CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gunkgurl

Jumpa royals

[Copy link]
Post time 13-10-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 2-10-2022 06:35 PM
wife tuanku perlis ni very the regal..tapi wife raja muda so sempoi... mmg approachable.

Sebab wife raja muda rakyat biasa tiada darah biru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
SyaJoyah replied at 4-10-2022 06:32 PM
Pernah nmpk dua anak pompuan cheminahsayang kat dlm kedai buku kat KLIA. Takda bodyguard tapi ada ma ...

Tapi anak2 dara che minah ni muka kering, kedekut senyum, tak macam ayahanda dan bonda, pak sedara dia tengku faad yg ensem tu pun murah senyum, rajin menyapa orang
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah jumpa Almarhum Sultan Iskandar, Tuanku Zanariah, Tuanku Nora, almarhum Tunku Jalil, Tengku Majid, Tuanku Zabidah juga RPA - jumpa diaorg kat satu event di johor dan juga ada yg terserempak di KLCC serta Publika
then pernah jumpa almarhum Sultan Azlan Shah, Sultan Nazrin dan Tengku Elina, Nazrin & Elina jumpa memula kt Yaohan dedua tegur kaka dan tanya ponteng kelas ke sbb ms tu hr bekerja dan kaka dah dok lepak kt situ
Pernah juga jumpa Sultan Mizan serta anak jejanz dia yg anak no 2 tu sbb kerja
anak2 Yam Tuan N9 yg lama sbb kerja dan yg br plk terserempak kt. kedai buku KLCC
Klu jumpa kt luar ni kebykan diaorg mmg sempoi aje, x dinafikan cam Nazrin, Elina dan anak2 Yam tuan sekrg x sombong paling x blh blah ada yg pandai buat lawak antara bangsa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 2-10-2022 07:24 PM
Dulu jumpa almarhum Raja Ashman kerabat Perak & wife...Raja Nazrin...ada event2...serupa je kot...ke ...

Pernah jgk jumpe arwah sultan kedah kat the zone langkawi... Die beli perfume... Rasenye masa die jadi agung kalau x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp yg paling selalu jumpa family cheminah. Sbb rumah dkt ngan istana diorg. Kdg2 diorg jalan2 naik buggy... Pusing area i.. Beli durian la, beli air kelapa la... Tp sejak jadi agung jarang la nampak die... Tp anak2 die selalu je. 2 hari lepas br nampak tengku hassanal baru balik dr event kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pahang, kelate, johor. Sama je semua yang pernah jumpa. Baik rupa mahupun perangai.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-10-2022 04:32 PM | Show all posts
2 minggu lepas masa MAG open day jumpa isteri  tengku bendahara perlis..
dia datang masuk opis kita org siap bergambar
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 10:57 AM | Show all posts
orkidorkido replied at 3-10-2022 01:16 AM
3 minggu lepas satu flight dengan Tg Intan Syafinas Kedah. Baik. Dia segan segan masa mula mula .. t ...

Interested nak tahu pasal passport Di bawak lari kat Dhaka Tu...mcmana jadi mcm tu? Airport Dhaka X de sop ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
iols penah jumpa Sultan Nazrin masa wedding. hensem betull

jumpa cheminah, kulit cantik, bila bercakap macam acik2 je, very friendly.

pernah jumpa isteri tmj dlm event. iols rasa dia cantik, tapi kwn iols cakap, duit banyak memang boleh buat sampai jadi cantik.

Solat dengan Tunku Zara. cantikk but she is a bit quiet and reserved.

masa run yang mana entah, ada isteri Sultan Selangor. Cantik tu cantikla.. tapi iols asyik teringat gossip acik forum pasal dia. terus hilang seri di mata iolss.

pernah terjumpa dengan  adik pompuan  ex-Kaka Oksana tu. For someone who is well-educated, she was not as what I expected. Nampak macam lack self-confidence. tapi manalah tau masa tu dia ada masalah ke apa... Then, few months lepas tu kot, pecah cerita abe dio nikoh comolot denge Kaka Ok.

of all the royalties yang iols pernah terserempak, yang paling bagus tutur kata, tinggi budi bahasa ialah Tunku Intan Safinaz from Kedah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 01:52 PM | Show all posts
penah jumpa raja nazrin and his sibling. Raja Elena, Raja Azureen and Raja sofia. paling cantik and regal is Rja Azureen tu, lawa betul pada mata i ols dgn usia dia..nampak sgt aura pricess dia tu.. ex wife Allahyarham raja ashman tu sombong bona..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa tunku zain masa event. Dia bagi talk then after that dia mingle la dgn participants. handsome je in real life memang cam chinese if taktau dia ni siapa . Cara pakai very laid back and simple
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 03:22 PM | Show all posts
Sultan Azlan, Bainun, Sultan Nazrin, pernah juga jumpa dalam event.. memang cantik..tapi sebab event jadi ada protokol.

