JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
118904
View
860
Reply

[Makanan & Minuman] JJCM Food Place Review Vol 1

  [Copy link]

Author: dilaOHdila       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2010 08:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ip_lepat at 9-1-2019 12:17 PM

Post Last Edit by bacteria82 at 16-11-2010 12:04

dilla nak sharing ngan uolls untuk JJCM kali ni. x kira dimana tempatnya janji kita dapat sharing info ttg food JJCM ini. Moga ianya membantu kalian yg nak try food yang ada kat dalam ni nanti.kebanyakkannya semua di bangi saje




Popiah Tapah


Nuin di seksyen 9 bangi.
perakian punya food. sedep......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:10 PM | Show all posts
CONGRATS DILA..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 08:18 PM | Show all posts
CONGRATS DILA..
pinatbate Post at 14-11-2010 20:10


kakpint
jumpa disini erkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:19 PM | Show all posts
ai ni nama je stay kat bangi, tapi area bangi harem tak pernah explore kalau tanya tempat makan lagi tak tau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 08:24 PM | Show all posts
ai ni nama je stay kat bangi, tapi area bangi harem tak pernah explore  kalau tanya tempat makan l ...
cik.panda Post at 14-11-2010 20:19


Cik pande duk bangi ke?
mesti selisih bahu pun tak rasa nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:27 PM | Show all posts
Cik pande duk bangi ke?
mesti selisih bahu pun tak rasa nih
dilaOHdila Post at 14-11-2010 20:24



   bukan la duduk menetap, tinggal sementara je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 08:34 PM | Show all posts
bukan la duduk menetap, tinggal sementara je
cik.panda Post at 14-11-2010 20:27


kekdah nya Umah istana hinggap ke?
kayanya cik pande ni
umah kat bangi mahal2 belaka.....Optopiq!



BAkso Nuin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:37 PM | Show all posts
kekdah nya Umah istana hinggap ke?
kayanya cik pande ni
umah kat bangi mahal2 belaka.....Opt ...
dilaOHdila Post at 14-11-2010 20:34



   mana nak cari bakso tuh dila
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:50 PM | Show all posts
bakso tu mcm best je....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 08:51 PM | Show all posts
mana nak cari bakso tuh dila
cik.panda Post at 14-11-2010 20:37



Cik pande
Nuins ni kat depan Masjid Hijau Hasanah tu
Belakang ALIKHSAN Factory outlet tuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 08:58 PM | Show all posts
bakso itew sgt membuka selera
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 09:15 PM | Show all posts
bakso tu kan
rasa dia mcm mana eh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 09:15 PM | Show all posts
Cik pande
Nuins ni kat depan Masjid Hijau Hasanah tu
Belakang ALIKHSAN Factory outlet tuh
dilaOHdila Post at 14-11-2010 20:51


oh sini, ai selalu lalu sini tapi takat lalu je la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 09:23 PM | Show all posts
bakso tu kan
rasa dia mcm mana eh?
Syd Post at 14-11-2010 21:15


syd
bakso ni kekdah nya sama rasa ngan Meehun sup mee sup tu
cuma tang BEBOLA tu ajer yang berlainan
Bukan bebola astro erk
Bakso lebeh kepada Bebola yang diletakkan bersama kuahnya
itew yang menyedapkan. kemudian diletak sos bagai kicap Abjad ABC kalau nak real
ni kaka dilla letak bakso yang ku campur ngan Mee magee
buat sdirik kira HOMEMADE ghitew


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 09:49 PM | Show all posts



  


Airsyrup selasih & Kuih cara tapah berlauk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:27 PM | Show all posts
Harga kat Nuin ni ok tak? X singgah lagi.. JM Bariani belakang tu dah pegi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:31 PM | Show all posts
Harga kat Nuin ni ok tak? X singgah lagi.. JM Bariani belakang tu dah pegi
bacteria82 Post at 14-11-2010 22:27


MOD bac
herege kat NUIN tetap cam ghitew gak
tapi masih dalam kawalan....

roti steam




mee tumYUM NUIN

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 10:43 PM | Show all posts

Mari kita beralih arah ke JM bariani pulak
sebaris dengan NUIN
special kat sini mestilah Nasi beriani......





Tahu bakar...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2010 11:32 PM | Show all posts
Kalau nak rasa makan steamboat leh gi kat REDWOK nidimana....redwok disini seksyen 7 (bukan shah alam erk, dibangi jek)
andai nampak ada austin steak tu redwok hanya didepannya saja


REDWOK








satu kepla rm28 hinggit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 01:15 AM | Show all posts
dilla nak sharing ngan uolls untuk JJCM kali ni. x kira dimana tempatnya janji kita dapat sharing in ...
dilaOHdila Post at 14-11-2010 08:00 PM


Slmt Mlm dila
Gmbr dila cantik2;)
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 03:10 AM | Show all posts
Reply 12# Syd


    ai penah makan bakso

tp rasa dia mcm xkena dgn tekak ai
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 03:11 AM | Show all posts
Reply 19# dilaOHdila


    errr , best jgk makan steambot

family ai jarang makan steambot2 ni

kalau ai xngidam ngada2 xda nya nk makan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 09:08 AM | Show all posts
Slmt Mlm dila
Gmbr dila cantik2
masarju Post at 15-11-2010 01:15


tq  mas....
mas pun leh buat ghitew jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:03 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 11:14 AM | Show all posts
Restoran MohdChanAbdullah


Bandar Baru Bangi
                No 30, Jalan Medan Pusat 2c,
Pusat Bandar Baru Bangi,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
               
                Tel: 03 - 8922 1001





Wantan mee BBQ

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.144886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list