CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ini Latar Belakang Keluarga Kekasih Putera Mateen, Anisha Isa-Kalebic Bukan Biasa-biasa Ya!

  [Copy link]
Post time 5-9-2023 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 5-9-2023 03:17 AM
Royal Wedding January 2024

Waahhhh
Kiranya 3 tahun berturut la ada royal wedding ye.

Thanks Amara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2023 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 5-9-2023 03:17 AM
Royal Wedding January 2024

Wahh adakah designernya Rizalman dan HF sebab dekat benang sebelah kata ada penampakkan HF di Brunei??? Wowerss what happened to BC?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
soflala replied at 5-9-2023 10:37 PM
Wahh adakah designernya Rizalman dan HF sebab dekat benang sebelah kata ada penampakkan HF di Brun ...

That’s for another wedding in October
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 6-9-2023 01:10 AM
That’s for another wedding in October

Siapa pulak nak kawen next month?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 6-9-2023 07:47 AM
Siapa pulak nak kawen next month?

One of the cousins
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 08:29 AM | Show all posts
pada aku anak azrinaz lagi ensem dalam kalangan adik beradik sebapak mereka
and pompuan ni muka biasher² saja
tapi sesuai lah ngan mateen ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-9-2023 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nurza at 7-9-2023 03:07 PM

Selalu berkepit, and nnti da kahwin xde rse teruja nk tgk. Hnya nk tgk persalinan depa je. Tapi ok je dia org ni sbb sama2 sekufu dlm segala segi
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 7-9-2023 03:18 AM
One of the cousins

Then bilanya wedding mateen&anisha?
Ke masih mencari lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2023 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 7-9-2023 11:50 PM
Then bilanya wedding mateen&anisha?
Ke masih mencari lagi

Dah mentioned earlier
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 7-9-2023 08:29 AM
pada aku anak azrinaz lagi ensem dalam kalangan adik beradik sebapak mereka
and pompuan ni muka bias ...

Agree! P Wakeel handsome. Dia macam sweet jer muka dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 8-9-2023 01:37 AM
Dah mentioned earlier


January 2024? Dulu ada kata july tahun ini, asap pun takda. Jgn tipu sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 7-9-2023 03:18 AM
One of the cousins

Oh x dpt job buat baju pengantin mateen la ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2023 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 8-9-2023 03:19 AM
January 2024? Dulu ada kata july tahun ini, asap pun takda. Jgn tipu sudah.

Reliable source
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2023 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
esbok replied at 15-2-2023 09:07 AM
Yang bukan calang-calangnya, datuknya. Amende le

Mati la , fans bakal bini bam teen marah sis

Kan?
Apasal skip cerita parents?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2023 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 9-9-2023 04:45 AM
Reliable source

it’s really happening? mateen and anisha on 24th January?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2023 02:11 PM | Show all posts
jfq replied at 10-9-2023 12:01 PM
Kan?
Apasal skip cerita parents?

boleh kata percerian parents Anisah ni pun ada drama jua tahun tu. before tu jarang ada kes perceraian di laporkan d akhbar2 brunei.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2023 02:54 PM | Show all posts
awex^returns replied at 7-9-2023 08:29 AM
pada aku anak azrinaz lagi ensem dalam kalangan adik beradik sebapak mereka
and pompuan ni muka bias ...

setuju!prince wakeel tu hensem
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2023 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya jadi jugak kawen tmski dgn si anisha ni kan. Mesti anisha ni tarik nafas lega kaw2 punya selepas bertahun2 dia kena hadap haters yang benci dia bila dengan tmski ni hahahahahaha. Mana idok nya, akhirnya jadi milik dia sepenuhnya

Yang duk mengecam ni pun, aduhhhh takkan lah tmski nak pandang yang beshe2 nyahhh.

Btw i miss to look anisha’s old face masa dia dulu2. Masa tu dia lawa sangat u ols . Bukan nak cakap sekarang dia tak lawa, tp mcm kureng sikit, ke sebab dia terlalu kurus eh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2023 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 11-9-2023 05:32 AM
it’s really happening? mateen and anisha on 24th January?

Camtu lah…ins sya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2023 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Anisha ni mix dgn gapo dio ? Tak mcm muka pure nusantara dikk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14675 Replies : 44
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59473 Replies : 107

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 08:20 AM GMT+8 , Processed in 0.084125 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list