CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: malaysiaku123

NAZIR RAZAK KAWEN BARU UOLS..

  [Copy link]
Post time 21-11-2023 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_qasehs replied at 20-11-2023 11:10 AM
uih...lawanya bini baru tp umur mcm sebaya kan..

Katanya the wife 59
so the husband lagi muda la
57 umur nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2023 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
piro77 replied at 20-11-2023 02:08 PM
Wife baru ni nampak berusia je irl, sesuai la mereka tak nampak pun mcm anak dgn bapak. Cuma mungkin ...

Betul.  Gaya rambut & tak bertudung nmpk elegant
sebab tu la i selalu cakap
cantik macamana pun seseorg tu
kalau bertudung hilang terus elegant
cth permaisuri sgor & fazura
permaisuri sgor waktu free hair nmpk elegant betul
skrg masih cantik cuma cantik biasa je la
tak mcm dulu
cumanya dia mmg pandai bergaya la

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini anak yati ke / anak sedara je?
  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dok US lama mesti addicted to PS
Features dia bland mcm Chinese
Dia melawa tapi tak lawa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2023 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm mak dia cina
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2023 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 21-11-2023 07:38 PM
Ini anak yati ke / anak sedara je?

Woww Life style dorg mmg lain ye..
Golongan T5 ke apa ye.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-11-2023 10:26 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 21-11-2023 06:04 PM
Betul.  Gaya rambut & tak bertudung nmpk elegant
sebab tu la i selalu cakap
cantik macamana pun se ...

Setuju. Bila pakai tudung, akan nampak lebih berusia.


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2023 07:45 AM | Show all posts
watachiwa replied at 21-11-2023 12:06 PM
sis tgu wedding Ashman anak PokJib n Kak Mah je ni

Tak lama lagi tu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2023 09:39 AM | Show all posts

sapa GF heols ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2023 09:54 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 21-11-2023 05:58 PM
Katanya the wife 59
so the husband lagi muda la
57 umur nya

owh..ingtkan sebaya..tp nmpk laki lg berumur
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2023 10:10 AM | Show all posts
pinkzara replied at 21-11-2023 01:37 PM
Rasanya lebih kepada menjaga nama baik.
Dah businessman kan? Kecoh2 kalu memang akan effect kat st ...

Yes setuju...dah ada nama and duit pun ada so settle cara elok2.Both parties happy and Insya Allah lama lagi nak hidup.
So malas nak masuk keluar mahkamah.
Kadang2 golongan 7 keturunan makan tak habis ni depa just nak ketenangan and privacy.
Selalu lagi kaya lagi la kita tak kenal depa ni.

Macam kawan I kerja dengan private jet. Dia kata yg sewa private jet nak pergi makan nasi Kandaq kat Penang or pi Umrah bukan orang yg kita nampak kat social media pun. Semua jenis low profile.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2023 10:13 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 21-11-2023 06:04 PM
Betul.  Gaya rambut & tak bertudung nmpk elegant
sebab tu la i selalu cakap
cantik macamana pun se ...

I ingat I sorang saja rasa mcm tu. Tapi ada jugak orang lain fikir mcm ni.
Yes tudung tu wajib ya cuma kecantikkan seseorang tu sedikit hilang bila bertudung.

Its fact and kita tak menindak tudung tu harus.
Permaisuri Selangor tu agak obvious.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2023 11:44 AM | Show all posts

i pon suka tgk faresha, menantu baru paklah.classy gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kimoree replied at 22-11-2023 10:13 AM
I ingat I sorang saja rasa mcm tu. Tapi ada jugak orang lain fikir mcm ni.
Yes tudung tu wajib ya  ...

Dan i blh bayangkan kalau Yati ni bertudung litup masa wedding itu hari, mesti jadi biashe2 at her age. Tapi manis tu ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 21-11-2023 06:04 PM
Betul.  Gaya rambut & tak bertudung nmpk elegant
sebab tu la i selalu cakap
cantik macamana pun se ...

Scha Al yahya tu kalau bertudung auto nmpk umur 40an
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan lawa byk yg bertudung. Tu belum buka tudung tayang rambut lagi.  Yg average pula Yg suka doll up.
At night bila tido, rambut blow jadi kuyup. Mekap gone. Rupa nenek b40 juga la yg keluar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2023 08:48 PM | Show all posts
adiknya najib nikahi wanita indonesia..laki msia suka bangat ya wanita indonesia..laki kaya msia ngak pandang wanita msia malah pandang wanita indonesia untuk dijadikan istri..asyikkkkk hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2023 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
trisnalovezul replied at 24-11-2023 08:48 PM
adiknya najib nikahi wanita indonesia..laki msia suka bangat ya wanita indonesia..laki kaya msia nga ...

Rata2 indon pilihan lepas cerai
Ya....kamu bukan pilihan pertama
Mau nikah Yg pertama pileh Msia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2023 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anakencana at 25-11-2023 07:19 PM

-delete-typo-
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2023 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anakencana at 25-11-2023 07:19 PM

-delete-typo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:07 PM GMT+8 , Processed in 0.110498 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list