Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12398
View
106
Reply

"Belah Mira Filzah Selesai, Belah Suami Ada 4 Lagi Majlis Resepsi Belum Buat"

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2021 11:52 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Mira Filzah memberikan respon selepas ditanya peminat sama ada dia ingin menyambung majlis resepsi yang belum dilakukan andai mempunyai peluang untuk berbuat demikian selepas ini.


Menurut Mira, jika diikutkan pada perancangan awal, masih ada baki empat majlis resepsi yang belum dijalankan.




Kredit foto: IG



Sebenarnya, ada 4 lagi majlis yg tak buat. Semua belah Emir. Belah Mira, Alhamdulillah selesai. Belah Mira; Majlis Khatam, Akad Nikah, Resepsi I & Resepsi 2.


Belah Emir masa tu tinggal beberapa hari je lagi tp dah MCO kot mid Oct 2020. Yes 14hb Okt start MCO semula, tulis Mira.


Bintang drama Sweet Dreams itu mendedahkan perkara tersebut menerusi Ask Me Question, di Insta Stories.




Kredit foto: via Media Hiburan




Mira turut menambah, dia juga sudah menempah empat jurusolek untuk majlis tersebut, namun tiada rezeki.


Empat baju semua tinggal fitting je. Saya dah book @khirkhalid, @syedfaizalsyednoh, @rozlanassir & @ahma_dani. Tapi tidak kesampaian.




  



Its okay! Ada hikmah. Mira rasa ramai bakal pengantin yg tunda Majlis berkali2 sepanjang 2020. Tapi Mira syukur, sekurang2nya Majlis belah Mira dah selesai semuanya, jelasnya.


Mira bagaimana pun tidak bercadang untuk meneruskan baki majlis memandangkan keadaan masa yang masih belum mengizinkan.




  



  



Berbalik kpd soalan, tak sambung kot. Tah lah. Dah nak masuk anniversary dah nii. Keadaan pun tidak sesuai, tulisnya lagi. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko beranak pastu anak ko masuk form 1 baru la selesai 4 Majlis tu agaknye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:07 PM | Show all posts
x relevant dah engkoooo.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:12 PM | Show all posts
deiiiii..p*nde...takdak sapa heran pun lah..sendu takda bakat
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm.. Basi dah cerita ni migha oii
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah2 mak mertua ko sujud syukur  x buat kemain sebut semua belah laki x buat
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm dah basi...

Sampai bila la dia nak yada yada pasal wedding ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah basi berkulat bersawang dik nonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Org ada lah mkn pun tak cukup, sibok lak nk buat majlis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:18 PM | Show all posts
Next PRU, mak mertua ko pun kalah, belum tentu dapat buat dek!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Org dah lipa lah weh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:22 PM | Show all posts
dh basi dah..sudah-sudahla..p focus membina keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:24 PM | Show all posts
BASI      
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia skola mana ya dulu? alam shah ek?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemehen..4 lagi majlis ye...sendu mendu dh...dok diam2 buat tiktok je lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:38 PM | Show all posts
haha childish sgt sampai nak announce 4 majlis lagi tak buat.. org sebok dgn pandemic tak turun2 ni kau sebok ngn majlis yang tak terbuat tu.. aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Shit. Apa kes smp 4 majlis nak buat pastu lagi mau canang belum buat.

Wei sapa je nak tgk kau? Apalagi laki kau yg muka miang tu? Nauseating
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:15 PM | Show all posts
udah lama migha ooii
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:19 PM | Show all posts
basi.. bosan nexxxxt
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah le tu mira. Dah paus bergumpal siang mlm pun sebut majlis resepsi lagi. Gedik main tiktok sudah le dgn laki uban ko tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list