CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27302|Reply: 16

[KUIZ GOSIP ANTARABANGSA]: Nyatakan kenapa anda suka bod Gosip Antarabangsa?

  [Copy link]
Post time 4-12-2023 10:40 PM | Show all posts |Read mode


Prize :
Penyertaan : +50 credit (Jika cukup ayat dan memuaskan)

Tamat kuiz :
31 Disember 2023

Nyatakan kenapa anda suka bod Gosip Antarabangsa?
"Saya sukakan bod Gosip Antarabangsa kerana....... (Tidak kurang dari 10 patah perkataan).



Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 14 Users voted
Your User group have no permission to vote

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya sukakan bod gossip antarabangsa kerana ianya satu sumber pengetahuan . Jadi saya tidaklah ketinggalan keretapi bila rakan rakan berbicara tentang artis celebriti antarabangsa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:21 AM | Show all posts
A unique board with world celebrity news.0

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:21 AM | Show all posts
A unique board with world celebrity news.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epuepy at 10-12-2023 01:40 PM

Saya sukakan bod Gosip Antarabangsa kerana nk tambah knowledge je. And retis tetap la manusia biasa. Bnyk masalah mcm kiter jugak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sukakan bod Gosip Antarabanga kerana nak ambik tahu update  retis luar especially Bollywood. Industri hiburan mereka lebih luas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-12-2023 01:14 PM | Show all posts
Tanpa drama, perkara tidak akan menarik. Jika semuanya berjalan lancar dan baik, ia menjadi agak membosankan. Drama tidak bagus apabila anda banyak terlibat di dalamnya tetapi ia menyeronokkan untuk didengar atau dilihat. Ia tidak berbeza dengan hiburan. Ia ada di mana-mana.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2023 03:29 PM | Show all posts
saya suka bod gosip antarabangsa sebab  ada gosip artis yg pelbagai bukanlah kisah artis k pop saja. bila kita tanya, ada yg update gosip nya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2024 08:32 AM | Show all posts

Comments

Sila tulis  Post time 18-1-2024 07:07 PM
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2024 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
saya suka bod antarabangsa kerana perbagai dapat menambah pengetahuan selain perkembangan terkini celebriti antarabangsa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pelbagai info dikongsi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sukakan bod Gosip Antarabangsa kerana saya suka tea panas. Tea sejuk suam suam pun suka juga. Asalkan namanya tea. Lebih2 lagi tea import jenama antarabangsa. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka bod gosip antarabangsa sebab nak tambah pengetahuan dan mengenali dan mengetahui perkembangan artis2 antarabangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya sukkan bod gosip antarabangsa kerana bila khatam sesuatu isu saya rasa saya paling hebat kerana semua saya dah tau. Bila bercerita dengan kawan2 nampak saya terpaling bijak tau semua benda
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka bod Gossip Antarabangsa sbb saya nak jdi terpaling tahu dalam semua benda. Tk cukup dengan gossip Malaysia, luar negara pn saya nk tapau jugak supaya tk ketinggalan bas ????
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya sukakan bod Gossip Antarabangsa kerana ada sumber gosip dan hiburan lain bila bod Gossip Tempatan sendu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Influencer miliki Porsche Carrera 911 4S Cabriolet, Range Rover
ultra78Influencer miliki Porsche Carrera 911 4S
Views : 25059 Replies : 71
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 366119 Replies : 8991
Tandas duduk vs Tandas cangkung
YgBenarTandas duduk vs Tandas cangkung
Views : 22728 Replies : 20
Rakyat Malaysia kerja di Singapura buang sampah merata-rata buat netizen bengang!
AbahmungRakyat Malaysia kerja di Singapura buang
Views : 25068 Replies : 19
Lelaki ini kata beli durian guna sistem timbang tidak adil bagi pembeli.Anda setuju?
YgBenarLelaki ini kata beli durian guna sistem
Views : 5539 Replies : 15
Angkasawan NASA rakam fenomena pari-pari merah dari tingkap ISS
AbahmungAngkasawan NASA rakam fenomena pari-pari
Views : 5105 Replies : 2
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 20628 Replies : 151
Ringgit antara mata wang terbaik Asia, tertinggi dalam enam bulan
AbahmungRinggit antara mata wang terbaik Asia, t
Views : 3060 Replies : 2
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 16977 Replies : 211
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 81626 Replies : 3438

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.404351 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list