Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2834
View
21
Reply

Pipi Ernie Zakri tembam pun nak bukak benang,

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 07:04 PM | Show all posts |Read mode
Pipi tembam Ernie Zakri jadi perhatian


Pipi tembam Ernie Zakri jadi perhatian.

Kuala Lumpur: "Pipi ini (tembam) sebab pemakanan saya. Diakui sedikit bertambah berat badan. Insya-Allah kalau ada rezeki cahaya mata, saya akan kongsikan pada semua," kata penyanyi popular Ernie Zakri sekali gus menjawab spekulasi dia kini hamil.

Ernie, 29, atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri berkata, dia bersama suami juga penyanyi Syamel tidak pernah merancang dalam soal anak.

Malah, Ernie berkata dia tidak akan berahsia dalam soal itu.

"Siapa yang tidak mahu menimang cahaya mata. Saya dan Syamel dalam perancangan.

"Kami tidak menolak pun sekiranya ada rezeki Allah nak berikan dan tidak ada istilah nak tunggu dua atau tiga tahun.

"Jangan risau, kalau betul dan diberikan rezeki ini (hamil) saya akan terus beritahu pada semua. Tidak ada istilah sorok-sorok," katanya.

Ernie yang muncul dengan single terbaharu, Berakhirlah Pencarianku berduet dengan Hafiz Suip berkata, dia selalu berfikir negatif jika berlaku perubahan pada bentuk fizikal badannya.

"Dulu, saya akan tolak jauh-jauh (pipi) dan fikir negatif. Tapi apabila fikir semula, saya kena tukar persepsi itu. Saya harus anggap itu satu doa.

"Apabila ramai lagi cakap saya hamil, saya aminkan. Mana lah tahu betul-betul ada isi. Saya tak nak buat diri tertekan dengan cakap-cakap orang," katanya dalam temu bual bersama program Melodi.

Terdahulu, Ernie dan Syamel bernikah pada 26 Mac lalu.

Sumber:https://www.hmetro.com.my

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tembam pun comel... takpe ja
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tuu tanda nya bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:56 PM | Show all posts
Pe mende ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bahagialah anda disisi somi
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Betapa bodohnya diriku..


Aku duk cari kisah bukak benang kot pipi knp ada benang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Bahagia sgt nih
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sblm dia dikenali ..tokti dtg nyanyi kt uni i..dia ni pun ada..dia nyanyi sdp la..masa tu xknl lg sheols..kwn i la ckp lawa la body dia..i pun ckp rentis xfamous pun dia ni...gituh i kutuk..now she dh dikenali..
suara dia sedsp. i suka semua lagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pipi iols pon tembab..tibahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:04 AM | Show all posts
Faham, dulu masa bujang boleh aje skip makan.  Bila dah ada suami sentiasa kena teman suami makan.  Lebih-lebih lagi sekarang kita cuma hanya berkurung di rumah.

Ngah juga faham bila cerita-cerita sebegini keluar.  Sekarang aktiviti seni sangat kurang,  maka kita hadap sahaja cerita-cerita sebegini.

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:09 AM | Show all posts
alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun pipi tebam pun
nak buka benang

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun pipi tebam pun nak buka benang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah tgk muka latest dia.. Memang naik kaw2.. Ingatkan pregnant, tapi kalau ernie kata blm lagi, mohon control makan kat rumah la yek, sbb dah kembang lain mcm skrg ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 3-8-2021 10:04 AM
Faham, dulu masa bujang boleh aje skip makan.  Bila dah ada suami sentiasa kena teman suami makan.   ...

Masa single kena jaga market.. Kang x laku.. Dah kahwin.. Ngap je ler.. Laki dah dpt cop mohor
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:25 PM | Show all posts
umbut replied at 3-8-2021 12:53 PM
Masa single kena jaga market.. Kang x laku.. Dah kahwin.. Ngap je ler.. Laki dah dpt cop mohor

Hahaha...

Dah kahwin ke, belum kahwin ke, semuanya kena berpada-pada.  Jaga makan bukan untuk nampak cantik dan slim sahaja, ia lebih kepada kesihatan.
Nak naik berat badan senang, nak turun balik sangat payah.


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha tajuk nya pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai syamel jaga, bahagia lah tu..pipi tenbampin comel!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2021 10:16 PM | Show all posts

apa lagi kasi carut la
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 12:45 AM | Show all posts
Tapi pipi erni dh bambam  comel dari dulu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list