Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
129300
View
861
Reply

[Makanan & Minuman] JJCM Food Place Review Vol 1

  [Copy link]

Author: dilaOHdila       Show all posts   Read mode

Post time 15-11-2010 03:10 AM | Show all posts
Reply 12# Syd


    ai penah makan bakso

tp rasa dia mcm xkena dgn tekak ai
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 03:11 AM | Show all posts
Reply 19# dilaOHdila


    errr , best jgk makan steambot

family ai jarang makan steambot2 ni

kalau ai xngidam ngada2 xda nya nk makan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 09:08 AM | Show all posts
Slmt Mlm dila
Gmbr dila cantik2
masarju Post at 15-11-2010 01:15


tq  mas....
mas pun leh buat ghitew jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:03 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 11:14 AM | Show all posts
Restoran MohdChanAbdullah


Bandar Baru Bangi
                No 30, Jalan Medan Pusat 2c,
Pusat Bandar Baru Bangi,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
               
                Tel: 03 - 8922 1001





Wantan mee BBQ

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 11:46 AM | Show all posts
kena buka thread sendiri ke..?? nk tumpang thread urang lain takleh ek...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 11:53 AM | Show all posts
kena buka thread sendiri ke..?? nk tumpang thread urang lain takleh ek...
ryo_takahashi1 Post at 15-11-2010 11:46


boleh ajer....
sila sila. letak kat mana LOkasinya. nanti dilla tukar balik tajuk atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:06 PM | Show all posts
Reply 4# cik.panda

sama laaku pun duk kt bangi,kt uniten
tp haram xtau apa
aku pena peg kt are bb bangi je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 12:09 PM | Show all posts
Reply  cik.panda

sama laaku pun duk kt bangi,kt uniten
tp haram xtau apa
aku pena peg kt are b ...
myralolx92 Post at 15-11-2010 12:06


myra
kat Uniten tu ada gerai jual cengkodok sedap
tahu tak kat mana lokasinya erk.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:10 PM | Show all posts
Reply 25# dilaOHdila

Mohd Chan x pernah pegi lagi tp abah dah pernah bawak balik food.. Quite sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:12 PM | Show all posts
myra
kat Uniten tu ada gerai jual cengkodok sedap
tahu tak kat mana lokasinya erk.....
dilaOHdila Post at 15-11-2010 12:09

Eh, ye ke? Ade ek? Saya yg lama menetap kat Au Bakar Baginda pon x pernah dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:13 PM | Show all posts
Reply 29# dilaOHdila
ohh.yg tu      die kt lua uniten
dr pntu msuk uniten,kau pndg kiri pa2 straight je
pa2 nmpk byk2 stall
die stiap hari ada
byk choice la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 12:15 PM | Show all posts
Reply  dilaOHdila
ohh.yg tu      die kt lua uniten
dr pntu msuk uniten,kau pndg kiri pa2 straight ...
myralolx92 Post at 15-11-2010 12:13



hah yang tu lah
Myra senang2 nanti shoot sekeping dua erk....

MOD bac
umah banglow mu menghadang jalan dari flyober depan uniten tu
mesti lah tak nampak khenn
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:16 PM | Show all posts
Reply  dilaOHdila
ohh.yg tu      die kt lua uniten
dr pntu msuk uniten,kau pndg kiri pa2 straight ...
myralolx92 Post at 15-11-2010 12:13

Oh, kat gerai2 ptg2 tu ek? Yg dekat ngan beryani batu pahat berhampiran kuil tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:19 PM | Show all posts
Reply 33# dilaOHdila

aku mls nk peg situ sbb nk kna jalan jauhhahah


nnt aku bli aku shoot la,try la murtabak die rm3 tp bsr dan mantop la
aku xpena bli,sbb bsr sgt tkot xle hbis tp aku dpt agk rasa die cm sdp je
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:19 PM | Show all posts
Reply 34# bacteria82

aahkt gerai byk2 tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 12:19 PM | Show all posts
Reply  dilaOHdila

Mohd Chan x pernah pegi lagi tp abah dah pernah bawak balik food.. Quite sedap ...
bacteria82 Post at 15-11-2010 12:10


  

Mod bac,
Roti pau matChan yang gebuus

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:25 PM | Show all posts
boleh ajer....
sila sila. letak kat mana LOkasinya. nanti dilla tukar balik tajuk atas tu
dilaOHdila Post at 15-11-2010 11:53


hahaha... sampai tukar tajuk... takyah le... ni xklusip ni.... mmg otai bangi...
awal tahun hari tu ada buat study visit kat KAGUMAS dgn participants dari 20 negara... but sowi to say... tak berapa kagum la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 12:29 PM | Show all posts
hahaha... sampai tukar tajuk... takyah le... ni xklusip ni.... mmg otai bangi...
awal tahun har ...
ryo_takahashi1 Post at 15-11-2010 12:25


pssttttttttttttt takahashisan
nak tanya jugak ni
pengalaman lalu guna kekdah KARGOMAS CATERING dalam kenduri kahwin anak buah dilla.
pobemo......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 12:38 PM | Show all posts
MOHDCHANABDULLAH
LOH MEE SUP....
kalau order ni boleh kongsi dua urangs
banyak tu dik....kongsi dua urang x membazer.



Wantan mee roasted ayam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list