CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Rindu Tidak Bertepi Azrinaz Mazhar Hakim Pada Anak Yang Sudah Remaja

  [Copy link]
Post time 26-10-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 5-10-2021 02:36 PM
One day, anak2 nya mesti akan cari sendiri ibunya...kadang tgk fanmade ig yg tagged sheols gambar an ...

Ya .. the kids tu ads tiktok account lagi .. bley je if the kids contact her via DM. AMH ni rajin reply DM and so friendly n nice .. tinggal the kids nak atau tak je .. hopefully they hv the kesedaran
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
libra_gurlz replied at 25-10-2021 03:41 PM
Kalau tak silap, owner tudung bawal yang dah sendu skrg ni..

Tq libra..Semalam gigih google gerangan NJH..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 26-10-2021 10:36 PM
Ya .. the kids tu ads tiktok account lagi .. bley je if the kids contact her via DM. AMH ni rajin  ...

Maybe the kids dah ada la contact AMH via social media but for jumpa or visit her and her fam maybe kena wait until the kids 18years old kot, now the kids masi teenager lagi masi kecik #justmy2cent
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 5-10-2021 10:07 AM
Maknanya dia berpisah waktu anak umur 2 tahun & 4 tahun la.Kejam tak rasa berdosa ke pisahkan anak2  ...

Tu lah...lelaki gini ke yg diangkat jd pemimpin...ilmu agama asas pun fail..tah apa la dijawab pd tuhan nnt
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 5-10-2021 08:32 PM
Kesilapan terbesar azrinaz kawen ngan sultan..dari dulu tak penah dengar ceta yg elok pasal keluarga ...

Kemewahan & darjat punya pasal...sama gak mcm mazuin, sanggup kawin wpun muka org tu berbonjol2..
Ingatkn panas sampai ptg rupanya hujan ditengahari..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 01:01 PM | Show all posts
kesian anak2 jd mangsa..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-11-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 sultan brunei ni dengan azrinaz ni je yang elok sikit paras rupa banding abang2 yg lain..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 5-11-2021 09:53 AM
Anak2 sultan brunei ni dengan azrinaz ni je yang elok sikit paras rupa banding abang2 yg lain..

haha belah sana kan banyak muka asli mlayu. muka kekampungan org kata. kalau ada figure matsalleh rare lah mcm anak jefri tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 24-10-2021 12:02 AM
ada jer deyols berjumpa
tak ler kejam sgt kerabat tuh
uols jer terpedaya acah2 play victim sheols ni ...

Kan.. Tak silap dengar2 dulu kerabat sana bagi je jumpa tapi bersyarat jangan ade gambat leak kat mana2 media.. Over kot perempuan ni.. Dulu bercerai pon sebab salah sendiri jugak.. So.. Untung laa kerabat sana nak jugak bayar juta2.. Kalau ikut hudud kena potong tangan lagi haru
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 5-11-2021 09:53 AM
Anak2 sultan brunei ni dengan azrinaz ni je yang elok sikit paras rupa banding abang2 yg lain..

Haah. Genes anak2 azrinaz dgn sb ni win. Yg paling hype mcm mateen tu sekadar butterface je bg iols.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 5-11-2021 10:06 AM
Kan.. Tak silap dengar2 dulu kerabat sana bagi je jumpa tapi bersyarat jangan ade gambat leak kat  ...

Khenzz over sgt acik2 nak simpati
Gan sheols nihhh
Padahal mmg jumpa pun
Org nampak raja tuh mcm kejam
Pisahkan anak gan ibu
Realiti mmg bagi jumpa cerai pun siap bgi harta lgi
Smpai sheols hidup mewah smpai lani
Kali ikutkn prangai jijik sheols tuh
Asbab diceraikan
Boleh jer raja tuh burukkan kaw2
Bgi miskin sheols terus
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-10-2021 12:36 AM
Tu lah...lelaki gini ke yg diangkat jd pemimpin...ilmu agama asas pun fail..tah apa la dijawab pd  ...

Chouls takyah ler nak mengata sgt pemimpin tuh
Sebab heols tau asas agama ler
Tetap bgi jumpa
Bgi pampasan smapi skrg
Sheols hidup senang
Chouls hanya tengok
Apa yg sheols rintih kat socmed
Mmg deyols bgi jumpa pun
Cuma tak boleh up dekat socmed jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 07:13 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 5-11-2021 11:35 AM
Khenzz over sgt acik2 nak simpati
Gan sheols nihhh
Padahal mmg jumpa pun

i sokong yang ne. kalaulah raja tu jahat beno,taklah AM tu mampu branded dari headtotoe til now.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 5-10-2021 02:42 PM
very de MISTERI NUSANTARA.   kata pemimpin negara Islam.   tapi kehidupan peribadi tak melambangkan  ...

negara kaya sepatutnya jadi mcm dubai tapi maju lagi negeri sabah dekat sebelah tu.. negara islam amalkan hukum hudud utk rakyat tapi terkecuali utk kerabat diraja.. masih rakyat syg deme walaupun terang terangan undang2 hudud x adil..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols xpernah kan keluarkan statement yang tak boleh jumpa Anak2 yg sana? Ke ada? Masa lepas cerai pon amh ni duduk Brunei setahun dgn Anak2.. Lepas dia decide nk balik Malaysia tu yg nampak mcm tak jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:46 AM | Show all posts
Dia kata dia rindu je pun...xkata pun pihak sana sekat sampai xleh jumpa langsung... Tapi entahlah...golongan kayangan ni kita yg rakyat biasa xkan faham standard depa mcm mana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 11:04 PM | Show all posts
so sheols propa much cakap rindu walhal boleh jah jumpa anak2 cume xbole upload??

btw, air muka sheols kekwat gile kannn. sesuai la BFF dengan designer tersohorrrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:44 AM | Show all posts
sekarang teknologi dah canggih
boleh jer contact tuh.
diarang senang lenang.. byk benda lagi nak kena kesian kat muka bumi neh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:20 AM | Show all posts
propah je tu
nk nmpk sheol sayang sincebelaki baru
kalau sayang bukan takat rindu2...nyawa jadi taruhan
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:16 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 23-10-2021 03:04 PM
Yg kes dengan bodyguard ke drebar tu siapa? Lupa dah gosip2 ni
Anyway dapat RM100 juta + boleh je ju ...

tu yang sebelum semek ni kan. ex stewardess tuh kalau tak silap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.108469 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list