Sekali tu pernah jumpa almarhum Sultan Azlan Shah dan Raja Permaisuri Bainun masa ziarah kematian mak boss iolls. x ada protokol.. Cantiknya Bainun.. xmekap, baju putiih bunga halus, selendang halus, sandal flat.. cantikkk sgt.. masa jumpa tu diorang dah tua berumur dah..dalam tahun 2011-2012 kut.. tapi still cantik laaa Bainun.. betullah, Bainun ni dia tak fotogenik.. dlm gambar biasa2 saja.. depan2 so cantik so regal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 03:28 PM | Show all posts
Sultan, Sultanah, Raja Muda & isteri Raja Muda dari negeri Kedah, Perlis, Perak, Pahang, Terengganu & Johor pernah jumpa. Di event & luar event.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-10-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 16-10-2022 10:18 PM
iols penah jumpa Sultan Nazrin masa wedding. hensem betull

jumpa cheminah, kulit cantik, bila berca ...

Hahahahaha kenapa dengan isteri sultan selangor tu? Share sikit. Ada apa2 yang cendeng ke masa jumpa dia tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-10-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ACC106 replied at 18-10-2022 03:28 PM
Sultan, Sultanah, Raja Muda & isteri Raja Muda dari negeri Kedah, Perlis, Perak, Pahang, Terengganu  ...

Wahhhh ramai yaaa you jumpa! Dorang ni mesra rakyat tk ya uols?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-10-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
meisapoya replied at 13-10-2022 07:02 PM
Pahang, kelate, johor. Sama je semua yang pernah jumpa. Baik rupa mahupun perangai.

Perangai tu acanerr. Share ler sikit hahahahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah serempak ngn permaisuri agong kt ikea. Bodyguard mmg ramai la. Pstu nmpak staf ikea ada ikut skali. Permaisuri cantik dan nampak baikkkk je. Sejuk hati memandang. Tp meols x pegi selfi ngn dia pun. Takut. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 05:19 PM | Show all posts
SyaJoyah replied at 4-10-2022 06:32 PM
Pernah nmpk dua anak pompuan cheminahsayang kat dlm kedai buku kat KLIA. Takda bodyguard tapi ada ma ...

Salah tu uols. Bukan takde bodyguard. U je takkan perasan mana satu bodyguard dia sbb pakai baju biasa.
Kadang2 u ingat yg ikut dia mcm acik2 tapi sebenarnya bodyguard. Iols pernah makan kat somewhere area jb.
Ada Ku Inah kat situ tgh dating dgn bf dia(now dah jd husband). Diorang berdua je duduk satu table.
Sekali time dia nak balik, orang yg duduk table lain yg I ingat customer biasa
berdiri serentak ikut dia escort ke kereta. Tanpa ckp apa2. Macam pakai mata je bg isyarat
"I'm done. Shall we?" Gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kamexkame replied at 18-10-2022 02:28 PM
Pernah jumpa tunku zain masa event. Dia bagi talk then after that dia mingle la dgn participants. ha ...

I wonder mcm mana muka dia nmpk chinese when parents malay? but he is good looking, i tgk kemain chinese girls pun crush ke dia , dgn dimples nya… dah2 la tu amoi masuk kerabat diraja.

moga tuanku panjang umur utk veto amoi2 ni…
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 18-10-2022 09:05 PM
I wonder mcm mana muka dia nmpk chinese when parents malay? but he is good looking, i tgk kemain c ...

Maybe sebab mak dia kot. I tgk mak dia rupa chinese jugak. Ada darah cina ke eh diorg?
Alaa xyah laa dgn chinese kan. I hope dia dgn malay lah. Dah la si abg dia pun gf chinese kan. Ape la diorg suka sgt chinese ni. Ramai je malay cantik2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85343 Replies : 200
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36139 Replies : 44
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14810 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:47 PM GMT+8 , Processed in 0.405991 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list