Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
1029
View
22
Reply

orang biasa VS pencinta kucing

[Copy link]

Author: budi_jentayu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
betul sgt...
g keje lmbat sbb salam n peluk cium dulu sekor2...bayangkan ade 7 ekor
belum tambah bila buka pintu kereta pakat masuk duduk dlm kete...da satu hal nak kluarkan sekor2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang bulan beli barang si bulus je
Pantang sarung tudung,kucing i ngekor terus, lepas tu buat muka sedih...
Adoiila
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila menyantuni kucing lama2 baru terserlah kenapa nabi dan sahabat pilih haiwan ni jadi kesayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Huuuu payday sale or 1.1 2.2 bagai tu skrg beli makanan dan barangan meow dulu! Kita tak makan takpe, jangan si bulus
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing mak semua disiplin. After 8 masuk tidur. Ni more play. Time makan, kena makan. Tapi sedihlah asyik nak keluar, takut hilang je atau buat onar kat rumah jiran. Lagi naya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Btol lah tu.. Habis duit kat ank bulus je. Org lain bukak shoppee lazada beli brg sndri.. Kita dok leka belek brg anak bulus. Org lain leka tgk tv.. Kita leka nengok keletah meow.. Time tdo pun omeyy
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sama la i pun.. now ada 9 ekor makin banyak belanja.. nasib mampu lagi bagi makan walaupun bukan brand kayangan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs suka kucing tp skrg xbela lah takut xdpt jaga dgn elok..my miaw kt kg tu je anak ai,sekor tu je .hahahaha..agaknya lah,nti ai dh balik kg,igt lg tak dia kt ai..almost 2thn xjmpe
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x bela kucing dan x suka kucing... Tapi kalo mkn kat kedai.. Mesti kucing2 dtg meja aku.. Meja org lain xda pulak.. Lagi aku takut.. Lagi kucing dtg
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka kucing tapi rasa x mampu bela lagi.. nak makan sendiri pun kadang2 iols malas lagi pulak nak kene bagi makan kucing
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu.. Duit banyak habis kat kucing je
Nak jalan2 pun asyik teringat kucing2 kat rumah je. Risau sakit ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 17-7-2021 10:58 PM
sama la i pun.. now ada 9 ekor makin banyak belanja.. nasib mampu lagi bagi makan walaupun bukan bra ...

U bagi makan kibble brand apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing i dh seminggu hilang... Xtau nk Cari mane
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
betui2.. hahha.. total 12 ekoq semua ... mcm mcm perangai sekoq2.. baru baru ni ada satu kandang kitten kena parvo.. rebus la rumput helikopter and suap depa makan seminggu jugak la nk ok... pastu tak boleh bagi kibble biashe biashe, urbanwolf okeh, sbb nak recover dr parvo tu, depa tak mau wetpud, nk bagi ayam rebus takut depa tak tahan lagi ... sabaq ja la...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpuanviolet replied at 18-7-2021 10:04 AM
U bagi makan kibble brand apa?

i tukar2 sebab dorang ni cepat boring.. now bagi brand reflex..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullah tu...biar tuan xmakan, asalkan anak bulus dapat makan dengan kenyang. Meolss doakan setiap pecinta kucing di muka bumi nie dilimpahi rezeki melimpah-ruah...amin2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 18-7-2021 03:41 PM
i tukar2 sebab dorang ni cepat boring.. now bagi brand reflex..

I pun baru tukar ke reflex plus kitten, tapi ada 2 ekor ni cirit pulak. Padahal dah tukar gradually. Kena tukar balik lah brand lama
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_neko replied at 18-7-2021 02:59 PM
betui2.. hahha.. total 12 ekoq semua ... mcm mcm perangai sekoq2.. baru baru ni ada satu kandang kit ...

U beli urbanwolf online ke? Susah lah nak cari kat petshop
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cikpuanviolet replied at 18-7-2021 08:19 PM
U beli urbanwolf online ke? Susah lah nak cari kat petshop

online sis.. kalau ada kat  petshop pun mmg meroket harga dia.. yang 10kg kat petshop boleh pi sampai 210-260 rm.. kalau online murah lagi ... dalam 160-180 boleh lagi.. fav anak2 bulus, tapi terpaksa campur ngan carry's gak, tak cukup 10kg utk kami...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list