CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Rindu Tidak Bertepi Azrinaz Mazhar Hakim Pada Anak Yang Sudah Remaja

  [Copy link]
Post time 19-2-2024 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 19-2-2024 11:54 AM
belakang kedutaan kemboja kan?
even dlm google map pun, rumah tu dikaburkan.... tapi bila lalu sit ...

Tu rumah laki azmee ke chuolss? Rumah dgn bini yg no brp? Iolss ingat azmee klu kt kl duduk kt bangsar tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 28-7-2023 11:41 PM
Katanya sebab contact ex boyfie

Teringat pulak norizan - pramlee.


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
anakencana replied at 29-1-2024 10:18 AM
Azrinaz ni kategori rekod ok lagi lah..
Dia ni jenis rebellious sebab darah muda, lurus dan fakta..  ...

Pastu tak silap kisah jumpa tukang tilik ada gak kan?

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 20-5-2024 12:53 AM

Mungkinlah lepas umur 18 atau 21 boleh bebas jumpa mak dia. Mcm anak2 jac gillespie pascarl, bila dewasa mereka cari semula mak mereka walaupun macam2 kisah buruk mak mereka dan mereka dah tak sama agama. Ikatan anak dan mak tak dapat dipisahkan.





Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 19-2-2024 11:54 AM
belakang kedutaan kemboja kan?
even dlm google map pun, rumah tu dikaburkan.... tapi bila lalu sit ...

Tak sure pulak iols. I teka dia menyimpan someone kat situ. Kalau simpan barang takkan nak tengok seminggu sekali kot, lainla benda mistik..ah melalut jauh dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-5-2024 12:46 AM
Teringat pulak norizan - pramlee.

Makcik ni paling sadis la. Umpama dapat makan ayam masak merah then jadi pasir masak merah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 20-5-2024 04:05 PM
Makcik ni paling sadis la. Umpama dapat makan ayam masak merah then jadi pasir masak merah


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:37 PM | Show all posts

x de anak pon kan dgn p.ramlee?
lps tu dia kawen lain jugak khen?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-5-2024 04:08 PM

Serius la saloma cakap mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2024 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Birthday Wakeel hari ni genap 18
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2024 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 1-6-2024 09:42 PM
Birthday Wakeel hari ni genap 18

Dh 18 boleh dtg jumpa omak selalu2 tak
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 1-6-2024 11:36 PM
Dh 18 boleh dtg jumpa omak selalu2 tak

Tak tau la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2024 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada pic terbaru ke anak2 raja ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kamexkame replied at 27-6-2024 10:29 AM
Ada pic terbaru ke anak2 raja ni


  
  nah

Abang dia je yg menyepi skrg
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2024 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 27-6-2024 12:29 PM
nah

Abang dia je yg menyepi skrg

Cantikkk
Org kaya mmg nampak wow ajerrr
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 27-6-2024 12:29 PM
nah

Abang dia je yg menyepi skrg


Cantik. Mmg iras dua2 ada rupa ayah & mak nya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul-betul muka Melayu Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2024 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kamexkame replied at 28-6-2024 03:51 PM
Cantik. Mmg iras dua2 ada rupa ayah & mak nya..

Nampak gigi
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakeel hensem mcm lee min ho
The best looking man in the BRF
As of now
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2024 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 28-7-2023 11:41 PM
Katanya sebab contact ex boyfie

dgr nya bercinta ngn driver yistana? wallahualam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 11:54 PM GMT+8 , Processed in 0.487672 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list