Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
106816
View
575
Reply

[Makanan & Minuman] Asian Food Vol 1

  [Copy link]

Author: bacteria82       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-11-2010 11:27 AM | Show all posts
Post Last Edit by bacteria82 at 16-11-2010 09:36

Mobile Upload Part 6


08/11/2010: Nasi Beryani Kambing muda (10 bulan) di Puncak Mutiara Cafe, Seberang Prai


14/11/2010: Breakfast 2 keping roti canai banjir di AmeerAli Seksyen 15, Bangi

~iPhone 4~

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 01:24 PM | Show all posts
okehhhh...terjahhhhhhhhhhhhh!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 02:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 02:33 PM | Show all posts
wah...konyang!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 04:55 PM | Show all posts

Mek Jingga



:: Nasi Havor?Nasi Herba ke apa entah , ai tak sure. Dkt Kelantan Shedapp ::



:: Udang Besar dekat Kelantan Makam seekor pun dah kenyang ::

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 05:02 PM | Show all posts


:: Murtabak homemade by nenek sedara ai ::



:: Chicken Cornish @ Secret Recipes ::

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 05:45 PM | Show all posts
nasi herba tu berapa henggek? kat mana kedai mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 05:52 PM | Show all posts
Reply 6# KimoraHakim


    yg tu ai xsure sbb parent ai yg belikan nasi feberet dorg setiap kali balik kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:02 PM | Show all posts
mekjing
yang murtabak tu murtabak singapore ke?
yummy.....terasa rasa didalamnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:54 PM | Show all posts

Dea

Post Last Edit by dealova_fan at 14-11-2010 20:56

Bebaru ni buat nasi tomato, ayam masak merah, papedom..
but malang sekali belom pandai buat pajeri nenas...




[sorry...comot sket]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:29 PM | Show all posts
Post Last Edit by bacteria82 at 14-11-2010 22:37
mekjing
yang murtabak tu murtabak singapore ke?
yummy.....terasa rasa didalamnya
dilaOHdila Post at 14-11-2010 20:02


Dah test murtabak Singapura yg kat seksyen 15 tu? Tepi je complex sukan, ngadap jalan besar
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:35 PM | Show all posts
Dah test murtabak Singapura yg kat seksyen 15 tu? Tepi je complex suka, ngadap jalan besar
bacteria82 Post at 14-11-2010 22:29


kak dilla lum pernah rasa lagi kat situh Mod bac
sedep ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:37 PM | Show all posts
Reply 8# dilaOHdila


    errr... ni nenek sedara mek yg buat
siap dtg rumah mek , buat dkt rumah mek lagi

tak sure la pulak singapore ke , pahang ke apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:38 PM | Show all posts
kak dilla lum pernah rasa lagi kat situh Mod bac
sedep ke?
dilaOHdila Post at 14-11-2010 22:35


Sedap gak wpon x sejibik mcm yg kat Muar tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:39 PM | Show all posts
Reply 6# KimoraHakim


    slps bertanya dgn mak ai td

mak ai ckp , atas lauk la ada yg 4 hinggit , ada yg 5 hinggit tak tahu lah kalau skang dh bertukar harga dia dkt dgn mursyidul am pas katanyaa ai pun xtahu kt mana tmpt tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:43 PM | Show all posts
Reply  KimoraHakim


    slps bertanya dgn mak ai td

mak ai ckp , atas lauk la  ada yg 4 ...
jingga007 Post at 14-11-2010 22:39



    owh kesal i bukan org kelantannnnnnnnnnnn....huhuh..tapi nasi tu tetap menarik ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:47 PM | Show all posts
Reply 16# KimoraHakim


    nasi tu menarik dan sedap

kalau dtg kelantan , cuba lah cari , nasi ni popular meh , mesti org tahu kt mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:51 PM | Show all posts
mek jing ada amek
sains umah tangga tak kat sekolah?

eheheh senang nanti nak berumah tangga

larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:54 PM | Show all posts
Reply 17# jingga007


    apa nama betul dia? nanti i cari coz next month rasanya nak ker German....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list