CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: gunkgurl

Jumpa royals

[Copy link]
Post time 6-11-2022 11:36 AM | Show all posts
mendeluk replied at 6-11-2022 12:48 AM
I rasa dia foreigner. I pun kena jgak, suddenly dapat PM dia, takde bagi salam apa, terus mcm ugut ...

Honestly kalau nak berforum fakta kena ada la, bila kila betulkan fakta dia marah pulak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-11-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kamexkame replied at 19-10-2022 07:53 AM
Ramai je malay girls yang full package camtu..

Masalahnya royal ni tak pandang pun girl yg bertudung..
Semua nak yg hot sexy bitchy gitu
Nasib ku inah kawin org Sweden
Bukan ngan kerabat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 8-11-2022 03:00 PM
Masalahnya royal ni tak pandang pun girl yg bertudung..
Semua nak yg hot sexy bitchy gitu
Nasib ...

Tak semestinya pakai tudung
Maksud i yang cantik tp at the same time educated hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 8-11-2022 03:00 PM
Masalahnya royal ni tak pandang pun girl yg bertudung..
Semua nak yg hot sexy bitchy gitu
Nasib ...

Elok lah tak pandang pun girl yg
bertudung.. ingat girl yg bertudung baik sgt ke
annnd jgn u ingat semua hot sexy itu adalah Bitchy…
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa Yam tuan N9 dan permaisurinya. Sama seperti di gambar2
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 09:00 AM | Show all posts
kamexkame replied at 9-11-2022 09:40 AM
Tak semestinya pakai tudung
Maksud i yang cantik tp at the same time educated hihi

ya..macam Tuanku Zara
cantik dan educated


Tuanku Bainun pun marhaen juga
tapi educated



Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2024 10:12 AM | Show all posts
dah dua tahun berlalu benang ni.. nak ckp semalam iols jumpa Tengku ilisha kt klcc, lah rupanya kecik je orgnya, sama tinggi dgn iols je dekat internet nampak mcm 3series, tpi irl mcm budak lagi 20an muka biasa je, muka awam tpi srs nmpk cam 20an, banding dgn dalam internet jauh betul mcm 2 org berbeza mcm adik(irl) dan kakak(google).
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk tg amalin masa sekolah rendah dulu. Anak gegirls dia sekarang mcm sebijik chubby mcm dia dulu.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 19-10-2022 08:25 PM
about marrying outside your own race because of they are looking more than looks tu satu hal, but yg ...

Foreign spouse sorang pun xde kerjaya hebat.
Deyols tak pandang kot yg mcm amal amaludin. Atau spesies amal taknak kat deyols. Atau deyols taknak bini educated dan berkerjaya.

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 13-10-2022 04:48 PM
pernah jumpa Almarhum Sultan Iskandar, Tuanku Zanariah, Tuanku Nora, almarhum Tunku Jalil, Tengku Ma ...

Suka tgk almarhum sultanah zanariah. Sampai ke tua nmpk regal.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:54 AM | Show all posts
prettygood replied at 8-6-2024 10:12 AM
dah dua tahun berlalu benang ni.. nak ckp semalam iols jumpa Tengku ilisha kt klcc, lah rupanya keci ...

i think almost semua orang macam tu, dalam gambar nampak biasa/tua je tapi bila jumpa depan2 nampak muda & lawa. lelaki pun biasa dalam gambar tak handsome tapi depan2 nampak lain
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:21 AM | Show all posts
terbaca kat twitter "weh btw i had hi tea w tunku ali and tunku zain kan pastu i got seated beside tunku zain... he's such a nice person and got so many insights! pastu we discussed a lot on current issues (not too political) tapi i suka gila borak macam adult hahahha"
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
prettygood replied at 10-6-2024 10:21 AM
terbaca kat twitter "weh btw i had hi tea w tunku ali and tunku zain kan pastu i got seated beside t ...

Pengakuan dari siapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
EriaDoritis replied at 10-6-2024 10:34 PM
Pengakuan dari siapa tu?

Rasa ni adik2 spm NS yg gi istana Seri Menanti sbb dot results best Dan diraikan oleh anakk2 Yam Tuan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols penah jumpa tunku ali. Dalam gmbar nampak biasa2, tapi Subhanallah depan2 kulit heols pinkish . handsome depan2. Wangiii jerrrr. Kulit cantik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
selalu royals yg uols jumpa bau wangi tak? i wonder perfume diaorg beli kat mana n bau mcm manaaa.. takkan bau minyak attar kot?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa suami PAIPAS kat negera jiran a few years ago kat shopping mall.

Sangat bercharisma. Dari jauh boleh nampak charismanya and senyum aje Dia kdikelilingi ramai assistants ke bodyguard or something.

Masuk boutique pun ada ramai assistants or whoever jaga kat luar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 10:35 PM GMT+8 , Processed in 0.204605 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list