Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
478
View
12
Reply

Zahirah MacWilson Seru Peminat Filem Tonton Bulan & Pria Terhebat

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2021 09:17 PM | Show all posts |Read mode




Biarpun pernah ditayangkan di pawagam dan mendapat kritikan, filem Bulan dan Pria Terhebat tetap trending di platform penstriman. Apatah lagi dengan promosi bertubi-tubi oleh pelakon utamanya, Zahirah Mac Wilson, antara faktor ia tular kembali.



Bagi Zahirah, filem ini perlu ditonton oleh peminat filem tanah air yang sudah lama tidak dapat menyaksikan filem baharu.


Malahan, ianya berbaloi dengan calar-balar sepanjang penggambaran tersebut.





Foto G



Begitu juga dengan peminatnya yang memberikan sokongan padu terhadap Zahirah yang sangat berbeza berbanding lakonannya sebelum ini.









Foto : IG




Foto : ig





Bagi mereka ianya sudah cukup memuaskan hati berbanding ulasan filem yang terlalu teknikal. Anda dah tonton? - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem bosan
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-9-2021 09:38 PM
Filem bosan

Actually aku look forward nk tgk movie ni. Tapj tgk 10 min, trus tukar tgk citer lain.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedua tkde aura filem star,no x factor...tkde that wow efek ..so boringgg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
alamak ada jijang
hmm takpelah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 01:37 AM | Show all posts
top 10?

berdasarkan list apa?

then, movie apa yang nombor satu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius, filem ni mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 09:22 AM | Show all posts
Tertengok bagi meolls ok la sbb wife paksa tengok sekali..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Emm.biasa je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk
Biasa biasa je
Tapi iols suka tgk zahirah
Tgk la jugak sampai habis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2021 11:12 PM | Show all posts
Adrif replied at 14-9-2021 01:37 AM
top 10?

berdasarkan list apa?


Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower dia

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:29 PM | Show all posts
Cari-Azza replied at 14-9-2021 11:12 PM
Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower  ...

oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu raya nanti. raya tahun depan ke, 2 tahun depan ke.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2021 04:28 PM | Show all posts
Adrif replied at 14-9-2021 11:29 PM
oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu ray ...



Takpa, kita pun tak tengok lagi wak, baca review banyak cakap tak best, so sis hold dulu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list