CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

Norashman, anak bongsu Najib, Rosmah nikah

  [Copy link]
Post time 19-12-2023 04:22 PM | Show all posts
A-Are replied at 18-12-2023 08:27 AM
mmg ada jenis2 keluarga yg xnak kawen melayu...dkt kg i olls pon ada keluarga kaya (well known in sp ...

atlet sukan berkuda ye uols? hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2023 04:27 PM | Show all posts
agydeyn replied at 19-12-2023 04:22 PM
atlet sukan berkuda ye uols? hehehe

yela u olls...manatao? sekampung ke kita?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2023 01:57 PM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 16-12-2023 01:38 PM
Betul2 najib family day la ye. Yana pun ada buat majlis untuk anak dia kan kt pavilion, malam baru w ...

yg baju hijau tu cantik

adik/ kakak/ bff pengantin ke?

or mak tiri?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
A-Are replied at 18-12-2023 08:48 AM
meperbecky ni apa?

Hahahaha tiber memperbecky
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba teringat kat Jah yg pernah try Ashman ni. Iols ada sikirinshot Jah komen "Hai Pakcik" kat ig ashman
Sebagai tanda percubaan Jah nak jadi VVIP walau tak menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
selesa ke pakai tudung mcm tu ..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-1-2024 02:51 PM | Show all posts
Dato Najib tak boleh keluar ke makan kenduri anaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2024 12:02 PM | Show all posts
comel, putih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2024 11:49 AM | Show all posts
SpyLeman replied at 24-12-2023 09:05 PM
Tetiba teringat kat Jah yg pernah try Ashman ni. Iols ada sikirinshot Jah komen "Hai Pakcik" kat ig  ...

sila pamer kan disini chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sepertiitu replied at 12-1-2024 11:49 AM
sila pamer kan disini chuolsss

Alaaaa...iols ada sikirinshot dulu2 tapi kena godek2 la. Tapi ini kesah benar, bukan rekaan yach
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 24-12-2023 09:05 PM
Tetiba teringat kat Jah yg pernah try Ashman ni. Iols ada sikirinshot Jah komen "Hai Pakcik" kat ig  ...

Jah dlu kan almost semua vvip muda2 dlm malaysia ni dia nak try sekali semua tknak dia yang nak dia hanya PU bird je sekarang ni adik dia si lemak tu plk gigih try vvip ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2024 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 13-1-2024 08:45 PM
Jah dlu kan almost semua vvip muda2 dlm malaysia ni dia nak try sekali semua tknak dia yang nak di ...

Realitinya anak2 orka pun skrg tau memilih. Depa ada hak utk pilih yg cantik dan bijak. Bkn mcm dulu2, anak2 orka suka ambik bimbo buat bini. Asbol kekdahnya. Unless kalau depa nak buat stok simpanan dlm pantry. Adik Jah si LMK tu dah rata riti panjat IG anak2 orka, tak lepasssss
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2024 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 14-1-2024 08:38 AM
Realitinya anak2 orka pun skrg tau memilih. Depa ada hak utk pilih yg cantik dan bijak. Bkn mcm du ...

itu lah anak orka sekarang klau pilih melayu mmg melayu yang orka,cantik,educated jgk kalau retis pun retis yang educated tkde dah kahwin ngn retis yang takat spm je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2024 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 14-1-2024 12:14 PM
itu lah anak orka sekarang klau pilih melayu mmg melayu yang orka,cantik,educated jgk kalau retis  ...

Dan makcik si Bilal tu dgrnya tak ambik pun SPM
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2024 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 14-1-2024 11:55 PM
Dan makcik si Bilal tu dgrnya tak ambik pun SPM

Haha mmg tk habis sekolah pun yang itu kan dari umur 14 tahun lagi dia gigih nak jadi influencer anak mamatin ni tisah sorang je yang ada degree rasanya tp klau lemak tu ngn jejai sesuai la kot ex2 jejai tu pun semua tak educated pun harap muka je cantik family background pun biasa2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2024 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 15-1-2024 12:27 AM
Haha mmg tk habis sekolah pun yang itu kan dari umur 14 tahun lagi dia gigih nak jadi influencer a ...

Uisssyyyyy....kalau jadi ngan Jejai iols tak boleh bayang makcik Bilal ketawa mengilai2 kat tangga utama mahliga Puan Sri...scarryyyyy....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2024 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm lucu la pulak dia pakai tudung separuh nmpk rambut mcm tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2024 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ati aku itam sangat ke?? Nape aku nampak bride ni tk lawa & juling ..compare dgn ashman he can get yg lagi lawa & ofkos educated..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 07:43 AM | Show all posts
Yg penting diamonds berapa carat kat tiara, eating, necklace, etc
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 27-1-2024 05:26 AM
ati aku itam sangat ke?? Nape aku nampak bride ni tk lawa & juling  ..compare dgn ashman he can ge ...

Rupa tak penting yg penting ko sayang
Dan serashi bershama gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.078269 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list