Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
240649
View
850
Reply

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

  [Copy link]

Author: amir_izwan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2013 11:13 PM | Show all posts
liyamariska posted on 22-5-2013 11:03 PM
bila tgk gambar nih, teringat Snooki...

Iols rase lebih kpd J-WOWW bespren snooki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 02:58 AM | Show all posts
yang bagus dia share terang terang apa yang dia buat - bukan mcm sentengah artis muka dah mcm mak lampir/mona fendi tetap tak mengaku buat face job.

Teringin gak nak melawat doktor dia - nak gak buat peeling, cantikkan mata yg dah sembab ni. Thanks for sharing lah ya stephanie.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 12:23 PM | Show all posts
DARSITA posted on 23-5-2013 02:58 AM
yang bagus dia share terang terang apa yang dia buat - bukan mcm sentengah artis muka dah mcm mak la ...

betul gak ckp u

xde la claim byk berdoa bagai

petua sejuak umur 15 tahun la.. yada2

and also steroid




Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 12:28 PM | Show all posts
cikatilia posted on 22-5-2013 10:35 PM
ketet nya tiada perlindungan sesuai

so melempah sudehhh

cup dah abes size kot kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2013 04:12 PM | Show all posts
Tgk dalam ig macam da ada rumah sendiri. upload pic mesti ada hastag #beautifulwomen .. puji diri sendiri nampak. Kalau pic dlm kereta harus nak hashtag #vellfier #jaguar. motif?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2015 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok. Sorry. Jgn lahar. Nk bgtau dia ni daring gilerr. Lololo. Lariikk
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2015 09:23 PM | Show all posts
Dari dulu
over sangat perempuan ni
ramai yang lagi mantap
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2015 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 28-3-2015 09:23 PM
Dari dulu
over sangat perempuan ni
ramai yang lagi mantap

Taste arab2 je dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2015 10:21 PM | Show all posts
Hahaha!aku pon rajin tgk IG dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Celahnye ocd! Sape pernah pegi rumah dia taulah mcm mana.konon rumah bertingket2 tp sebenarnya teres je. Deco dlm rumah serious ala2 kampung. Cerite bukan main.pemalas tak hingat. bilik air mcm toilet kat petrol pump.sinki lagilah. Canang kat org pakai murano... Sedang x husband dia pakai a romeo buruk je.bapak kuli kastam bajet anak datuk.puihhhhhh. Biar papa asal bergaya lah.luaran kebabooom hebat dlm jijikkkk. Konon pandai jg laki konon.... Kena cerai jugak.hina org gemuk bagai... Sekarang ko tgk peha dia? Ms dia kurus dia bajet dia paris hilton malaysia sekarang gedebab bajet kim k malaysia
image.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 10:05 AM | Show all posts
die neh gigih buat plastik sergeri merata kat badan..umo tak smpi 30.. dah macam makcik botox umo 40an..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 10:35 AM | Show all posts
lavenderkembang replied at 20-4-2015 10:01 AM
Celahnye ocd! Sape pernah pegi rumah dia taulah mcm mana.konon rumah bertingket2 tp sebenarnya teres ...

omg betul ke ni???
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 12:12 PM | Show all posts
outcast replied at 22-5-2013 10:30 PM
Dia nih anak org kaya ...sabahan or srawakians...
Mmg kaya ..

Mana ada kaya...dia biasa saja la

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 12:54 PM | Show all posts
lama tak dengar citer minah ni... last dengar jadi pelakon ke hape? pastu senyap...masih lagi membotox sana sini ke???
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ctcham replied at 20-4-2015 10:35 AM
omg betul ke ni???

Sape terkene dgn dia tau betul ke tak? Sape kwn dia yg tahan lama dgn dia? Yg boleh tu sama spesis. Sape yg tahu rahsia dia... Cepat2 dia carik gaduh. Dlm fb semua beranilah post mcm2 dia jenis buli org yg dia rs tak berani lawan dia. Cuba jg lawan balik atau ajak jumpa... Terus gigil! Pastu up status "you don't know my pass...bla bla bla... Don't trust any rumuors about me...." Bajet retis
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
keys replied at 20-4-2015 12:12 PM
Mana ada kaya...dia biasa saja la

Kann.... Kaya tipu adoooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 01:51 PM | Show all posts
lavenderkembang replied at 20-4-2015 01:44 PM
Sape terkene dgn dia tau betul ke tak? Sape kwn dia yg tahan lama dgn dia? Yg boleh tu sama spesis ...

dia ni masih muslim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 02:17 PM | Show all posts
..kayo beno nampak husben arab she..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 03:31 PM | Show all posts
lavenderkembang replied at 20-4-2015 01:44 PM
Sape terkene dgn dia tau betul ke tak? Sape kwn dia yg tahan lama dgn dia? Yg boleh tu sama spesis ...

huhuuh~~ marahnye kak..relax2..

tgk kt IG kedeboom kedebam, g sana sini. holiday semedang. tambah dgn boypren/husband arab sheols (iols konpius dia dh kawin ke belum).

tp mmg tak nampak cm OCD pon.layankan je la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2015 03:43 PM | Show all posts
sian nye lahai si anak tu...ermm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085894s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list