CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ini Latar Belakang Keluarga Kekasih Putera Mateen, Anisha Isa-Kalebic Bukan Biasa-biasa Ya!

  [Copy link]
Post time 16-2-2023 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sb kawan lah dgn cucu pembesar negara.. kalau kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat je.. tak dgr lg anak sultan mana2 negeri kat msia ni ber geng dgn fmly members penasihat bapak diorang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2023 04:30 PM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 16-2-2023 09:52 AM
Anisha ada sibling lain ke? Ingatkan dua beradik je

dua laki dua perempuan. ni yang seibu sebapa. Parents dah cerai & tak tahulah kalau ada sibling lain sebelah bapa sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 04:56 PM | Show all posts
Kalo gambo IG dah private tapi ada jugak yang share, kira camne ye?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 16-2-2023 04:23 PM
Anak sb kawan lah dgn cucu pembesar negara.. kalau kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat je.. t ...

kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat? Penipu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Whatsofunnyth at 16-2-2023 07:21 PM
kembangbunga replied at 16-2-2023 04:30 PM
dua laki dua perempuan. ni yang seibu sebapa. Parents dah cerai & tak tahulah kalau ada sibling la ...


Ouww ramai ga family dia. Iolss bukan hardcore fans bamlih so tk prnh thu

Tengok muka mak anisha, nampak muka sheolss bukan muka yg tua sgt mcm tu so iollss tk expect pulak anak dia ada 4
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 07:28 PM | Show all posts
cantik. tapi tektek dia labuh. rasanya bakal dimadukan jugak ni. takpela. menangis atas tilam duit. apedehallll...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-2-2023 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 15-2-2023 10:34 AM
mateen tu ko sarung baju oren letak kat kk ke.. speedmart ke.. xpon bawak bas mrt
masih ada ke yg na ...

Takkk.
Status dia yang buat dia popular
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sincewhen replied at 16-2-2023 07:28 PM
cantik. tapi tektek dia labuh. rasanya bakal dimadukan jugak ni. takpela. menangis atas tilam duit.  ...

Dulu si nisha ni berisi, ke sebab tu tektek dia dia labuh eh?

I tengok si nisha ni masa dulu2 dia lawa betul. Sekarang kureng sikit bagi (jangan kecam, ni pendapat i) and muka dia pun nampak tua dari usia dia. Padahal dia umur pun tak sampai 30tahun.

Kannn. Atleast duit bersepah2, entah2 padan duk shopping hermes je nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2023 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sincewhen replied at 16-2-2023 07:28 PM
cantik. tapi tektek dia labuh. rasanya bakal dimadukan jugak ni. takpela. menangis atas tilam duit.  ...

Belum kawin pun dah kena macam2 especially dengan netizen seberang.
Kira kuat juga Anisha ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 16-2-2023 04:23 PM
Anak sb kawan lah dgn cucu pembesar negara.. kalau kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat je.. t ...

Hahahaha mungkin sebab ni kut ramai jugak yang bruneian tak berapa suka si prince ni dgn si nisha .

Tapi ada one of the photographers royal wedding ada upload gmbr dengan Anisha and said “one with the future bride to be eh?” So memang comfirm ler tu dorang akan kawenn. Kalau idak, takkan berani benar photogtapher tu buat statement mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
EriaDoritis replied at 16-2-2023 09:39 PM
Belum kawin pun dah kena macam2 especially dengan netizen seberang.
Kira kuat juga Anisha ni

Haah kannnnn. Kena kecam kaw2 babeeee. Tapi still maintain je hubungan dia dengan prince. And prince pun dah makin public psl hubungan dia dengan si anisha tu. Maybe tak sanggup tengok gf kena kecam mungkin, mental gf tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 16-2-2023 04:56 PM
Kalo gambo IG dah private tapi ada jugak yang share, kira camne ye?

Yang share tu fan club Anisha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 16-2-2023 09:40 PM
Hahahaha mungkin sebab ni kut ramai jugak yang bruneian tak berapa suka si prince ni dgn si nisha  ...

Ooo memang ada isu ke Prince dgn Anisha tu?
Sebab dulu pernah terbaca, jodoh prince seorang Dayangku. Tapi sampai sekarang tak pernah nmpk bayang pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 16-2-2023 06:43 PM
kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat? Penipu sangat

Oh tak eh??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 17-2-2023 02:10 AM
Oh tak eh??

Ada je, Klu yg chuoollss nk highlight ni kerabat dekat-kerabat dekat ada je dorang mingle. prnh jumpa one of the young silver(sultan azlan clan) tengah lepak kt CH dgn young bauksit clan. Tapi klu yg u nk try ckp mingle ni mcm kerabat dekat mingle dgn kerabat yg dh jauh keturunan yg iollss thu mmg takde la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 10:08 AM | Show all posts
Heydidle replied at 16-2-2023 04:23 PM
Anak sb kawan lah dgn cucu pembesar negara.. kalau kat malaysia kerabat mingle sesama kerabat je.. t ...

pelik lah puak2 raja mingle ngan geng2 pembesar raja. conflict of interest bru. pembesar pun ada puak2 main kan politiknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2023 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Anisha ni ada mix belah2 serbia bosnia balkan tu ke? Surname Kalebic?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 03:29 PM | Show all posts
sesuai la tu berjodohan..
next..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 04:53 PM | Show all posts
ok next..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2023 05:00 PM | Show all posts
chikumanis replied at 15-2-2023 12:53 PM
maaf cakap, tak tahu lah tang mana ensem sampai bergetah k0p#k ke VJJ ke mateen ni.

for me, dia bia ...

khuennss...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:22 AM GMT+8 , Processed in 0.152809 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list