CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 8-6-2024 02:53 PM | Show all posts
Yoonggi replied at 7-6-2024 10:16 AM
skrg ni Byeon Woo Seok tgh mendonia. Meletup abis psl My Lovely Runner. aku pun x tgk lg drama tu.

meletop ka. Nmpk kat astrogo tp skip ja. Oklah nk pi letak dlm watchlist
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-7-2024 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jennie kot ye pon nak isap vape, jangan la isap indoor pastu hembus dekat staff. Tak pasal dapat kecaman free
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2024 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-7-2024 04:35 PM
jennie kot ye pon nak isap vape, jangan la isap indoor pastu hembus dekat staff. Tak pasal dapat kec ...

Fans sheols backup habis2 ye.
Siap kata sheols tu adult, so tak salah nk guna vape. Part yg kena muka staff pun fans kata, tak kena muka pun. Duk bergaduh dgn fans bts

Lain macam perangai masing2 bila terlepas drpd company sebelum ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 9-7-2024 08:11 PM
Fans sheols backup habis2 ye.
Siap kata sheols tu adult, so tak salah nk guna vape. Part yg kena m ...

iols pon tak kesah la sheols nak isap vape ke rokok ke cuma common sense la kan untuk tak indoor smoking pastu hembus pulak dekat muka orang.

pandai yach fans sheols konar baring, orang marah sebab takde common sense tu tapi theyols twist
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.176890 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list