CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Viu 2024] THE MIDNIGHT ROMANCE IN HAGWON - Wi Ha Joon, Jung Ryeo Won

[Copy link]
 Author| Post time 22-5-2024 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 22-5-2024 02:50 PM
solarlunar replied at 21-5-2024 09:00 PM
Tgk teaser utk ep 5 mcm Hye Jin tu kene fire dgn CEO Daechi Chase. And then White Haired Witch tu  ...


Iols pun geram... Masa dia marah2 kat class tu pun iols rasa menyampah... padahal Hyejin keje kat situ dah lama... baru sekali ni failed... tu pun bukan sebab dia... White Haired Witch tu tiba2 buat class hari yang sama... tapi yang datang free lecture tu top student... so big mistake la TA Director Choi suruh student tu pergi free lecture kat Daechi Chase... iols speku dia akan tukar academy... tapi kalau betul Hyejin kena fire memang rugi la CEO tu... Hyejin ni boleh survive...

Okay takpe... Tak sabar nak tengok dating era diorang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 01:35 PM | Show all posts
so Hye Jin & Jin Ho ni brp jarak umur dorang yek..?

sy pun speku student tu akan tukar tpt tuisyen..bwk kwn2 skali...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:51 PM | Show all posts
Rahah replied at 22-5-2024 02:46 PM
Iols pun geram... Masa dia marah2 kat class tu pun iols rasa menyampah... padahal Hyejin keje kat  ...

You skang layan K Drama apa lagi selain cite ni. I dok layan Lovely Runner pas Chief Detective dh abis.

Boleh suggest tak???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-5-2024 11:04 PM
forselab replied at 23-5-2024 01:35 PM
so Hye Jin & Jin Ho ni brp jarak umur dorang yek..?

sy pun speku student tu akan tukar tpt tuisyen. ...


Baru jumpa info... Jarak umur 6 tahun... Hyejin 35... Junho 29...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-5-2024 06:56 AM
solarlunar replied at 23-5-2024 06:51 PM
You skang layan K Drama apa lagi selain cite ni. I dok layan Lovely Runner pas Chief Detective dh  ...


Watchlist iols banyak u... macam2 genre...

1. Crash... pasal traffic crime...
2. Frankly Speaking... rom-com... plot citer ni biasa jer tapi iols saja layan sebab kelakar... nak balance kan dengan heavy drama...
3. The 8 Show... Netflix series... ni iols dah habis tengok...
4. Uncle Samsik... belum start lagi...

Ada satu lagi drama masuk watchlist iols tapi belum release lagi... Connection...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:55 PM | Show all posts
Rahah replied at 23-5-2024 07:18 PM
Watchlist iols banyak u... macam2 genre...

1. Crash... pasal traffic crime...

Mana yang paling best you???

Connection tu ada Ji Sung kan???
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 23-5-2024 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 23-5-2024 09:55 PM
Mana yang paling best you???

Connection tu ada Ji Sung kan???

Crash... sebab iols tak pernah tengok kdrama fokus kat traffic crime... ada based on real life case...

Yup... drama tu Jisung jadi ML... start 24 May...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-5-2024 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-5-2024 10:55 AM

Hyejin tak decide lagi nak accept tak offer Director Choi... suppose dia rasa happy sebab dapat better offer... tapi dia tak rasa happy...

Panjang lebar Director Kim tu explain nak kurangkan student Hyejin... hanya disebabkan fail free lecture... tak tau la apa motif dia... nampak macam nak suruh Hyejin tu resign...

Kalau compare 2 academy tu, iols lagi suka Daechi Chase... Choisun tu rasa macam dark sikit... Lee Si Woo tu pun takut2 nak consult dengan Director Choi... suppose biarlah student tu decide sendiri pilih academy mana...

Omma sorang student Chanyoung High School tu pilih nak tukar Choisun Academy pulak... tak kisah pasal tukar2 academy ni... sebab pilihan diorang... cuma kesian kalau student tu kena paksa...

