CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 10847|Reply: 23

“20 Orang Berlakon Kau Tak Shaking, Siap Wish Good Luck Semua” – Abang Tesla

[Copy link]
Post time 8-2-2024 10:37 AM | Show all posts |Read mode




Dunia dah terbalik! Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila Youtuber menampilkan ‘gigolo’ tempatan dalam satu sesi podcast.


Mufti Pulau Pinang, Datuk Seri Wan Salim Wan Mohd Noor pun sudah bersuara berharap pihak kerajaan mengambil tindakan ke atas penganjur podcast tidak bermoral.


Terbaru, Abang Tesla yang pernah viral dengan isu berkahwin dua tampil membidas netizen yang dikatakan berat sebelah.








Katanya, semasa dia berpoligami dulu, ramai kaum hawa yang shaking dan marah dengan tindakannya. Tetapi berbeza pula dengan ‘hot daddy’ apabila ramai yang menyokong memberikan kata-kata semangat.





"Mana hari itu yang shaking? 20 orang yang tengah berlakon kau tak shaking, yang aku 2 orang korang shaking pulak. Mana pergi? Siap wish goodluck".


Kata Abang Tesla atau nama sebenarnya Khaliltizam Yusri, dunia sekarang sudah terbalik kerana orang ramai mengangkat contoh yang tak betul. Sementara dia, dikecam bertubi-tubi sehingga jatuh terduduk.





Aduhai, boleh tahan juga Abang Tesla perli ya? Tak shaking ke?


Kredit: TikTok @abg.tesla/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 01:14 PM | Show all posts
siapa mamat nih??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab hot daddy bukan fake dan tak tunggang agama?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana mamat tesla ni boleh jadi influencer? gaya cakap xmenarik xde style
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau mmg x betul dan rupa huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:56 PM | Show all posts
dua2 sampah tp aku pun lebih menyampah kat mamat tesla ni
antara korang dua -
muka kau lebih annoying berbanding jantan gigolo tu
kau lebih poyo berbanding dia. tesla kehulu tesla kehilir.. ewww peghak
kau lapar likes berbanding dia. kau viralkan diri sendiri.
Ash xpenah cakap apa2 berbanding kau yg gigih provoke netizen.
dengki la tu xde betina hegeh2 kat dia. ramai je orang kawin 2 apasal kau je kena kecam kaw2? pikir x?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-2-2024 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gak berkokok si gigi ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 03:23 PM | Show all posts
nasib aku jadi silent reader je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
poyo lah dia ni nk jugak menyebok...daddy liar tu berada dlam liga dia yg tersendiri... he has achieved something extraordinary yet memorable, but in a nasty way...tesla ni common cases nothing wow pun... takyah rsa diri tu entitled sgt aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kau hodoh sangat tapi poyo, maka kau kena cerca... walhal ko mencapub level biasa je pun..

Tak adil kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...
[quote]nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...[/quote

Kan ? Mcm tak confident pon ada
Dgn gigi bwh mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Si terpaling tesla tp bukak mulut mxm nanhado akai... si ash tu mmg dia buat benda pelik2 jahanam gitu tp.dia x annoying mcm si tesla.ni yg penting dia x ride agama.. aman2 berdosa xysh  elit putar2 sulam2 islamic
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pulak dua kerandut ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh 2 orang ni berlawan pedang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jahanam....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:44 PM | Show all posts
dia ni nak jual apa sebenarnya... tak ada kaitan kao dengan gigolo tu... kenapa nak kaitkan dengan gigolo, kau nak jadi gigolo jugak ker..

sebelum kes gigolo tu pun ramai dah benci dengan kao ler..  punca kao dibenci sebab dari diri kao sendiri....  kao cuba defend dengan kes yg tak ada kena mengena menyebabkan kelihatan kedunguan itew..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ko buruk tesla berbanding mamat hot dadi tu. Pastu gedik2 cerita kedangkalan ko dlm menghargai setianya wife pertama yg ngong kemarukkan ko dr zaman sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:34 PM | Show all posts
bukan ke tesla ni sebab statement dia dulu yg trigger bukan sebab kawin 2
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah rupa buyuk.. nak wat camne.. cer muka mcm brad pitt ka.. teruih netizens cair..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
penyokong aktiviti penyundalan, penyundal x apa, penyondol jangan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 55895 Replies : 136
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 182116 Replies : 3101
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28736 Replies : 97
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 18895 Replies : 44
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91957 Replies : 819
Bantah penjualan saham MAHB kepada BlackRock, Aktivis M Mythreyar teruskan mogok lapar lebih 80 jam
YgBenarBantah penjualan saham MAHB kepada Black
Views : 8778 Replies : 1
Al-Kisah Tok Janggut Gerik, Perak.
chaconAl-Kisah Tok Janggut Gerik, Perak.
Views : 4170 Replies : 4
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 23640 Replies : 13
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38311 Replies : 300
Mak Cik Kantin Kiciwa Guru Di Sekolah Berniaga Makanan, Luah Tak Puas Hati Sebab Jual Makanan dan Beri Saingan Sengit pada Beliau.Wajar atau tidak
YgBenarMak Cik Kantin Kiciwa Guru Di Sekolah Be
Views : 8889 Replies : 0

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:05 AM GMT+8 , Processed in 0.067681 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list