CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Rindu Tidak Bertepi Azrinaz Mazhar Hakim Pada Anak Yang Sudah Remaja

  [Copy link]
Post time 6-10-2021 08:58 AM | Show all posts
Galgadot22 replied at 6-10-2021 12:37 AM
Masa majlis tengku iman akad nikah, JR ada je kat majlis tu

Ada gambo sistur?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2021 09:39 AM | Show all posts
Ada je netizen persoal dia buat bday...hemm katanya smua tetamu kena swab
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 09:42 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 6-10-2021 09:44 AM

Ingatkan  anak 1st dgn laki baru ni baby DS..sorry ehh.ikut muka laki dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 09:48 AM | Show all posts
KamikuP replied at 5-10-2021 03:17 PM
Org Pahang citer kalau Sultan negeri depa pegi London selain urusan rasmi negara, DYMMSPBYDP jumpa ...

Dengar jugak citer tu,  tapi JR did  balik masa TI kahwin,  cuma certain  majlis je dia ada  and last x silap cukur jambul cucu  dia.
Tu  pun  rasa nya x bole ada gambar  bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 09:49 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 5-10-2021 02:24 PM
Jagong dengan JR bukan bercerai pun, sebab tu boleh jumpa. Dah memang tanggungjawab

Dalam kes A ...

I see.  Siannye lahai...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 12:13 PM | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 12:46 PM
Allah tu Maha Adil. Dia lepaskan 2 org anak2 Dia gantikan dgn 2 org lg anak. At least AMH ada tmpt c ...

Mazuin tinggal dengan anak-anaknya di Brunei. Selalu je jumpa dia jogging/hiking bersama anak kemenakan ex suami dia sini.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-10-2021 02:38 PM | Show all posts
Semoga suatu masa nanti dapat juga azrinaz bersatu kembali dgn anak-anak beliau. Semoga anak2 pun xpernah lupa kepada ibu yang mengandungkannya
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 6-10-2021 09:48 AM
Dengar jugak citer tu,  tapi JR did  balik masa TI kahwin,  cuma certain  majlis je dia ada  and l ...


Ye betul tu. Masa akad nikah dia ada. Guest lain xboleh masuk kecuali close relatives sahaja. Lepas majlis tamat, JR keluar dari ruang akad nikah, then baru guest lain boleh masuk untuk sessi bergambar dengan pengantin.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2021 08:11 PM | Show all posts
x lama dah Prince Wakeel tu nak umo 18 tahun.
nanti bolehlah jumpa ibu dia, InsyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 10:25 PM | Show all posts
aku outstation berapa hari jer pun dh rindu anak.
apa lagi dia ni bertahun tak jumpa
wpun duit berkepuk, mesti rasa kosong hati tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 10:03 AM | Show all posts
Galgadot22 replied at 6-10-2021 07:00 PM
Ye betul tu. Masa akad nikah dia ada. Guest lain xboleh masuk kecuali close relatives sahaja. Le ...

Gichiew, class kan mcm ada special segment tuk dia je. Haha.
Hebat betul arahan Cik Minah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 7-10-2021 10:03 AM
Gichiew, class kan mcm ada special segment tuk dia je. Haha.
Hebat betul arahan Cik Minah.

azmee tak nak jr overshadow dia kot. perempuan mana je kan yg suka tgok madu dia kalau overshadow, lagi2 bila azmee itu 1st wife.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 7-10-2021 10:03 AM
Gichiew, class kan mcm ada special segment tuk dia je. Haha.
Hebat betul arahan Cik Minah.

azmee tak nak jr overshadow dia kot. perempuan mana je kan yg suka tgok madu dia kalau overshadow, lagi2 bila azmee itu 1st wife.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 7-10-2021 10:03 AM
Gichiew, class kan mcm ada special segment tuk dia je. Haha.
Hebat betul arahan Cik Minah.

azmee tak nak jr overshadow dia kot. perempuan mana je kan yg suka tgok madu dia kalau overshadow, lagi2 bila azmee itu 1st wife.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 02:09 PM | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 12:46 PM
Allah tu Maha Adil. Dia lepaskan 2 org anak2 Dia gantikan dgn 2 org lg anak. At least AMH ada tmpt c ...

dengarnya dah jumpa time kerabat brunei datang ke KL tahun2 yg lalu..seminggu juga..AMZ kena deactivate IG time tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 02:14 PM | Show all posts
coco replied at 5-10-2021 02:42 PM
very de MISTERI NUSANTARA.   kata pemimpin negara Islam.   tapi kehidupan peribadi tak melambangkan  ...

ada la tu sebab sampai mcm tu..utk jaga aib juga sebab dah namanya dkenali ramai.. doakan semoga dorg berjumpa saja..amin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 6-10-2021 08:58 AM
Ada gambo sistur?

Ada aje gambar JR kt majlis anak2 dia kt Malaysia

Kena godek balik benang lelama
Uols baru mencemar duli forum kah
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 03:34 PM | Show all posts
she replied at 7-10-2021 02:57 PM
Ada aje gambar JR kt majlis anak2 dia kt Malaysia

Kena godek balik benang lelama

OO ada ekk?Tq she..
Meolls lama tak berkuntum kat forum.. last berkuntum kat forum Amnet.. kat sini pun ramai ex amnet cer bagitau jgn malu2 ekekeke.



Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 03:49 PM | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 07:25 AM
Setahu iols itulah harga yg perlu AMH bayar utk kelangsungan hidup dia skrg. 100 juta USD dgn syarat ...

biar betul, apa reason cerai ea smpai xley lawat ank
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 10:55 AM | Show all posts
gideoncross replied at 5-10-2021 08:05 AM
Iol sbgai org Brunei yg bca news ni: smoga Azrinaz dpt jumpa ank2 bliau nnti.

Aku pernah baca komen Bruineian, dia ada je jumpa anak-anak dia. Tak betul ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85343 Replies : 200
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36139 Replies : 44
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14810 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.170372 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list