CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 18813|Reply: 76

Jumpa royals

[Copy link]
Post time 1-10-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Cuba share sikit pengalaman uols jumpa dengan royal in real life. Are they look exactly like in socmed?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 08:04 AM | Show all posts
met raja sarina, tg iman kt publika, sama je mcm in pictures..just tg iman is really2 skinny n tak la wow mana..

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 12:05 PM | Show all posts
tuanku n9, tuanku perlis.. best the best...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Few years back ade terjmpa royal n9. Selalu jmpe dia memang aktiv bagi haiwan jalanan makan. very humble mcm rakyat biase. Perwatakan boyish. Tp kalau ade ape2 event dia pakai tudung. Ayu2. Jmpe kat luar, pakai mcm ni jek. Comel orangnye. Selalu jumpe dia lepak ngan kerabat2 j & pahang. Tp kurang dikenali. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Camnerrr nak tepek gambar .
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
amyfaha replied at 2-10-2022 02:20 PM
Few years back ade terjmpa royal n9. Selalu jmpe dia memang aktiv bagi haiwan jalanan makan. very hu ...

Curious sape boyish dari n9 ni. kerabat senior ke or junior? Nadia ke? Yg dj tu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-10-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Junior ,jauh sikit pertalian. Tp kerap lepak ngan royal selatan ngan anak2 laki jagung. Kwn iols keje marini klcc. Selalu nmpk dia ngan 2 anak laki jagung lepak bertiga xde bguard. Kadang ade tengku fahad. Mcm org biase je depa. Humble jek huhahuha mcm kita. Cuma time event je serius. Kihkihkih. Dia ni kat luar x bertudung,watak boyish2. Dgn tshir,ngan topi.rambut pendek. Tang event dia bertudung ala2 perempuan terakhir gitewww..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 06:33 PM | Show all posts
amyfaha replied at 2-10-2022 02:20 PM
Few years back ade terjmpa royal n9. Selalu jmpe dia memang aktiv bagi haiwan jalanan makan. very hu ...

sape tu u? tunku nadia ke? sbb uols ckp perwatakan boyish...i terus teringat tunku nadia...sheols kan boyish2 sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 06:34 PM | Show all posts
amyfaha replied at 2-10-2022 04:34 PM
Junior ,jauh sikit pertalian. Tp kerap lepak ngan royal selatan ngan anak2 laki jagung. Kwn iols kej ...

tunku kaisyah ke? sheols je kerabat n9..tapi sheols ni mcm x rapat langsung dengan belah n9..mungkin more princess treatment if dgn royal pahang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 06:35 PM | Show all posts
epal_putih replied at 2-10-2022 12:05 PM
tuanku n9, tuanku perlis.. best the best...

wife tuanku perlis ni very the regal..tapi wife raja muda so sempoi... mmg approachable.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke yg jumpa prince William Dan Kate Middleton ?
Tinggi betul couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu jumpa almarhum Raja Ashman kerabat Perak & wife...Raja Nazrin...ada event2...serupa je kot...kerabat Selangor dok kat Riau...Raja Perlis & wife...artis Tunku Tiara kat epot...kerabat belah Johor rasanya...arwah Sultan Kedah dulu...tu yg ingat
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 2-10-2022 07:11 PM
Takde ke yg jumpa prince William Dan Kate Middleton ?
Tinggi betul couple ni

Bhahaha itu ler ada sape2 melawat buckhingham palace tak. Jumpa kerabat sendu BRF ke, dh dua tered pasal vvip sini je huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
3 minggu lepas satu flight dengan Tg Intan Syafinas Kedah. Baik. Dia segan segan masa mula mula .. tapi dah stranded lama dengan dia dekat airport, pastu connecting flight pun dengan dia. afterall cuma 7 of us only. Lama juga borak. Pasport kami sama-sama kena dibawak lari di airport dhaka. Bodyguard senior dio baik jugak. Dia pun tak kepochi. Sabar & ikut jer. Rugi pulak tak minta bergambar dengan dia hehe .. she is very nice sama macam kita tengok dia dalam interview tv
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah nmpk dua anak pompuan cheminahsayang kat dlm kedai buku kat KLIA. Takda bodyguard tapi ada makcik2 aka dayang2 kot duk tggu depa dua belek buku. Nmpk mcm marhaen je depa ni, tapi iols mula2 masuk kedai buku tu tercium bau minyak wangi kuat sgt itu yg terpandang dua princesses ni duk belek buku. Wangi sgt uols…maklumlah anak raja dah tentu pakai perfume niche ribu ribuan khensss
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Jumpa cheminah kat Swiss hotel kuantan..that time masih lagi wife to the raja muda, ada function utk foundation dia tu...kitaorg tengah melepak kat lobi nampak dia then kalih muka pandang tempat lain...buat2 tak nampak gitu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 2-10-2022 08:04 AM
met raja sarina, tg iman kt publika, sama je mcm in pictures..just tg iman is really2 skinny n tak l ...

Yekee huhu she used be my gal crush hmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana chuolss semua kenal dgn keturunan raja² ni. Kalau iolss berlaga dgn dorg pon mesti tak kenal huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Penah tserempak dpn mata Sultan Nazrin & Raja Zara kat KLCC masa tu dorang masih raja muda Perak.. sweet senyum jea biler iols tkesima tgk dorang depan mata, macam kelu.. star struck…
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 4-10-2022 09:57 PM
Mcm mana chuolss semua kenal dgn keturunan raja² ni. Kalau iolss berlaga dgn dorg pon mesti tak ken ...

Keturunan raja2 ni ada vibe yg marhaen takda. Dari segi penampilan, kualiti kulit & bau2an yg diorang pakai. Mcm iols cerita la yg iols tak sedar pun ada puteri2 cheminahsyg dlm KLIA bookstore. Tapi sbb dah terbau wangi kuat sgt tu yg tertengok tuan badan…haaa gitu..jadi auto cam golongan raja2 ni gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.060534 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list