Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
242859
View
850
Reply

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

  [Copy link]

Author: amir_izwan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 31-10-2019 02:09 PM
ex bf dia yg arab tu..

Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student kt cyberjaya

Ni zmn b4 dia dok sana dlu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-10-2019 11:56 AM
ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?

Aah ex in laws tak suka sheols..  malu dpt menantu mcm tu agaknya..

Tawarkan duit utk tinggalkan remy..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:14 AM | Show all posts
babynina30 replied at 31-10-2019 02:21 PM
Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student ...

wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa dah ig dia..i x follow sbb asyik up gmbar 'kaya2' je..rimas i
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 04:38 PM
I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc

I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 2-11-2019 01:14 AM
wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa d ...

Tak. Bf  ank ikan tu zmn dia lps divorce b4 gi dubai. Pastu clashed
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 2-11-2019 01:20 AM
I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia ...

Sama. I pon dlu penah follow. Ni dia baru approved i blk  lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 01:59 PM
Kawan steph jugak.. sheols yg rekomen kan kat remy..

Lepastu canang bgtau wife remy tu tak suka ...

Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-10-2019 10:42 PM
Rasanya dh takde cuols.. sheols sepatutnya balik kl july aritu tapi last minit business trip tu ve ...

Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan steph credit card remy ni manjang max sebab layan steph nak shopping
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:27 AM
Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha

Aah kawan sheols juga, yup stewardess. Sheols bgtau tu bff
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:30 AM
Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan ...

Tak pasti umur Ryan berapa.
Liah penah uploaded msg dgn Remy
Liah tanya kenapa hantar jauh sgt? Kalau kat London dekat sikit sheols nak jumpa Ryan

Memang betul lagipun sheols bukan nya kerja dulu kan melepak je kat pavi lepastu mlm clubbing.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list