Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7230
View
94
Reply

Takut Calar, Tom Daley Kait Beg Pingat Sambil Tonton Aksi Terjun

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 05:33 PM | Show all posts |Read mode
Pemenang pingat emas acara platform 10 meter seirama lelaki, Tom Daley mencuri perhatian lensa penonton apabila dengan gaya selamba mengait ketika menonton acara papan anjal wanita pada temasya itu, semalam.




Kredit foto: Mirror/Eurosport




Portal berita BBC melaporkan, bintang terjun Britain itu hadir di Pusat Akuatik Tokyo untuk menonton da memberi sokongan kepada rakan-rakan finalisnya dalam acara yang dinanti-nantikan berkenaan.


"Tiada apa untuk dilihat di sini, hanya@TomDaley1994 sedang mengait di tempat terjun, tulis pasukan Great Britain dalam satu pautan Twitter di akaun rasmi mereka.







Sebelum ini, Daley dalam satu perkongsian di Instagramnya memberitahu bagaimana dia mengait kantung untuk menyimpan pingat emas yang dimenanganinya supaya tidak tercalar.


Menurut Daley, dia sempat menyiapkan satu beg kecil - untuk menyimpan pingat emas Olimpik yang dimenanginya agar tidak bercalar. Beg comel itu, katanya memaparkan bendera Union Jack dan bendera Jepun.




  



Daley, 27, memenangi pingat emas pada Isnin Ialu bersama rakan pasukannya, Matty Lee dalam acara terjun serentak 10m platform lelaki.







Daley melakar sejarah sebagai penerjun pertama dari Britain selepas berjaya memenangi tiga pingat Olimpik, termasuk dua pingat gangsa.


Jumaat nanti, Daley sekali akan beraksi sekali lagi untuk bersaing memburu pingat dalam acara 10 meter platform individu.




Sumber: AWANI
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti budak pengakap.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:53 PM | Show all posts
Mengait ni mak aku penah ajar..tp lgsg aku xreti buatjeles laki ni pandai mengait..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 2-8-2021 05:53 PM
Mengait ni mak aku penah ajar..tp lgsg aku xreti buatjeles laki ni pandai mengait..

Sebab lelaki tu gay sister. Susahlah nak nampak lelaki straight suka mengait-ngait ni sister.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya mengait ni bagus utk kawal stress or rasa nervous/anxiety.. tapi klu saya mengait rasanya bertambah stress dgn naik angin tgk tali tu terpintal2 lps tu x jadi hahah... hari tu dok bt origami bentuk diamond pon rasa nk koyak je kertas tu sbb leceh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya perlakuan ni.. harap dia straight.. slalu kalau mcm ni kurang sikit egonya
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
comei jugak kejadian beg kecik tu.kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah ada peeasan smlam tgok, camera close-up
Si tom ni rupenyer
Kurex lehla blaja skali ngan heols
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 2-8-2021 06:05 PM
Comelnya perlakuan ni..  harap dia straight.. slalu kalau mcm ni kurang sikit egonya :lo ...

Dah kawen pun dgn jate nokss
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
untung shuben heshe
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 2-8-2021 06:01 PM
Katanya mengait ni bagus utk kawal stress or rasa nervous/anxiety.. tapi klu saya mengait rasanya be ...

sama!!! iols tekun belek utube tgk origami utk tlg hw seni anak. melalak2 dah dia x reti nak lipat2. maknya pun gigih la menelaah sekali ngan iols sekali rs nak hempuk2 meja. sudahnya minta dia wa cikgu utk tukar buat benda lain. stress weols cuti sek semgu aritu sepeket kertas warna habis gitu je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 2-8-2021 06:05 PM
Comelnya perlakuan ni..  harap dia straight.. slalu kalau mcm ni kurang sikit egonya :lo ...

da ada shuben pun
tp heshe ckp heshe pun ada perasaan normal jgk ngn wanita cuma skrg shuben yg buat dia jd gembira
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 2-8-2021 06:01 PM
Katanya mengait ni bagus utk kawal stress or rasa nervous/anxiety.. tapi klu saya mengait rasanya be ...

kan lg stress..jahit seluar koyak pun rasa nak baling jer
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 2-8-2021 10:00 AM
Sebab lelaki tu gay sister. Susahlah nak nampak lelaki straight suka mengait-ngait ni sister.

Iyo sis, menyamoah plak iols ramai dom puji dia ni..terang2 ngaku gay
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts

Bukan dia ke daddy. Partner dia wifey
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 2-8-2021 06:01 PM
Katanya mengait ni bagus utk kawal stress or rasa nervous/anxiety.. tapi klu saya mengait rasanya be ...

aritu iols ada beli embroidery set kat shopee..kengkonon sebagai terapi utk mata, sebab mengadap gajet n laptop banyak sangat..tapi dah dekat 2 minggu, baru batang pokok bunga je yg siap..bunga n daun2 yg lain x siap2..sekali buat jah,pastu letak tepi..sampai skrg x sentuh2 dah..dah lah beli smpi 3 set..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 2-8-2021 06:00 PM
Sebab lelaki tu gay sister. Susahlah nak nampak lelaki straight suka mengait-ngait ni sister.

Sekolah kat uk mmg ajar lah benda2 gini.. anak2 aku attend boys school lagi...antara syllabus dia org masak2 , buat benda2 kraf ni dgn pertukangan..wajib ye..semua kena belajar masa secondary school..tak heran la depa ni sgt2 handy and creative
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 2-8-2021 05:12 PM
Dah kawen pun dgn jate nokss

Hahaa.. tu la.. sedehhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 2-8-2021 06:16 PM
da ada shuben pun
tp heshe ckp heshe pun ada perasaan normal jgk ngn wanita cuma skrg shuben ...

Biseksual ke dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 2-8-2021 06:14 PM
sama!!! iols tekun belek utube tgk origami utk tlg hw seni anak. melalak2 dah dia x reti nak lipat ...

Hahaha sekali dgn mak pon menangis kan.. tgk kt utube mcm senang je, so saya beria la reuse paper nk buang tu, nk lipat jadi origami.. tapi lipat2 tetap x nmpak bentuk dgn x kemas, lagi menyirap darah.. ni klu mengait konon nk release tension, blh bt lagi tension jadinya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list