CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Rindu Tidak Bertepi Azrinaz Mazhar Hakim Pada Anak Yang Sudah Remaja

  [Copy link]
Post time 8-10-2021 05:23 PM | Show all posts
tinggal sekejap pon anak dah rasa rindu. ni tinggal terus mcm tu lagi la terasanyaa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2021 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Xboleh jumpa lgsung ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 07:25 AM
Setahu iols itulah harga yg perlu AMH bayar utk kelangsungan hidup dia skrg. 100 juta USD dgn syarat ...

NJH tu apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 8-10-2021 10:55 AM
Aku pernah baca komen Bruineian, dia ada je jumpa anak-anak dia. Tak betul ke?

Yg ni iol xprnh dngar plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 02:45 PM | Show all posts
imej ketua agama islam, tp sikap x begitu. apa pandangan penganut agama lain dgn islam...

tanya je.

ckp lbh2 aku plk yg susah nt.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lista replied at 11-10-2021 01:18 AM
Jerit-perit bergadai nyawa, berpisah dgn anak2 bertahun2 lamanya..kesan dari segi mental & kesan ...

Apa pilihan yg dia ada?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-10-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 07:25 AM
Setahu iols itulah harga yg perlu AMH bayar utk kelangsungan hidup dia skrg. 100 juta USD dgn syarat ...

Wow...USD 100 juta?
Bayangkan jamie chua yg suaminya kekayaan USD50 juta pun bila bercerai handbags beratus amh plk hdup tak pyh nak fikir psl duit langsung
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 5-10-2021 10:01 AM
Takkan x bole jumpa langsung?
Buat lah macam ala ala Agung dengan JR, bole jumpa anak-anak, tapi x ...

Kesian dia dan anak2 tapi mesti ada sbb kenapa.
Anak2 kecik lg masa tu
Patutlah dia mcm weng sikit masa mula2 berpisah dgn fashion yg ntah apa2
Kesian dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dee^Kay replied at 6-10-2021 12:13 PM
Mazuin tinggal dengan anak-anaknya di Brunei. Selalu je jumpa dia jogging/hiking bersama anak keme ...

Laki mazuin ni husband aunty faz kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 11-10-2021 08:06 PM
Laki mazuin ni husband aunty faz kan?

Iyooo...sufri bolkiah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 11:42 AM | Show all posts

Apa nama Aunty dia ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 03:51 PM | Show all posts
sedihnya kena berpisah dengan anak masa anak2 kecik lagi. Kalau saya boleh gila rasanya.. Harap anak2 masih ingat mak kandung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 05:10 PM | Show all posts
Sedihlah...tak terbayang perasaan dia sebagai mak dan apa perasaan anak2 dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa pertabalan agong hri tu, anak-anak dia dtang dgn SB. Masa tu pun x bole ke jumpa langsung in secret?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kes dengan bodyguard ke drebar tu siapa? Lupa dah gosip2 ni
Anyway dapat RM100 juta + boleh je jumpa anak bila umur 18 is a fair price la
Dah anak tu bukan keturunan marhaen so you should know better
Tapi harapnya berdosalah mereka yg memisahkan anak daripada ibunya, kecuali dalam situasi mak tu mengancam keselamatan / akidah ler
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:02 AM | Show all posts
ada jer deyols berjumpa
tak ler kejam sgt kerabat tuh
uols jer terpedaya acah2 play victim sheols nihh
sendiri buat perangai
sendiri acah2 teranayia yihh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Demi 100 juta USD, sanggup buang anak.

Komplikated laif.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 5-10-2021 04:23 PM
Apa salah dia ye smpi mcm gitu punya deal? Sedangkan yg no 2 aman2 je jumpa anak. NJH tu x pernah  ...

NJH sape ye?
Tertinggal keretapi
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 5-10-2021 04:23 PM
Apa salah dia ye smpi mcm gitu punya deal? Sedangkan yg no 2 aman2 je jumpa anak. NJH tu x pernah  ...

NJH sape ye?
Tertinggal keretapi
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:41 PM | Show all posts
Edited by libra_gurlz at 25-10-2021 03:43 PM
cik_nur replied at 25-10-2021 11:22 AM
NJH sape ye?
Tertinggal keretapi

Kalau tak silap, owner tudung bawal yang dah sendu skrg ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:03 PM GMT+8 , Processed in 0.445512 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list