Ms Nam tu nampak okay... awal2 tu iols rasa dia insecure sebab instructor lain mostly SKY grad...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kesian kat Hyejin... sebab dia dah lama jadi instructor kat situ mestilah dia rasa down jugak lepas apa yang jadi... Junho baru lagi... baru nak rasa experience as an instructor... setakat fail sekali ni okay jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 2-6-2024 02:51 PM

Finally Junho confess...
Awal2 Hyejin jual mahal... sebab nak suruh Junho fokus dengan keje dia as an instructor... maklumlah baru start keje kat situ... tapi nampak macam Hyejin terima je... cuma tak declare lagi... so far Ms Nam je yang tau rahsia ni... dia ni cool jugak sebab boleh simpan rahsia...

So Hyejin tak jadi nak move to Choisun Academy... sebab Lee Si Woo...

Director Kim sampai sakit2 sebab risau Hyejin tukar academy...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 02:53 PM | Show all posts
Rahah replied at 2-6-2024 02:50 PM
Finally Junho confess...
Awal2 Hyejin jual mahal... sebab nak suruh Junho fokus dengan keje dia a ...

Bakal couple jugak ni. Junho plak nk pindah ke area rumah Hye Jin


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2024 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 2-6-2024 02:53 PM
Bakal couple jugak ni. Junho plak nk pindah ke area rumah Hye Jin

Nak tunggu Junho & Hyejin officially couple...
Junho saja je kan pindah area situ... senang nak jumpa/dating... tapi tak susah sangat pun sebab Hyejin stay kat Daechi Chase... mesti lama2 kantoi dengan colleague...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2024 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Omo omo... Junho & Hyejin are officially dating...

Lawak betul tengok Hyejin tersipu2 malu main langsir tak tau nak cakap apa... tapi gentleman Junho ni sebab dia yang start cakap...

Kat ofis Ms Kim crush kat Junho... tapi awal2 dah kena reject... Mr Yoon pulak macam ada crush dengan Hyejin... nampak dia risau masa Hyejin tak pergi academy...

Kuang asam betul kawan Junho ni... dia tanya nak panggil Hyejin apa... jangan dia terlepas cakap kat omma dia... habis kecoh Daechi Chase nanti...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi Director Kim...  buat eyebrow tattoo pulak... Hyejin tahan gelak jer...

Poyo betul TA Director Choi tu... student nak tukar academy pun nak hangin... biarlah... hak student tu...

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 08:14 PM | Show all posts
Rahah replied at 3-6-2024 07:10 PM
Adoi Director Kim...  buat eyebrow tattoo pulak... Hyejin tahan gelak jer...

Poyo betul TA Di ...

Sekali kena sembur dgn Director Choi sbb takut org spread rumour psl academy sheolls.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-6-2024 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 5-6-2024 08:14 PM
Sekali kena sembur dgn Director Choi sbb takut org spread rumour psl academy sheolls.

Mujur student tu Lee Si Woo... kalau tak dah busuk Choisun academy... over sangat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2024 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-6-2024 09:07 PM

Iols ingatkan dah settle isu Hyejin dengan Pyo ssaem tu... rupanya melarat sampai Pyo ssaem decide nak quit as a schoolteacher & jadi instructor kat Choisun academy... mana la Hyejin tak rasa bersalah...

Tapi episod 11 ni diorang dah okay... Pyo ssaem bagitau pasal Vice Director Woo nak bagi teaching material Hyejin pada dia... motif Vice Director Woo nak betrayed Hyejin pulak? Sebab tak puas hati Director Kim tak pernah ikut opinion dia?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2024 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 intense masa Junho & Hyejin fighting... masing2 ada opinion cara nak ajar student...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 16-6-2024 05:00 PM

Citer ni tak semua orang boleh layan sebab ada yang komen slow, boring tapi iols rasa citer ni best... storyline kemas & menarik... maybe jugak sebab genre slice of life... plus iols suka writernim tulis pasal education... for whatever reason walaupun diorang ada berbeza opinion tapi matlamat teacher2 ni sama je untuk students...

Plus parents Junho nak terbaik untuk anak2 dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 35846 Replies : 42
Warga KL paling murung, stress
JoyahMengayahWarga KL paling murung, stress
Views : 7417 Replies : 72
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 247321 Replies : 4493
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92647 Replies : 1029
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 30219 Replies : 43
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 82658 Replies : 161
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85263 Replies : 3812
‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbangan syarikat arak’
Abahmung‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbang
Views : 7167 Replies : 8
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21106 Replies : 347
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3990 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.362114 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list