CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ini Latar Belakang Keluarga Kekasih Putera Mateen, Anisha Isa-Kalebic Bukan Biasa-biasa Ya!

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 20-2-2024 06:34 PM
Mateen don't have a lot of options when it comes to selecting a woman. Rupa bini mateen very few j ...

Ken kawen org brunei jgk tp nak muka kokesen
So, anisha ni ada criteria tu plus fmly dah kenal rapat xyah susah2 buat b/g check n x risau if terkawen scammer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 19-2-2024 08:18 PM
Lah..korang baru tau ke paipas & almost semua kerabat brunei tu bungkus kepala masa offical events ...

Cuba u tgk balik anak2 paipas, strong dna bapak. Yg bongsu girl je more to paipas
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 1-3-2024 04:24 PM
Seri pengantin baru? Is there such a thing? Hihi

Sheols nampak bahagia ya, bahagia dr hati bkn di ...

Iyaaaa. Itu la yang i maksudkan. Anisha nampak bahagia sangat2 and lepas kawen ni muka dia berseri sangat and nampak cantikk jee. Beza sangat dengan before kawen
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 12:11 PM | Show all posts
rosewhite replied at 29-2-2024 04:07 PM
Brunei Darussalam celebrated its 40th National Day

cantik...baju pun simple but nice

suka tgk the way derang senyum kat each other
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2024 09:47 AM | Show all posts
rosewhite replied at 29-2-2024 04:07 PM
Brunei Darussalam celebrated its 40th National Day

cantikk...sweet jer tgkk dorang nie
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lalu di fyp i video anisha dengan a kid ni. Lembut sangat anisha ni irl rupanyaaa. Suara pun softt jee. Tapi i perasan kan, after married ni.. anisha looks so menyerlah and berseriii. Bahagia je nampak muka dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-3-2024 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 25-3-2024 12:34 AM
Ada lalu di fyp i video anisha dengan a kid ni. Lembut sangat anisha ni irl rupanyaaa. Suara pun sof ...

Setuju. Dia nampak kemas & manis je.
Rajin lak melayan budak nama Mateen tu sampai budak tu backup pai ar bila tmski saja usik kata malas
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jambuberhias at 27-3-2024 03:38 PM
Heydidle replied at 1-3-2024 04:30 PM
Ken kawen org brunei jgk tp nak muka kokesen
So, anisha ni ada criteria tu plus fmly dah kenal rap ...


I dont think Mateen has a deep feeling for her wife.lets just admit that apparently this is an actual arrange marriage too.
 
he does not have much freedom-so he doesnt hve much choice in de pool when looking for a woman! mostly coz de family will reject any girls as well.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2024 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jambuberhias at 27-3-2024 03:44 PM
Heydidle replied at 1-3-2024 04:30 PM
Ken kawen org brunei jgk tp nak muka kokesen
So, anisha ni ada criteria tu plus fmly dah kenal rap ...


the closest person that Mateen has known for ages is Anisha Isaaa.shes just thereeee and easiest person for him to access….. (accessing her as a wife)..
i bet  PM willl soon or later will have a second term wife
(but that yang betul2 he really likes from deep his heart)
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 1-3-2024 04:30 PM
Ken kawen org brunei jgk tp nak muka kokesen
So, anisha ni ada criteria tu plus fmly dah kenal rap ...


ya.. very sikit rupa anisha dekat brunei.. rupa2 org brunei xmanyakk rupa commercial look.. either ada tapi bertutup, tapi xmungkin PM will look for yg bertutup 40 bidang
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 08:50 AM | Show all posts
menyeksi .....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:07 AM | Show all posts
anisha nampak tua kalau pakai shawl, cuba try pakai bawal

before kawen tak nampak pakai makeup sangat kalau luar istana mcm pi tgk polo ke, lepas kawen baru nampak pakai makeup. tu yg orang nampak berseri kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 1-3-2024 08:39 PM
Iyaaaa. Itu la yang i maksudkan. Anisha nampak bahagia sangat2 and lepas kawen ni muka dia berseri ...

Mestilah berseri si anisha

Kalau kita kahwin dengan lelaki kaya raya and set for life - kalau cerai pun tetap dapat duit/property and hidup luxury jugak kan? - kita pun berseri jugak.

Tapi kalau aku anisha, aku akan cepat dapatkan anak to seal the deal gitu.

Takkan hidup susah kalau dah kahwin dengan puak mereka, melainkan si perempuan does something wrong
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang Anisha dah lega. Dah sah PAIAR. Tu nampak seri nya.

Kalau dulu kena hati² diserang netz yg gilakan PM
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Over tak sbagai royal yg kite tau negara islamic? Meols rasa Anisha makin over, nak show off mateen dia yang punya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mase match smalam, xlepas tangan bam mateen, takot ditarik perempuan lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kira_makokao replied at 25-6-2024 05:59 PM
Over tak sbagai royal yg kite tau negara islamic? Meols rasa Anisha makin over, nak show off mateen  ...

Biasa yg over show off ni nak jeleskan mistress si laki

xpe lah kasi chance baru kawen euphoria x hilang lg hiks
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2024 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 25-6-2024 11:40 PM
Biasa yg over show off ni nak jeleskan mistress si laki

xpe lah kasi chance baru kawen euphori ...

Biasa yg over show off tak lama. sadly, She’s more protective of him than him of her.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2024 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kira_makokao replied at 26-6-2024 10:29 AM
Biasa yg over show off tak lama. sadly, She’s more protective of him than him of her.

Mcm susah je nak jumpa anak raja yg protective
End up the wife yg nampak insecure
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2024 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kira_makokao at 27-6-2024 03:56 PM
Heydidle replied at 26-6-2024 10:48 AM
Mcm susah je nak jumpa anak raja yg protective
End up the wife yg nampak insecure


Match haritu nampak dia over protective toward bam Mateen. Bam mateen tak capai tangan dia, tapi Anisha heret2 tangan-tarik2. She seems very insecure.

Selalu yang macam ini, sbb lelaki takde perasaan purelove sgt pun toward her.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.105856 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list