CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8427|Reply: 18

Bukan Kate Middleton, Rakyat Pilih Lady Amelia Windsor Kerabat Diraja Paling Cantik

[Copy link]
Post time 5-1-2023 08:46 PM | Show all posts |Read mode
Populariti Lady Amelia Windsor bukanlah seperti Kate Middleton atau Meghan Markle yang banyak mencetus fenomena, tetapi rata-rata rakyat memilih wanita genit ini sebagai kerabat diraja Britain paling cantik kalau ditanya soal rupa paras.




Vougue




Dipetik dari Express, Lady Amelia yang aktif dalam dunia fesyen dan pentas peragaan, memegang tangga ke-42 sebagai pewaris pemerintah tertinggi Britain.




  



Peminat diraja mungkin melihatnya membuat beberapa penampilan di balkoni Istana Buckingham pada acara seperti Trooping the Color pada tahun-tahun sebelumnya. Sehingga tahun 2016 dia mula mencipta nama untuk dirinya sendiri.


Lady Amelia, 27, merupakan cucu kepada Duke of Kent iaitu sepupu Ratu Elizabeth.




  



Untuk pengetahuan, Lady Amelia merupakan model di bawah agenci terkemuka Storm Models, yang mengetengahkan bakat seperti Kate Moss dan Cara Delevingne.


Dari situ, dia aktif dalam pertunjukan fesyen Dolce and Gabbana, menjadi wajah solekan Illamasqua dan sering dilihat di barisan hadapan pertunjukan fesyen di seluruh dunia. Malah, bekerja di belakang tabir untuk jenama Azzedine Alaia dan Bvlgari.




  



Kehidupan hariannya didokumentasikan di akaun Instagramnya dengan jumlah pengikut sekitar 102,000. Di sana dia menggambarkan dirinya sebagai duta untuk beberapa badan amal alam sekitar.




Sumber: Murai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2023 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia jenis resting btch face. Lagi lawa muka Princess Alexandra even she dh tua & muka Lady Margaritha yg lagi muda dari Amelia ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerabat diorang yang paling hensem William of Gloucester..tpi sayang meninggal umor muda..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal tapi muka beshe2 je. Comel sket je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2023 10:31 AM | Show all posts
still...typical muka british yang keras resting bitch face & prominent jaw...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2023 11:24 AM | Show all posts
buta juga britons ni ya..basic cenggitu pun dia kata cantik..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-1-2023 01:28 PM | Show all posts
lawa la dari kate tuh hahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2023 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
EraPajura replied at 5-1-2023 11:04 PM
Kerabat diorang yang paling hensem William of Gloucester..tpi sayang meninggal umor muda..

Ala.. muka pun lonjong² gitu. Prince William pun ambil nama dari dia ni. Muka pun 90% mirip dikala umur yg sama. Tp ku akui, suka jer tgk muka Prince William dikala umur lewat20an dan early 30's. A.k.a sebelom heols botak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2023 01:51 PM | Show all posts
lawalah dari Kate
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 02:20 PM | Show all posts
lawalah, mmuda lagi kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 5-1-2023 10:12 PM
Muka dia jenis resting btch face. Lagi lawa muka Princess Alexandra even she dh tua & muka Lady Marg ...

Alexandra skandal si Philip
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2023 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2023 08:39 PM | Show all posts
biashe2 aja....
ada je lagi BRF yang hidden yang lagi menawan.........
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2023 11:05 AM | Show all posts
blue_blur replied at 18-1-2023 08:39 PM
biashe2 aja....
ada je lagi BRF yang hidden yang lagi menawan.........

ini muka RBF yg boleh diterima.. bukan RBF hamis kepam.. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sib baik bukan beatrice atau eugenie tu..  Scaryy
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke umur 27,kenapa nampak tua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2024 11:26 AM | Show all posts
yellowfish replied at 4-6-2023 08:52 PM
sib baik bukan beatrice atau eugenie tu..  Scaryy

I kalau tengok post yang ada gambar B tu, mesti i baca komen2 netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2024 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 6-1-2023 01:28 PM
lawa la dari kate tuh hahah

Kate body X lawa..lps tu bibir atas dia nipis sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir injek filler ke?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:42 PM GMT+8 , Processed in 0.085302 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list