CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: malaysiaku123

NAZIR RAZAK KAWEN BARU UOLS..

  [Copy link]
Post time 20-11-2023 08:52 AM | Show all posts
Lately dengar banyak penceraian yang berumur above 50an berlaku dikeliling i. Patutnya dah tua2 nie baru nak ngendeng2 spouse bila anak2 semua dah besar. Buat aktiviti bersama. End up?

I is sad!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2023 09:24 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 20-11-2023 08:52 AM
Lately dengar banyak penceraian yang berumur above 50an berlaku dikeliling i. Patutnya dah tua2 nie  ...

50s rasa macam dh tua nk start all over...40s ok la juga lagi kan. boredom kot bila dh berpuluh thn dgn peel yg sama nk rasa peel lain pulak lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 10:27 AM | Show all posts
terkjut jugak tgk gambo kawen ni. bila masa dia duda. rupenya tahun ni cerai.
n that pompuan nampak soo young dlm gambar atas pelaminan tu. mcm apak ngan anak. tapi bila bc cerita they met ala2 sebaya pulok.

semoga ketemu lah kebahagiaan dan ketenangan dah tua2 ni dengan pasangan baru.
kalo menantu baru pak lah tu mmg muda la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 11:01 AM | Show all posts
Edited by fossil at 20-11-2023 10:41 PM

selamat pengantin baru



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 11:10 AM | Show all posts
uih...lawanya bini baru tp umur mcm sebaya kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 12:27 PM | Show all posts
watachiwa replied at 20-11-2023 10:27 AM
terkjut jugak tgk gambo kawen ni. bila masa dia duda. rupenya tahun ni cerai.
n that pompuan nampak  ...

menantu baru paklah tu mcm 40s kan. cantik juga and nampak mcm anak2 orka juga
they flocked together oh welll
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-11-2023 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife baru ni nampak berusia je irl, sesuai la mereka tak nampak pun mcm anak dgn bapak. Cuma mungkin dlm gambar je filter nampak dia muda. Kalau berdiri sblh mak i nampak sebaya je, cuma dia nampak bergaya la dgn style rambut main peranan besar
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Menantu baru paklah tu umur lingkungan 30’s. Pernah kahwin sebelum ni, suami passed away tahun 2015 sakit leukaemia. Lama juga dia menjanda. Alhamdulillah akhirnya bertemu jodoh. Pernah baca in one of their friends post, katanya mutual friends kenalkan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2023 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
spitsid replied at 20-11-2023 07:25 PM
Menantu baru paklah tu umur lingkungan 30’s. Pernah kahwin sebelum ni, suami passed away tahun 2015 ...

Sheols kerja apa ? Nampak classy lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
noxnox replied at 20-11-2023 07:30 PM
Sheols kerja apa ? Nampak classy lah

Pernah keje sapura, maxis… grad from jepon uni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 08:03 AM | Show all posts
noxnox replied at 20-11-2023 07:30 PM
Sheols kerja apa ? Nampak classy lah

kan...sedap mata mandang dia


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 11:23 AM | Show all posts
pinkzara replied at 17-11-2023 08:04 PM
Dah lama anak pak Lah kawin.
Tak silap wife lama dia cancer kan?

Alhamdullilah ex wife dia pun dah jumpa pengganti. Mat Salleh and lagi handsome
Nampak bahagia dengan suami yg baru ni.

Ex menantu Pak Lah sekarang ni macam duduk dekat Aussie. Maybe suami baru ni dari sana.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 11:25 AM | Show all posts
nsagb replied at 17-11-2023 04:02 PM
Ex juma also kahwin baru

Both isteri Muda depa ni gaya rambut and style lebih kurang sama.
Ada gaya elegent and Orka.
Taste sama rupanya adik beradik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 11:25 AM | Show all posts
noxnox replied at 20-11-2023 07:30 PM
Sheols kerja apa ? Nampak classy lah

Yes agreed nampak Classy, elegent and old money style.
Hitam manis orang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 11:29 AM | Show all posts
juruterra replied at 20-11-2023 08:39 AM
org kaya cerai takde drama u. maybe ex pun dh agree to leave quitely... dh dpt settlement $$$ yg b ...

Setuju Bab ni...cerai pun ada class. Tak payah turun naik mahkamah.
Ex wife dia pun bukan orang beshe-beshe. Keturunan old money jugak.

I rasa both parties happy to end this marriage. Macam ex menantu Pak Lah pun dah happy with new partner.
End of the day kita kena ingat qada qadar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 12:06 PM | Show all posts
sis tgu wedding Ashman anak PokJib n Kak Mah je ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2023 01:37 PM | Show all posts
kimoree replied at 21-11-2023 11:29 AM
Setuju Bab ni...cerai pun ada class. Tak payah turun naik mahkamah.
Ex wife dia pun bukan orang be ...

Rasanya lebih kepada menjaga nama baik.
Dah businessman kan? Kecoh2 kalu memang akan effect kat staff and company.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila pulak tarikh kawin anak najib yg dgn nicole perempuan Indon chinese tu?

Iolss baru tengok gmbr pengantin dgn jagong dan azmee. Baru Nampak dh tua bride tu. Makeup dia time akad yg cun buat dia nampak muda
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 04:07 PM | Show all posts
Kalau zaman-zaman dulu..kira diorang ni bangsawan la ...datuk Orang Kaya....mmg dah keturunan kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 20-11-2023 10:27 AM
terkjut jugak tgk gambo kawen ni. bila masa dia duda. rupenya tahun ni cerai.
n that pompuan nampak  ...

Body slim & gambar jauh nmpk muda
tapi tgk dekat2 tak da la lawoo sgt
biasa2 je & nmpk berumur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21401 Replies : 357
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85794 Replies : 205
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14694 Replies : 46
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.108420 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list