CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: malaysiaku123

NAZIR RAZAK KAWEN BARU UOLS..

  [Copy link]
Post time 19-4-2024 09:50 AM | Show all posts
nirman replied at 19-4-2024 08:58 AM
i agree i also think JR takut kat azmee, i pernah dengar rumours agong sekarang nak serang suami a ...

yes gussip tu kecoh kan zaman2 mangga/urtv dulus2
JR dgn Susan Lankester in a car katenya. wallahualam
tp kak jemi ade deny gituh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-4-2024 10:46 AM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 10-12-2023 10:12 PM
Nasib KJ masih terpelihara..
Awat culture shock teruk ngat si sahril tu? Kalau kantoi pyh la nk na ...

mak aihhh i x percaya si saril KS laki bini boleh cenggitu..betul2 culture shock deme ni..ingtkan asal mmg old money familiy rupanya dak flat je pun smpai tersasar cenggini

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2024 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 19-4-2024 10:46 AM
mak aihhh i x percaya si saril KS laki bini boleh cenggitu..betul2 culture shock deme ni..ingtkan  ...

Dia bukan budak flat. Dia anak somebody jugak. Bapaknha ada pangkat tp SH jenis x suka ride on his bapak’s name.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
labusayong replied at 19-4-2024 02:55 PM
Dia bukan budak flat. Dia anak somebody jugak. Bapaknha ada pangkat tp SH jenis x suka ride on his ...

Memang dia tk pernah ddk flat ke? So cerita masa PRU tu rekaan semata mata. I thought dia pernah ddk flat masa kecik kejap pastu baru ayah dia senang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 04:22 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 21-4-2024 04:24 PM
Missjass replied at 20-4-2024 09:16 PM
Memang dia tk pernah ddk flat ke? So cerita masa PRU tu rekaan semata mata. I thought dia pernah d ...

dalam KS dia pernah cerita dia duduk flat

dia citer mak dia cainis mualaf pastu cara hidup derang lain sikit dgn jiran jiran di flat

aku rasa bapa dia dulu biasa biasa tapi pastu naik pangkat jadi somebody
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 21-4-2024 04:22 PM
dalam KS dia pernah cerita dia duduk flat

dia citer mak dia cainis mualaf pastu cara hidup derang  ...

Aah tu la rasa betul je dia budak flat walaupun sekarang ayah dia dah ada title dato, ramai je dah tua baru naik level masa muda2 dulu biasa2 je tak semestinya sekrang orang berpangkat dulu tk pernah ddk flat
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2024 12:12 PM | Show all posts
gangerina replied at 17-4-2024 10:38 AM
bini nazir time raya lupa set fringe ke, tiba2 nampak luas benor dahinya..terus auto nampak aging...

Tapi Ratu Biru ni makin lawa pula lately.
Dulu selepas kahwin nampak jugak tua nya. Tapi sekarang makin glowing
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 05:40 PM | Show all posts
kimoree replied at 22-4-2024 12:12 PM
Tapi Ratu Biru ni makin lawa pula lately.
Dulu selepas kahwin nampak jugak tua nya. Tapi sekarang  ...

no wonder lah dah kahwin dengan old money berbaloi baloi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2024 09:36 PM | Show all posts
azmee tu sapa uolss
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
penembaktepat replied at 3-5-2024 09:36 PM
azmee tu sapa uolss

Nick bini jagong 16
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nekti semenjak berlakikan ankel jay gigih upload igs. Boleh kata hari2.


Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
songket_merah replied at 22-4-2024 05:40 PM
no wonder lah dah kahwin dengan old money berbaloi baloi


Ex laki kokosen dua orang tu tak kaya kot? Tu yg kejar ankeljay sampai bercerai berai.




Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 5-4-2024 07:05 PM
No 3 Ade.sblm jd jagong. No4 gossip di kalangan army kate retis.

Rentis mana tu? Bbnu atau dah berusia?

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 03:45 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-5-2024 02:53 PM
Nekti semenjak berlakikan ankel jay gigih upload igs. Boleh kata hari2.

ig beliau masih private kan? iols request x approve punggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 03:57 PM | Show all posts
neve4881 replied at 7-5-2024 03:45 PM
ig beliau masih private kan? iols request x approve punggg

wow hebat uols sampai nak follow ig untuk stalk, jangan lupa tumpah teh banyak kat sini yach
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 04:10 PM | Show all posts
songket_merah replied at 7-5-2024 03:57 PM
wow hebat uols sampai nak follow ig untuk stalk, jangan lupa tumpah teh banyak kat sini yach

iols da request byk kali x approve pung...pdhal ade mutual..sombong nekti nihh
acik poremer lain leh tgk update tu lg hebat..insan terpilihhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 09:37 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-5-2024 02:57 PM
Rentis mana tu? Bbnu atau dah berusia?

x sure retis mesia or negara jiran. kecoh sbb kes pompuan tu dpt kurniaan tanah. kes kecoh dikalangan sojar?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:39 AM GMT+8 , Processed in 0.095856 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list