JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
220382
View
801
Reply

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

  [Copy link]

Author: amir_izwan       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2009 11:26 PM | Show all posts
bukan islam pun dia tu...biarkan...yg aku heran..artis2 islam nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 11:40 PM | Show all posts

Reply #120 pinktriangle's post

MUSLIm LEW...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 11:49 PM | Show all posts

Balas #110 sunshine66\ catat

dan aku akan anggap engkau ni lelaki.heh.

its so obvious, even the blinds could tell.

[ Last edited by  malygos at 24-4-2009 22:53 ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 12:28 AM | Show all posts
pewiiiiit..muka cam melayu

model ke socialist mcm paris hilton tu?

gambar no. 2 tu mcm dah nak nipple slip je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 02:56 AM | Show all posts
xlawa sgt le
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:56 AM | Show all posts
tak kenal pon.....




Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:17 AM | Show all posts
die ni jadik 'kay' dalam cite air mata maria.....gelpren samsul yusof tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:24 AM | Show all posts
body lawa... muka biasa jer....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:37 AM | Show all posts
gambar 1k kemungkinan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 10:20 AM | Show all posts
tersembul keluarr
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 11:38 AM | Show all posts
gila mantap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 01:45 PM | Show all posts
mantap tu mmg mantap..
tapi siapa die nih..?
model mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 02:52 PM | Show all posts
ok.ok.. body mmg aku tak lawan laaa... tang ketet aku kalah... tp muke aku rase nyer lagi lawa dari dia kot....

haahhahahhha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 03:36 PM | Show all posts
rajin gak aku gi blog dia td
oo dah kawen rupanya
anak sorang
hubby dia muslim dan dia sendiri ckp dlm blog, hubby dia azankan anak dia ms lahir kat ummc
to me, gkn b4 kawen dia agak sosial sket.biasalah tu kan
dia pun ckp dia suke party
lps kawen ni lama2 kang berubah le tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2009 07:43 PM | Show all posts
Originally posted by premierleague at 25-4-2009 15:36
rajin gak aku gi blog dia td
oo dah kawen rupanya
anak sorang
hubby dia muslim dan dia sendiri ckp dlm blog, hubby dia azankan anak dia ms lahir kat ummc
to me, gkn b4 kawen dia agak sosial  ...


Rajin ko baca blog dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 07:52 PM | Show all posts
dah tgk myspace dia...mcm porn star pon ade....huhu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2009 08:14 PM | Show all posts
Originally posted by babydoll at 25-4-2009 19:52
dah tgk myspace dia...mcm porn star pon ade....huhu..


Kalu dia ada buat video panas best jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:17 PM | Show all posts
saper nie.. xkenal haram lngsung..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:21 PM | Show all posts
hehehe..............statement aku dah dicantas oleh Momod........Bravo.....!!!!!!!!!

baru tahu..........
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:22 PM | Show all posts
boobs dia fake sungguh..........

maklum la bukan Islam....sapa kata dia Islam..???? :@
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 01:09 AM | Show all posts
Originally posted by namelessk8888 at 24-4-2009 00:32
die ni yg berlakon drama airmata maria tu kan?
yg jadik gf kepade shamsul yusuf haslam tu kan?
kan?




tula aku pun rase cmtu...aku igt die ni original malay sbb mmg muke malay habis..
dlm tv tu pun mmg leh nmpak atas die tu bsar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 10:41 AM | Show all posts
seksi gler dowh....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 01:11 PM | Show all posts
dia biasa2 je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-4-2009 07:06 AM | Show all posts
Originally posted by cikguranggi at 25-4-2009 20:22
boobs dia fake sungguh..........

maklum la bukan Islam....sapa kata dia Islam..???? :@


Bkn kalau lelaki Islam nk kawin ngan bkn Islam, yg ppuan tu kena masuk Islam ape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-4-2009 07:09 AM | Show all posts
Aku rasa dia Islam sbb laki dia Islam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120171s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list