Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6383
View
341
Reply

[LUBUK KREDIT] - Taburan Tacang - THREAD UCAPAN AHLI BARU V7

[Copy link]

Author: anniez08       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-8-2021 02:29 PM | Show all posts |Read mode



Salam Semua

Thread Lubuk Kredit untuk korang mendapat kredit lebih daripada biasa

Bagaimanakah cara-cara nya untuk mendapat kredit berganda?

Mudah sahaja! Ikuti langkah di bawah untuk mendapat kredit berganda dari Momod Ahli Baru & Ucapan
<< Hanya Ucapan Sahaja yang akan di berikan Kredit >>
<< Ucapan Hendaklah di sertakan dengan Gambar >>
<< Sebarang quote tanpa ucapan tidak akan diberikan kredit >>

~ Sila post UCAPAN KREATIF di SINI tidak kira untuk siapa.

~ Setiap post bakal mendapat kredit sekurang-kurang nya +5 hingga +50.


~ Tidak kisah bagaimana bentuk UCAPAN KREATIF tersebut dan tidak kisah menggunakan apa jua kaedah seperti di dalam bentuk ARTWORK,UCAPAN BIASA,PANTUN,SAJAK,SYAIR dan lain-lain lagi.

~ Korang juga boleh menambah ucapan korang dengan meletak lagu dari YouTube untuk lebih kreatif lagi. Terpulang kepada korang.

~ Boleh post sebanyak 5-6 post dan berganti2 dgn forumer lain..jangan buat SPAM!

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2021 02:32 PM | Show all posts
Selamat Petang Semua..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat petang forumers ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh still xdpt upload gmbo eh via phone. Fail plak

Comments

try lagi.. edit dkt post yg ada ucapan tu yea.. :)  Post time 25-8-2021 02:38 PM
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam teman2 forum... semoga semua selamat dah berada dalam keadaan yang sihat dan happy selalu

Comments

marylis.. try tepek gambar ucapan di post ni ye.. :)  Post time 25-8-2021 02:44 PM
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry td tak boleh nak upload gbr
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
awat tak bolrh upload ni... selalu boleh jer... apa yg terjadi... ada kena mengena dgn 2 hari forum tak boleh buka ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2021 02:51 PM | Show all posts
Marylis replied at 25-8-2021 02:44 PM
awat tak bolrh upload ni... selalu boleh jer... apa yg terjadi... ada kena mengena dgn 2 hari forum  ...

tak apa la.. nanti bila2 marylis edit balik la ye..
mungkin sekarang Forum CARI tengah update system kot..
tak apa.. nanti try lagi ye.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:54 PM | Show all posts
Selamat Petang semua. Apa menu untuk minum petang hari ni?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PristineOne at 25-8-2021 05:15 PM

Selamat Petang ..Chouls.  Jaga SOP diri dan keluarga. Semoga kita masih bernyawa dan terselamat dari perang covid ini.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 03:32 PM | Show all posts
have a nice day kepada semua. semoga kita semua sentiasa sihat dan ceria. jgn stress..stress

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 03:54 PM | Show all posts
SELAMAT DATANG AHLI BARU FORUM CARI.

MARILAH KITA BERGOSIP SECARA BERHEMAHHHH

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiiii kepada porumer2 baruuuu!
Selamat petang!
Ingatttt, apa yang anda taip anda tanggung yachhh!
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts

Ucapan

Edited by Olumis at 25-8-2021 05:38 PM

Selamat petang semua. Sempena hujan lebat di tempat i, i nak bagi pesanan kepada semua pembaca forum. Hargailah setiap detik kerana setiap detik yang berlalu tidak akan kembali lagi. Walau sesaat yang lepas, ia tetap akan menjadi sejarah. Walau macamana sulit pun keadaan kita di waktu ini, tetaplah pandang ke depan dan oraklah langkah. Kerana, detik kesulitan itu akan tetap berlalu dan menjadi sejarah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Olumis at 25-8-2021 05:38 PM

Eh, knp x bole uplod gmbr ye?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 06:42 PM | Show all posts
Edited by maitang at 25-8-2021 06:49 PM

[img][IMG][/IMG][/img]

Selamat menyambut hari kemerdekaan ke-64 forummers semua!!
Terima la pantun berbunyi:

Tahniah untuk Ismail Sabri,
Perdana Menteri Malaysia ke sembilan,
MALAYSIA PRIHATIN tema diberi,
Untuk sambutan Hari Kebangsaan.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 07:39 PM | Show all posts
Salam maghrib

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 10:14 PM | Show all posts
selamat malam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 11:45 PM | Show all posts
Good night

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat malam semua. Semoga Kita dilindungi dan dirahmati selalu. Jaga diri ya semua waktu covid ni hati-hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list