CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Raline

Norashman, anak bongsu Najib, Rosmah nikah

  [Copy link]
Post time 11-2-2024 12:42 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 11-2-2024 12:16 PM
Rupa tak penting yg penting ko sayang
Dan serashi bershama gitu

Baiklahhh puan penasihat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 27-1-2024 01:26 PM
ati aku itam sangat ke?? Nape aku nampak bride ni tk lawa & juling  ..compare dgn ashman he can ge ...

Rupa bride tu mmg biasa2 pun, ashman ni handsome la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 01:33 AM | Show all posts
Missjass replied at 11-2-2024 04:07 PM
Rupa bride tu mmg biasa2 pun, ashman ni handsome la jugak

Itu laa..org utara panggil muka lesiaq
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2024 07:17 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2024 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai ingatkan dah ngandung ke serai ke benang naik balik. Rupanya troll lahanat
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 18-12-2023 09:39 AM
so, Ashman kawen indon
Nazif pon kawen Indon
Nazim pon Indon gak.

3rd wifey pacik no omaq passed away mh17 ke chuols? Awat i mcm ketinggalan lrt ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 08:45 AM | Show all posts
babynina30 replied at 10-5-2024 11:58 PM
3rd wifey pacik no omaq passed away mh17 ke chuols? Awat i mcm ketinggalan lrt ni

ye, 2nd wifey indon artist ke penyanyi kan. kawen x lama serai.
lps tu kawen lg dgn yindon gak. ade quote dlm buku 3 litle swan tu, atok noh ckp sekali makan gado2, mmg teringat sbb tu dia menikoh yindon.

ms tu kan pokjib masih PM kan, MH17 tu dia antar s/u solit dia uruskan
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 13-5-2024 08:45 AM
ye, 2nd wifey indon artist ke penyanyi kan. kawen x lama serai.
lps tu kawen lg dgn yindon gak. ad ...

Yg penyanyi msia ada twins tu no 2 ?
I baru tau ada no 3 jgk pakcik ni. Ytyt kot ye ? Ke mmg open secret ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 11:38 AM | Show all posts
babynina30 replied at 13-5-2024 11:32 AM
Yg penyanyi msia ada twins tu no 2 ?
I baru tau ada no 3 jgk pakcik ni. Ytyt kot ye ? Ke mmg open ...

aiyyooo uols salah worang nii
ni noh omar atoknya pokjibtuya
bukan noh omar politician tu!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:40 AM | Show all posts
babynina30 replied at 13-5-2024 11:32 AM
Yg penyanyi msia ada twins tu no 2 ?
I baru tau ada no 3 jgk pakcik ni. Ytyt kot ye ? Ke mmg open ...


ni gambor zmn muda. 1st YDP Dewan Rakyat , n 3rd YDP Dewan Negara. meninggal lama dah 1991
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 13-5-2024 11:38 AM
aiyyooo uols salah worang nii
ni noh omar atoknya pokjibtuya
bukan noh omar politician tu!: ...

Ya Allah ampunnnnn. Salah watak rupanya.
I dah google Amirah Kusuma tu yg menjadi mangsa MH17.  So adik bradik tokjib ok ke dgn Kusuma's clan ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.402785 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list