CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: Rahah

[tvN/Viu 2024] THE MIDNIGHT ROMANCE IN HAGWON - Wi Ha Joon, Jung Ryeo Won

[Copy link]
 Author| Post time 16-6-2024 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-6-2024 09:09 PM

Lepas feel butterfly tengok Hohye couple dan sekarang diorang tengah konflik era lepas fighting... tapi diorang bukan fighting pasal relationship... pasal teaching method... nasib baik ada 2nd couple... Ms Nam & bff Junho...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-6-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 19-6-2024 10:15 PM

It's fun belajar satu2 subject tu bila teacher kreatif teach kat student... macam dalam citer ni... literature ni jadi boring sebab tak faham... plus kena memorize date etc... macam history... tak semua student minat... just memorize sebab nak jawab exam...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2024 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols geram betul tengok VD Woo ni... sibuk nak jatuhkan Hyejin... tak dapat guna teaching material Hyejin... guna cara lain pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 10:37 AM | Show all posts
lisa baru tgk epi 1 10 mins, pastu x tgk2, x sambung2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 20-6-2024 10:37 AM
lisa baru tgk epi 1 10 mins, pastu x tgk2, x sambung2

Slow burn romance...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi lawak pulak... omma Junho tiba2 datang rumah... Hyejin kena menyorok...
  
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-6-2024 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek sini sebab gambar Hohye couple cantik... view beach pulak tu...
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2024 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-6-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 30-6-2024 09:25 PM

Syaiton betul White Haired Witch & VD Woo... busuk hati... both ni memang nekad nak jatuhkan Hyejin & Director Kim... hopefully ending ni ada la karma untuk diorang... termasuk la Mr Yoon & Mr Lee tu... seriously geram iols tengok... yang jeles kat Hyejin memang ambil peluang ni nak jatuhkan dia...

Sedih giler tengok Junho & Hyejin menangis... hanya disebabkan secret relationship diorang... yang jadi teruk tu sebab ada yang spread rumours... macam2 rumours... explain la apa pun kat colleague @ mak2 students tu... diorang tak percaya... diorang lagi percaya Hyejin ni jahat...

Colleague yang side kat Hyejin cuma Ms Min & Ms Nam... dalam ramai2 instructor kat Daechi Chase tu Ms Min je la yang rational... maybe sebab dia dah lama kat situ so dia tau peel colleague dia...

Nampaknya iols silap menilai orang... pada awalnya iols rasa annoying kat Ms Nam & Teacher Pyo tapi rupanya diorang ni baik hati... diorang yang backup Hyejin... sebab diorang kenal siapa Hyejin...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-6-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cool la Junho... savage...
Puas hati iols dia face to face dengan VD Woo... bagi warning & advice kat ahjumma tu... sepatutnya 2 orang ahjumma tu jadi contoh pada orang muda... memalukan betul...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2024 06:42 PM | Show all posts
Rahah replied at 30-6-2024 09:31 PM
Cool la Junho... savage...
Puas hati iols dia face to face dengan VD Woo... bagi warning & advice ka ...

Minta recommed cite best sis??? Connection pun dh nak abis. Huwaaaa.

I not really into rom com mcm My Lovely Runner or My Sweet Mobster.

Cite ni pun agak bosan. Something in the Rain and One Spring Night lagi best for me.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-7-2024 06:42 PM
Minta recommed cite best sis??? Connection pun dh nak abis. Huwaaaa.

I not really into rom com mc ...


Oh.... iols pun sama tak tengok drama My Lovely Runner & My Sweet Mobster...
Actually iols layan semua genre... tapi tengok mood & taste jugak...

Iols tengah tunggu drama baru... sementara tu layan k-movie dulu...
Next drama masuk watchlist... yang ni bukan genre romance @ rom-com...
1. The Auditors
2. No Way Out: The Roulette... drama ni iols tak confirm tengok lagi sebab tak tau which OTT... nanti sub merepek uols...

BTW The Midnight Romance ni kena dengan taste iols sebab interesting plot... suka deep conversation diorang pasal education, academy, relationship... citer Ahn Pan Seok PDnim sebelum ni iols tak tengok...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-7-2024 06:42 PM
Minta recommed cite best sis??? Connection pun dh nak abis. Huwaaaa.

I not really into rom com mc ...

Uols dah tengok Death's Game? Best citer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2024 04:10 PM | Show all posts
Rahah replied at 4-7-2024 10:06 PM
Uols dah tengok Death's Game? Best citer ni...

Tgk dh. I skang tgh layan Red Swan. Rain jd bodyguard. Not bad lah sbb heolls ada good physique.

U ada masa tgk lah Something In the Rain and One Spring Night.

Menarik sbb die sentuh culture and taboo within Korean society. Something in the Rain tu psl perempuan bercinta dgn org lebih muda drpd die. Wi Ha Joon pun ada dlm cite ni. Jd adik heroin and kawan hero.

One Spring Night tu single dad bercinta dgn single women. Dua dua  drama ni Jung Hae In jadi hero.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 4-7-2024 09:41 PM
Oh.... iols pun sama tak tengok drama My Lovely Runner & My Sweet Mobster...
Actually iols layan s ...

Uolsss bole tak recommend dkt I k-movie yg best..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-7-2024 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 6-7-2024 04:10 PM
Tgk dh. I skang tgh layan Red Swan. Rain jd bodyguard. Not bad lah sbb heolls ada good physique.

...

Ok... iols kena ambil mood dulu nak layan melodrama... sebab slow...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2024 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 9-7-2024 09:20 PM
neto replied at 7-7-2024 12:23 PM
Uolsss bole tak recommend dkt I k-movie yg best..


Iols tengok kmovie lama & baru... sebab baru masuk OTT... so far memang best & kena taste dengan iols... kalau ada dalam list ni uols dah tengok boleh ignore...

1. Dr Cheon and The Lost Talisman (Year 2023)
2. Sleep (2023)
3. Emergency Declaration (2021)
4. 6/45: Lucky Lotto (2022)
5. The Attorney (2013)
6. A Taxi Driver (2017)
7. Midnight Runners (2017)
8. Gate (2018)
9. Killing Romance (2023)
10. Forgotten (2017)
11. Believer (2018)

Ni antara kmovie yang iols dah tengok...


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2024 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-7-2024 01:20 PM
Iols tengok kmovie lama & baru... sebab baru masuk OTT... so far memang best & kena taste dengan i ...

Tq uolsssss
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
neto replied at 7-7-2024 01:33 PM
Tq uolsssss

You're welcome...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.059019 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list