CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ini Latar Belakang Keluarga Kekasih Putera Mateen, Anisha Isa-Kalebic Bukan Biasa-biasa Ya!

  [Copy link]
Post time 17-2-2023 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mateen ni memang tak handsome tapi sebab dia anak sultan brunei dan seorang putera maka automatuk jadi handsome. Kalau dak, dia senasib dengan shoieb dan shuk mungkin? Hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rupa biase2 mcm org kebanyakkan je..xde la buruk xde la hensem sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2023 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan hati ler acik2 kepam yg verangan nk berlakikan prince mateen ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2023 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita hal datuk je? Mak bapak dia mcmana pulak keturunan dan pekerjaan dia org?
Ada mix blood ke apa ke.. Cerita lah kasi lengkap.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2023 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantek gf dia. Mateen ni biasa je. Harapkn title anak raja je. Tak tau apa yg hype sgt pasal dia ni smpi berebut member aku bgy anak nama Mateen. Ceh
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2023 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 21-2-2023 10:00 PM
Cantek gf dia. Mateen ni biasa je. Harapkn title anak raja je. Tak tau apa yg hype sgt pasal dia ni  ...

Maksud nama Mateen tu kot - kuat/teguh

Memang popular nama tu. 1 kelas 2-3 nama Mateen/Matin
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2023 08:45 AM | Show all posts
mintak maaf tanya, kat celah mana ensem si mateen ni
mata aku tengok biasa² je
takdelah tengok terjatuh chenta ke feeling tu
setakat badan ketul² tu ke

sebab tak faham yang puja puji lelebih ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2023 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp bg meols bamlih ni bagus. Wpon dia anak soltan tapi dia pandai guna segala harta bapak dia utk upgrad diri jadi nampak ensem. Xde la duduk saja partey hurey hurey kaki pompuan suma. Nampak la dia komited ikut bapak dia kulu kilir berkhidmat bukan utk makan angin aja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2023 04:24 PM | Show all posts
Apsal aku tgk gambar Anisha time wedding kakak si Mateen mcm lain je?? cam tak cantik cam dulu..gambar yg dia berselendang tu..alur rambut tu nampak jelas nipis sgt..dulu aku rasa cam WOWWZAA dia punya beauty tu. Byk kali aku belek gambar dia nak pastikan betul ke ni Anisha
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2023 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
shop_girl replied at 7-3-2023 04:24 PM
Apsal aku tgk gambar Anisha time wedding kakak si Mateen mcm lain je?? cam tak cantik cam dulu..gamb ...

Agree with you!! Look so much different right masa dia dulu2. Dulu2 i tengok sia insecure sngt sebab dia cantik sngt2 dulu. Sekarang nampK dia lgi berusia sedangkan umur dia pun x sampai 30an lagi.. or maybe sebab dia kurus eh sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2023 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 11-3-2023 12:52 AM
Agree with you!! Look so much different right masa dia dulu2. Dulu2 i tengok sia insecure sngt seb ...

Tu la pasal..i think dia kurus sgt lah..Anisha ni cantik bila berisi sikit..she looks older and unhealthy now..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2023 02:52 PM | Show all posts
sebab anak raja so semua hensem... gtu pemikiran ummah kita
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2023 03:49 PM | Show all posts
kalau kaya....
lelaki otomatik jadi hensem..
perempuan otomatik jadi cantik...
kalau anak retiss yg kecik2 otomatik jadi comel, cute dll...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2023 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
shop_girl replied at 13-3-2023 10:14 AM
Tu la pasal..i think dia kurus sgt lah..Anisha ni cantik bila berisi sikit..she looks older and un ...

Ya, i pun rasa sebab dia kurus sangat buat nampak tua. Dan...dia kena buat treatment rambut or tukar fashion rambut sbb nampak nipis & ada sesetengah gmbr macam botak
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2023 02:13 PM | Show all posts
Kalau anak2 org kayaaa, sultan bagai mmg laa nampak wangi, hensem bagai.  Cuba rakyat marhaen, kerja kilang... ape pun xde.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2023 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mateen ni mcm dennis yin dancer tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2023 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke Bamlih & Anisha kawin September ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Royal Wedding January 2024
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 30-4-2023 02:13 PM
Kalau anak2 org kayaaa, sultan bagai mmg laa nampak wangi, hensem bagai.  Cuba rakyat marhaen, kerja ...

Dah kita dari kecik dah dimomokkan dgn citer dongeng Cinderella, sleeping beauty and partner dorang prince charming. So sampai bebila la dlm otak ni bila mention anak raja ni kena hesmes bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 12:15 PM | Show all posts
virgocircus replied at 5-9-2023 11:43 AM
Dah kita dari kecik dah dimomokkan dgn citer dongeng Cinderella, sleeping beauty and partner doran ...

Kaan salah satunya minda kita dah diasah begitu... anak raja hensem, puteri raja jelita.  Biarpun ada yg hitam kepam legam.  Cuma sbb depa berduit, pemakaian pun lain dr rakyat marhaen yang anak2 hanya pakai baju pagoda main becak sawah. gitu lah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:59 AM GMT+8 , Processed in 0.080797 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list