CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ini Latar Belakang Keluarga Kekasih Putera Mateen, Anisha Isa-Kalebic Bukan Biasa-biasa Ya!

  [Copy link]
Post time 4-10-2023 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 4-10-2023 03:32 AM
Anak2 JR pun semua nak pilih kerabat.ingatkn ok je dgn org biasa anak2 vvip ke

sorang tu bukan main cinta2 dgn TBib yg duda tu ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2023 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 4-10-2023 12:03 PM
sorang tu bukan main cinta2 dgn TBib yg duda tu ke

Iya tp x pasti klu masih couple lg..ingatkn kazen dorg natasha tu dgn t.bib haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2023 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 3-10-2023 03:01 PM
Tak tau plak pasal ni..lama dah ke dorg couple?

Lama dah diorang couple. Tak pasti sampai sekarang ke x.
Cuma bila ada yang kata dengan kerabat B...iols speku je
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2023 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lvstar replied at 4-10-2023 12:14 PM
Iya tp x pasti klu masih couple lg..ingatkn kazen dorg natasha tu dgn t.bib haha

Haha diorang ni pusing2 situ jugak.
Tak jemu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2023 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
EriaDoritis replied at 4-10-2023 11:15 PM
Lama dah diorang couple. Tak pasti sampai sekarang ke x.
Cuma bila ada yang kata dengan kerabat B. ...

Tak ada jgk 2 ni follow each other kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2023 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
EriaDoritis replied at 4-10-2023 11:18 PM
Haha diorang ni pusing2 situ jugak.
Tak jemu ke?

Haha tu je circle kerabat dorg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-10-2023 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu la kirenye ni... Bukan la rakyat marhean...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dee^Kay at 7-10-2023 08:42 PM

Dah Diumumkan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2023 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Majlis-majlisnya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by thelittlestar at 7-10-2023 09:02 PM

Finally. pengumuman rasmi!
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya all the rumors are over now.. so memang tak sia2 lah si nisha kemana kemari dengan si bamlih dari dulu. Alhamdulillah dah nak jadi bini kepada tuan putera anak raja
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpa.. Sekufu... Anisha ja yg tau prangai mateen
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain taste bamlih
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 7-10-2023 11:41 PM
Kemain taste bamlih

Kannnnnn. Mix mat salleh nyahhhh hahahahahaha. I rasa memang taste bamlih memang cenggitu lah.. macam mana pun, taste dia tetap nak mix mat salleh. Akhirnya berjodoh jugak dorang kan.. setelah 5years if im not mistakenn. Mesti anisha tu rasa lega gila2 bila dah nak kawen, akhirnya segala negative rumors and cacian pun dah berakhir hahahaha. Akhirnya bamlih pun pilih si anisha jugak, mana tak lega nya si anisha ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2023 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 7-10-2023 11:17 PM
Xpa.. Sekufu... Anisha ja yg tau prangai mateen

Iyaa sekufu.. perangai dorang pun sama je sebenarnya.. so elok je dorang berdua ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2023 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 7-10-2023 11:58 PM
Iyaa sekufu.. perangai dorang pun sama je sebenarnya.. so elok je dorang berdua ni

Dari segi sosial circle tu sekufu.. Dari segi background family pon depa sekufu walaupon anisha bukanla darah raja...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2023 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Amranfans tu ada akaun forum ke sebab laju ye dia post info perkahwinan ni dekat X.

That’s why i laju-laju masuk sini sebab nak sahkan sumber dari forum which is ternyata benar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2023 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 18-9-2023 08:57 PM
memang kompom habis pun…

I noticed Anisha kalau bergambar bahu dia suka bongkok macam tu..so nampak not nice like before this she used to flaunting her body up to toe with confidence now, macam segan dan tak yakin gitu.

What’s wrong with her?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2023 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa2 boleh bagi background Anisha? Age. Kerja. Education. Semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.096938 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list