CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Rihana Oksana Selalu Dapat Soalan Bila Nak Kahwin - "Saya Masih Terlalu Muda"

  [Copy link]
Post time 25-4-2024 04:12 PM | Show all posts
wow wow .... patut senyap je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 24-4-2024 11:06 PM
Maybe menyesal la tu Abe gong p cerai oksana.. Sudahnya itu jer pewaris lelaki yang dia ada skrg.. ...

A ah betul. Dah tu cerai talak 3 terus. Nak balik dah tak boleh melainkan ok's kawin dengan orang lain dan cerai. Apa dak menyesal. Anak sebijik muka heol. Dah tu lelaki pula
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-4-2024 07:42 AM
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg

ceh, patut la dah takda post pic dek leon kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 24-4-2024 11:08 AM
skali nanti budak tu besar dia bwk balik tabal jd TMK lak. brape dh umo budak ni? 10 ade?

kecik lagi sis, baru 3,4 tahun budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 06:22 PM | Show all posts
baca sambil kutip kacang
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti la sayang ank dia
Dahla makin nak sama wajahnya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-4-2024 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 24-4-2024 08:11 AM
Tu sultanah ke? Wehh beza betul dia ye bila free hair mcm tu

Ada tak chance leon ni abegong bawa  ...

Ye ke tu sultanah. Lain benor chuols
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambiklah anak tu bawak balik Kelantan...didik anak tu dengan ilmu agama cara Islam...dan jangan hina atau kutuk ex wife tu lagi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-4-2024 07:42 AM
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg


Wow.. bwk sultanah kelate jumpa anok dgn exwife
Nak leon bonding w mama tiri too bgs lah
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 24-4-2024 08:11 AM
Tu sultanah ke? Wehh beza betul dia ye bila free hair mcm tu

Ada tak chance leon ni abegong bawa  ...

Chance tu maybe ada tp for sure oks mintak mcm2, billion dollars to trade off.  
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nirman replied at 24-4-2024 07:05 PM
dulu satu malaysia cerca Oks anak dia tak tau benih siapa la kenapa tak bua DNA test etc now sultan  ...

sultan sblm ni deny tu anak dia, xnak buat dna test. now dtg visit lagi. Dah ngaku anak la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2024 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya betul la dia pi jumpa Leon? Patutlah lama Oks tak share gambau. Adakah sebab Leon dah semakin mirip apaknya, lalu keluar arahan jangan share lagi gambor Leon? Atau… apaknya nak groom Leon jadi pewaris dan berkait juga perlucutan jawatan ex TMK?

Mungkin tidak kan…
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-4-2024 07:42 AM
lalu TT semalam… memang dia jumpa anak dia, patut la oksa senyap je skrg

Selekehnya dgn perut boroi.


Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:49 AM | Show all posts
tertinggal lrt baru tau ada pic kt london. Tgk kat utube. Tp mana dpt ek. Bukan news la sbb gugel tak jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:06 PM | Show all posts
harap membesar dlm islam je
dh la negeri serambi mekah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 03:15 PM | Show all posts
borrow replied at 12-5-2024 07:49 AM
tertinggal lrt baru tau ada pic kt london. Tgk kat utube. Tp mana dpt ek. Bukan news la sbb gugel ta ...

ada paparazzi kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2024 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pewaris SK.. lps ni kerap la leon balik kelantan.. kalau leon da di tabalkan nanti maka sk da blh bernafas lega hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Leon buleh kecek kelate ko ?

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Vynnvynn replied at 25-5-2024 02:32 AM
Pewaris SK.. lps ni kerap la leon balik kelantan.. kalau leon da di tabalkan nanti maka sk da blh be ...

Jangan menurun kawin sorok2 mcm bapak dia.


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 06:05 PM | Show all posts
umah kelantan bakal ada sultan keturunan porn actress russian,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:03 PM GMT+8 , Processed in 0.363385 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list