CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shidaaziz

INDEX GOSSIP VIP & KAUNTER PERTANYAAN

  [Copy link]
Post time 19-7-2006 04:33 PM | Show all posts
Originally posted by almondpecan at 19-7-2006 04:28 PM
Akhirnya, setelah 199 tahun PDRM wujud, seorang wanita telah menjadi Ketua Trafik Persekutuan. Tahniah SAC II Nooryah! Ada siapa-siapa yang kenal Puan SAC kita dengan lebih dekat lagi?



X kenal dan tak tahu sangat, tapi kalau citer ni benar, rasa bangga atas pencapaian wanita2 hari ini.. Tabik spring lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2006 04:42 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2006 06:30 PM | Show all posts

Reply #1 almondpecan's post

Tahniah juga dari saya untuk beliau...........
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2006 08:22 AM | Show all posts

myspace artis dan kenamaan

siape ade myspace or blog dari artis dan kenamaan leh tak letak sini...lagi banyak lagi bagus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2006 08:50 AM | Show all posts
Gossip apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2006 09:09 AM | Show all posts
mana nak cari myspace atau blog dari artis dan kenamaan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-7-2006 10:21 AM | Show all posts
pls help me how to get access 1 2 3 4 5 6 7 and so on ...
pls help me
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2006 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by burungnuri at 21/7/06 09:09 AM
mana nak cari myspace atau blog dari artis dan kenamaan



tatau lah dik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2006 10:27 AM | Show all posts
Originally posted by Norahamz at 26/7/06 10:21 AM
pls help me how to get access 1 2 3 4 5 6 7 and so on ...
pls help me



Posting or participate in the thread instead of reading more posting, more kredit n RA oso can be achieve
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2006 03:27 PM | Show all posts
Thank you Now i Noeee....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2006 02:35 PM | Show all posts
Tak nak tanya apa-apa... ilya dah gila dgn avatar tuh... Aiyyokkk!!! tak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 04:14 PM | Show all posts
Pliss...nak tanya Macam mana nak scan gambor ataupun attach pic ni ha. Gambor banyak jugak aku nak paste...tapi teknik know-how ni kurang sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2006 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by malikayunus at 6-8-2006 04:14 PM
Pliss...nak tanya Macam mana nak scan gambor ataupun attach pic ni ha. Gambor banyak jugak aku nak paste...tapi teknik know-how ni kurang sikit


gambo2 tu kena tukarkan dulu...masuk dlm www.photobucket.com..
kemudian baru paste kat sini...good luck!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 09:22 AM | Show all posts
tumpang tanya..mana pegi thread TZ
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 11:35 PM | Show all posts
Please tolong macmana hendak access level 2 3 sebab i masih level 1 tapi macam mana
mau apply ke level 2 dan 3, susah lah hendak menghantar gambar dan cerita yg hendak
disampaikan.. tolong bagitau cara2 hendak ke level 2 & 3
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2006 07:38 AM | Show all posts
Originally posted by kenari7117 at 21/8/06 09:22 AM
tumpang tanya..mana pegi thread TZ



Kene simpan ngan Admin pasal bergado je....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2006 07:39 AM | Show all posts
Originally posted by DULLY at 21/8/06 11:35 PM
Please tolong macmana hendak access level 2 3 sebab i masih level 1 tapi macam mana
mau apply ke level 2 dan 3, susah lah hendak menghantar gambar dan cerita yg hendak
disampaikan.. tolong bagit ...



Apa yg susahnya, just keep posting then ur kredit naik, bila kredit naik RA pun akan naik..... so keep posting, byk thread Level 1 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2006 05:36 PM | Show all posts
kite maseh lagi tak leh nak attach pic. dah try masuk www.photobucket.com. but still cannot. so how ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2006 10:42 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 22-8-2006 07:39 AM



Apa yg susahnya, just keep posting then ur kredit naik, bila kredit naik RA pun akan naik..... so keep posting, byk thread Level 1 kan?


Yip, wie geht es?

nak tanya lah macam mana nak paste avatar

danke schon oder dank je wel
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2006 05:45 PM | Show all posts

extra kredit - Meh tolong Yip kat Poll ni - Jalur Gemilang

Haloooo gengs, Yip nak minta tolong u all guna kose vote kat poll ni leh x?

--------------------- > http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1


Mana yg nak pinat tu, tulis lah sepatah 2 kat thread tu nanti ye :bgrin: Mana yg nak anonymous tu, still have to klik kat multiple choice tu ye :lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14675 Replies : 44
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59473 Replies : 107

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.064983 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list