Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1291
View
10
Reply

Ikut Perhimpunan 'Keluar Dan #Lawan' Sebab Nak Tunjuk Isyarat Lucah Je Ke? - Achey

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 03:17 PM | Show all posts |Read mode
Pelawak Achey meluahkan rasa kecewa terhadap sekumpulan peserta Perhimpunan 'Keluar dan #Lawan' yang berkelakuan tidak sopan.


Media kelmarin melaporkan segelintir peserta bersikap agresif apabila menunjukkan isyarat lucah kepada jurukamera dan media.




Kredit foto: IG Achey




Achey menerusi Instagram berkata tindakan itu jelas tidak beradab dan berakhlak.


Dia bagaimanapun memohon maaf jika pandangannya menyinggung orang lain selain meninggalkan nasihat agar tidak menjadikan perkara tersebut sebagai ikutan.








Terdahulu, Polis Diraja Malaysia menganggarkan kira-kira 400 individu berarak dari Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Masjid Jamek menuju Dataran Merdeka pada Sabtu.


Mereka yang berpakaian hitam antara lain dilihat membawa bendera hitam, sepanduk protes dan replika jenazah.




Sumber: Gempak
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:13 PM | Show all posts
dalam ramai2 tu mestila ada yg feeling2 terpaling...
mcm pegi tengok bola la... emo tetiba merusuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tunjuk jari tengah tu kira dah tersungguh dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sia2. Mcm x bawa impak apa2 pd kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
so apa perubahan harini??
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Achey ni ntah apa sumbangan pada industri seni

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Muhyiddin masih PM sehingga ke hari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sama la pun dgn so-called pelawak2 ni semua, keluar tv keluar radio modalnya melucah je ke?

sila senyap & lenyap, u shant be missed at all
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah...masa all together now malaysia ko tak kecam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kalau tanya sorang2 ni Rukun Negara ingat lagi ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:17 AM | Show all posts
ada kesan ke buat perhimpunan aman tu? mcm xde beza je. rakyat still kais pagi makan pagi. yang kaya geng2 atas je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list