CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8626|Reply: 24

2 Produk Ini Rahsia Kulit Raja Permaisuri Agong Makin Mulus & Awet Muda

  [Copy link]
Post time 17-7-2023 04:56 PM | Show all posts |Read mode
2 Produk Ini Rahsia Kulit Raja Permaisuri Agong Makin Mulus & Awet Muda


Mungkin tak ramai tahu yang sebenarnya Raja Permaisuri Agong; Tunku Azizah Aminah Iskandariah tidak gemar menyolek dan mengenakan solekan yang tebal.

Disebabkan oleh itu, kamu dapat melihat kulitnya yang sangat bersih, halus, putih kemerahan dan sihat di usia 63 tahun. Membuatkan Miss Murai tertanya-tanya adalah kalau tak gemar mengenakan solekan, apa yang dipakai oleh Raja Permaisuri Agong untuk mendapatkan kulit yang mulus dan awet muda seperti itu?

Kalau kamu nak tahu, rahsia Raja Permaisuri Agong adalah….

Siang dan malam, hanya pakai dua produk ini saja
Mengaku dirinya tidak gemar bersolek dan mencuci wajah, Raja Permaisuri Agong sangat menitikberatkan penjagaan kesihatan kulit wajahnya.


“Sayalah yang paling malas sekali cuci muka ke apa, saya cuma letak sabun-sabun dan pakai krim biasa saja. Saya jarang pakai mekap. Tuanku Agong tak suka saya pakai mekap”

Untuk penjagaan kulit wajahnya, Raja Permaisuri Agong tidak mempunyai rutin atau rawatan wajah yang khusus untuk kecantikannya. Tetapi kongsinya, baginda Permaisuri hanya amalkan penggunaan dua produk daripada NIVEA untuk waktu siang dan malam, setiap hari.


Pernah berkongsi suatu ketika dulu, baginda Permaisuri menggunakan Nivea Creme dan Nivea Soft untuk menjaga kulit wajahnya. Untuk pengetahuan kamu, kedua-dua krim ini sesuai dipakai oleh setiap jenis kulit. Bukan itu saja, selain wajah kamu juga boleh pakaianya di badan dan juga tangan.


Sumber:https://murai.my/2023/183830/2-p ... in-mulus-awet-muda/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2023 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Air wudhuk je
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2023 04:15 PM | Show all posts
article sampah macam ni necessary ke? whats the gossip? Mod please delete
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2023 01:00 PM | Show all posts
boleh tk aku nak ckp penipu thread ni......

x agak2 dua benda ni jahh.......kesian rakyat marhean nnti terpengaruh....pulun la sapu dua benda ni nak kulit mulus...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2023 10:03 AM | Show all posts
arwah nenek iolls pun pakai nivea .. zaman tu niviea ni dlm bekas mcm tin..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2023 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kulit kokesen ni mmg la putih melepak, tapi berbintik bintik.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-7-2023 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia promo ka tu? Dpt baper bayaran?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia g facial,kalau tak naik segala black head, jeragat dll.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2023 10:01 PM | Show all posts
alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2023 08:53 AM | Show all posts
baca boleh...percaya nope
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde maknanya dia pakai nivea. Org dungu je percaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2023 03:54 PM | Show all posts
hahahahahhaahhahaha...mampu gelakkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Permaisuri agong pakai Clarins la dier penah citer, dia ziarah permaisuri tk hengatla permaisyri maner tapi permaisuri tu dah tuer dah laarr tp mata dia tak kedut2.bila tanya,permaisuri tu jwb guna clarins.so dia trjebak guna clarins gak.salah 1 laar mungkin ader lagi laen2
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 11:04 AM | Show all posts
Wenpa replied at 20-10-2023 01:29 AM
Permaisuri agong pakai Clarins la dier penah citer, dia ziarah permaisuri tk hengatla permaisyri man ...

ada dengar juga masa temubual tu dia cakap Clarins, memang ada sebut Nivea pun tapi sampingan je la. plus apa apa free gift anak anak dia dapat,semua dia pakai,hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 02:57 PM | Show all posts
tajuk pon la....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wenpa replied at 19-10-2023 05:29 PM
Permaisuri agong pakai Clarins la dier penah citer, dia ziarah permaisuri tk hengatla permaisyri man ...

Guerlain dia pakai….
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2023 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2023 06:46 PM
Guerlain dia pakai….

Ooo salah denga agaknye saya
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2023 10:58 PM | Show all posts
percaya la sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2024 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..siapa percaya memang......
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2024 10:47 AM | Show all posts
agak2 la weiiiiiiiiiii.......
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:18 PM GMT+8 , Processed in 0.072488 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list