CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Rindu Tidak Bertepi Azrinaz Mazhar Hakim Pada Anak Yang Sudah Remaja

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 11:32 PM | Show all posts
As a mother myself, memang nak anak duduk bawak ketiak dari kecik sampai besar. Rasanya macam tu lah AMH. Takde pun sheols kata tak boleh jumpa anak2. Orang saja ASSUME  sebab tak pernah ada gambar.

No matter what, raja itu memang tidak adil. Ex yang sorang tu anak2 free jah mendonia dari kecik. Hudud dia pun ikut kasta.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih underage boleh la put this restriction
Once anak dah 18 tahun mana boleh halang dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 5-10-2021 10:30 AM
Konfem kerat ibu jari laaa...cuma ada syarat tertebtu. X blh declare demi keharmonian sejagat, x n ...

If it's true - patut la mental NJH dibuatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak nya yang si bujang tu bakalan hensem yaw.
Si girl tu mirip azrinaz.
Selalu tgk azrinaz upload gambo adik beradik ni masa kecil. Rindu seorang ibu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia yang perempuan tu pun nampak lonely di istana. Tapi lepas cerai kalau tak silap dia masih boleh jumpa, cuma suddenly lepas tu dia tak boleh jumpa langsung ... Kesian juga. Ex-yang kedua mariam tu boleh jumpa anak-anak tinggal sekali di brunei. Tapi sooner or later akan jumpa juga, cuma missed waktu anak-anak membesar.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP replied at 5-10-2021 03:17 PM
Org Pahang citer kalau Sultan negeri depa pegi London selain urusan rasmi negara, DYMMSPBYDP jumpa ...

Takdelah .. ada jer sini at times
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 16-10-2021 12:25 PM
Masa pertabalan agong hri tu, anak-anak dia dtang dgn SB. Masa tu pun x bole ke jumpa langsung in se ...

Masa tu dia pergi singapore
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 16-11-2021 11:24 PM
Takdelah .. ada jer sini at times

Bukan ke JR memang dah stay kt kl sis? Iolss tengok, kak azmee tu pun mcm x prnh visit the girls house. Bcs ada JR la kan. Bila ada majlis kt that house tu mesti azmee xde, mcm zayn first bday last year pun azmee xde
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2021 12:25 PM | Show all posts
electricopop replied at 6-10-2021 09:48 AM
Dengar jugak citer tu,  tapi JR did  balik masa TI kahwin,  cuma certain  majlis je dia ada  and l ...

ini memang kejam maktiri snowhite namanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:50 PM | Show all posts
MsAzr replied at 29-11-2021 12:25 PM
ini memang kejam maktiri snowhite namanya

Khennn, tu belum lagi masuk yang no-3. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 04:21 PM | Show all posts
electricopop replied at 29-11-2021 12:50 PM
Khennn, tu belum lagi masuk yang no-3. Lol.

iolls tak tahu pulak ada kisah yang no 3...huhu jamil jamil
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:48 AM | Show all posts
helicornia replied at 4-10-2021 04:48 PM
Sedih tengok gambar dgn anak dia. N sedih tengok telekung dia. Duit juta2 tk bole beli telekung elok ...


zaman itu mana ada telekung mahal mcm sekarang. Telekung Siti Khadijah keluar lepas dia bercerai kalau tak silap.


Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 6-12-2021 04:21 PM
iolls tak tahu pulak ada kisah yang no 3...huhu jamil jamil

sapa no 3 tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 02:15 PM | Show all posts
ade no 3??
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 04:10 PM | Show all posts
yg kt sini pulak cerai ngn bini, x hingin lgsg jumpa anak kokesen dia... adoii macam2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 03:34 PM | Show all posts
Orix replied at 30-12-2021 04:10 PM
yg kt sini pulak cerai ngn bini, x hingin lgsg jumpa anak kokesen dia... adoii macam2...

katanya diragui keturunannya..tapi masih bagi duit elaun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-1-2022 03:35 PM | Show all posts

ni pun first time dengar
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 03:36 PM | Show all posts
MsAzr replied at 3-1-2022 03:34 PM
katanya diragui keturunannya..tapi masih bagi duit elaun

aiyoh ini tahun 2022 dah, nak ragu2 apa, DNA test boleh buat... bukannya susah pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 03:42 PM | Show all posts
Orix replied at 3-1-2022 03:36 PM
aiyoh ini tahun 2022 dah, nak ragu2 apa, DNA test boleh buat... bukannya susah pun


entah le non, itu yg di gembar gemburkanentah apa disanubari baginda..sis bukan jurucakap dia


Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 3-1-2022 03:35 PM
ni pun first time dengar

No 3 jagong kan? Kalau jagong ada, ke meols salah paham
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:28 AM GMT+8 , Processed in 0.069142 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list