JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
98882
View
567
Reply

[Makanan & Minuman] Asian Food Vol 1

  [Copy link]

Author: bacteria82       Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2010 10:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:29 PM | Show all posts
Post Last Edit by bacteria82 at 14-11-2010 22:37
mekjing
yang murtabak tu murtabak singapore ke?
yummy.....terasa rasa didalamnya
dilaOHdila Post at 14-11-2010 20:02


Dah test murtabak Singapura yg kat seksyen 15 tu? Tepi je complex sukan, ngadap jalan besar
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:35 PM | Show all posts
Dah test murtabak Singapura yg kat seksyen 15 tu? Tepi je complex suka, ngadap jalan besar
bacteria82 Post at 14-11-2010 22:29


kak dilla lum pernah rasa lagi kat situh Mod bac
sedep ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:37 PM | Show all posts
Reply 8# dilaOHdila


    errr... ni nenek sedara mek yg buat
siap dtg rumah mek , buat dkt rumah mek lagi

tak sure la pulak singapore ke , pahang ke apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:38 PM | Show all posts
kak dilla lum pernah rasa lagi kat situh Mod bac
sedep ke?
dilaOHdila Post at 14-11-2010 22:35


Sedap gak wpon x sejibik mcm yg kat Muar tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:39 PM | Show all posts
Reply 6# KimoraHakim


    slps bertanya dgn mak ai td

mak ai ckp , atas lauk la ada yg 4 hinggit , ada yg 5 hinggit tak tahu lah kalau skang dh bertukar harga dia dkt dgn mursyidul am pas katanyaa ai pun xtahu kt mana tmpt tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:43 PM | Show all posts
Reply  KimoraHakim


    slps bertanya dgn mak ai td

mak ai ckp , atas lauk la  ada yg 4 ...
jingga007 Post at 14-11-2010 22:39



    owh kesal i bukan org kelantannnnnnnnnnnn....huhuh..tapi nasi tu tetap menarik ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:47 PM | Show all posts
Reply 16# KimoraHakim


    nasi tu menarik dan sedap

kalau dtg kelantan , cuba lah cari , nasi ni popular meh , mesti org tahu kt mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:51 PM | Show all posts
mek jing ada amek
sains umah tangga tak kat sekolah?

eheheh senang nanti nak berumah tangga

larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:54 PM | Show all posts
Reply 17# jingga007


    apa nama betul dia? nanti i cari coz next month rasanya nak ker German....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:54 PM | Show all posts
cafe neh ada jual teh tarik kurang manis tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:56 PM | Show all posts
cafe neh ada jual teh tarik kurang manis tak?
Syd Post at 14-11-2010 22:54

Sini tak jual, hanya tayang sahaja.. Sila la yek, jamu mata
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:57 PM | Show all posts
Reply 51# bacteria82

ohh ala2 selak katalog jahh katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:02 PM | Show all posts
Reply 18# Syd


    of course lah ada time form 1-3

uhuks errr , masak memasak tu boleh lah sikit2


eh tetibe
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:03 PM | Show all posts
Reply 19# KimoraHakim

   errr , xsure lah meh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 01:22 AM | Show all posts
Salam Mek Jingg
Esok nk mai oder sesuatu yg special kt sini

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 01:23 AM | Show all posts
Reply 1# dealova_fan

Waalaikumsalam dea
Tgk pic makanan tu xdpt tido dgn tenang mlm ni


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 03:06 AM | Show all posts
Reply 22# masarju


    wslm kaka masarju

err , nk order apa sila2
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:48 PM | Show all posts
ai datang nak makan..
lapar ujan2 nehh
heheh
Syd Post at 14-11-2010 22:50


motif ujan2 carik makanan...
biasanya ujan2 uols terus berselubung dgn selimut
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:49 PM | Show all posts
Reply  dealova_fan

Waalaikumsalam dea
Tgk pic makanan tu xdpt tido dgn tenang mlm n ...
masarju Post at 15-11-2010 01:23


keh keh keh...
harus tak dpt tido...sedap hocayyy!!!
hahaha...puji sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:55 PM | Show all posts
Reply 23# jingga007



TomYam Gung ada x?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:57 PM | Show all posts
baiklah uols sekalia...
pagi ni my dad balik dari singapore...
gi tngok braclays golf tournament katanyer...
so..dia pon belikan murtabak yg tebal tu kat singapore...
taraaaa....

makan 2 slices po dah kenyang yg teramat
but murtabak ni not my taste..
taklah sedap seperti yg digembar-gemburkan




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 01:30 PM | Show all posts
Dah test murtabak Singapura yg kat seksyen 15 tu? Tepi je complex sukan, ngadap jalan besar
bacteria82 Post at 14-11-2010 22:29


mod bac...
adakah murtabak singapore ini yg dimaksudkan?



ni my dad beli..dia baru balik dr singapore..
tp tak tau dia beli kat mana..
sos dia ada 2 jenis...
satu kari...satu lg mcm sos merah ada timun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 02:21 PM | Show all posts
mod bac...
adakah murtabak singapore ini yg dimaksudkan?



ni my dad beli..dia baru balik  ...
dealova_fan Post at 15-11-2010 13:30


Ha.. Yg ni la murtabak Singapore.. Ada daging kat atas n kuah dia merah bertimun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list