CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Rihana Oksana Selalu Dapat Soalan Bila Nak Kahwin - "Saya Masih Terlalu Muda"

  [Copy link]
Post time 10-11-2023 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 3-11-2023 10:40 PM
takpe lah nk buat mcm mana. aku mmg kesian sungguh dkt anaknya itu sebab dapat bapak yg tak bertangg ...

Hensemnya bakal anak raja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2023 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 3-11-2023 10:40 PM
takpe lah nk buat mcm mana. aku mmg kesian sungguh dkt anaknya itu sebab dapat bapak yg tak bertangg ...

Tu belum yang lain duduk spore itu.kesian kantan harus kerja keras nak tanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 3-11-2023 10:40 PM
takpe lah nk buat mcm mana. aku mmg kesian sungguh dkt anaknya itu sebab dapat bapak yg tak bertangg ...

Laa dpt royalti ke. Ingat sultan k tak acknowledges tu anak dia walaupon muka budak tu hmm mcm tgk cermin
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel sgt leon nampak ade mcm iras iras budu sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2024 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aliceinwonder replied at 17-1-2024 08:29 PM
Comel sgt leon nampak ade mcm iras iras budu sikit

Bukn iras tapi sebijil rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2024 08:33 PM | Show all posts
kwokss ni meme cun
yelaaa ratu russia kut
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-2-2024 08:33 PM | Show all posts
kwokss ni meme cun
yelaaa ratu russia kut
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 3-2-2024 08:33 PM
kwokss ni meme cun
yelaaa ratu russia kut

Mak kakwok lagi lawa.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2024 09:59 AM | Show all posts
untung kalau dapat oksana ni.. rugi uolls
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tau2 nanti dah besar jadi sultan. Terkejut 2x.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anakencana at 10-2-2024 08:14 AM

https://vt.tiktok.com/ZSFFxvrg3/

Al kisahnya.. now iols tau gapo sang sultan tak boleh get long berjodohan .. pompuan Russian very der strong character gitu katanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Whatsofunnyth at 24-4-2024 08:13 AM
royaldanish replied at 24-4-2024 07:42 AM
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg


Tu sultanah ke? Wehh beza betul dia ye bila free hair mcm tu

Ada tak chance leon ni abegong bawa balik kelate? Hidup dgn dia and sultanah. Takde lagi kan pewaris kelate ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 24-4-2024 12:11 AM
Tu sultanah ke? Wehh beza betul dia ye bila free hair mcm tu

Ada tak chance leon ni abegong bawa  ...

a’ah tu sultanah, tua sikit nanti mungkin dia bawa kot kalau takda waris lain.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Okela klu abegong dah jumpa
Kak oks pon senyap doh psl leon ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:08 AM | Show all posts
skali nanti budak tu besar dia bwk balik tabal jd TMK lak. brape dh umo budak ni? 10 ade?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 24-4-2024 08:11 AM
Tu sultanah ke? Wehh beza betul dia ye bila free hair mcm tu

Ada tak chance leon ni abegong bawa  ...

Kan cakap situ nanny dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:05 PM | Show all posts
dulu satu malaysia cerca Oks anak dia tak tau benih siapa la kenapa tak bua DNA test etc now sultan pergi jumpa anak Oks kat forum ni pun ramai cerca Oks, but in reality sultan yang suka kat russian porn stars
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-4-2024 07:42 AM
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg

Maybe menyesal la tu Abe gong p cerai oksana.. Sudahnya itu jer pewaris lelaki yang dia ada skrg.. Harap besar nanti Leon membesar dengan baik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2024 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 24-4-2024 03:06 PM
Maybe menyesal la tu Abe gong p cerai oksana.. Sudahnya itu jer pewaris lelaki yang dia ada skrg.. ...

a’ah you, harapa membesar dgn baik budak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.079970 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list