CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Viu 2024] THE MIDNIGHT ROMANCE IN HAGWON - Wi Ha Joon, Jung Ryeo Won

[Copy link]
 Author| Post time 16-5-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 15-5-2024 10:08 AM
seo hye jin terkejut tgk junho amik exam...tak keruan dia tgu junho abis...nak tnya kenapa amik ex ...

Itulah pasal... surprise...

Iols rasa dari prospect kerjaya cikgu tuisyen ni okay jer... sebab kalau famous & ada talent macam Ms Kim SKY Castle tu...  parents akan cari dia... plus Daechi Chase ni kat kawasan elit Gangnam... so okay jer kalau dia change career path...

Tapi macam Seo Hye Jin bagi advice tu la... kadang2 boleh kena fired...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-5-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 16-5-2024 08:35 PM
lynn_dmm replied at 15-5-2024 10:11 AM
iols dah layan 2 episod drama ni...mmg msuk list sbb nak tgk sisi lain wiwi bawak watak romance plak ...


Iols suka wiwiwi berlakon citer ni... hensem pulak asyik senyum jer... biasa kan berlakon citer serious jer...

Jung Ryeo Won ni pandai create chemistry walaupun pairing muda... macam Lee Jun Ho... still cantik sampai skang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Jung Ryeo Won ni iols suka tengok fashion2 dia... nampak style old money... elegant gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 11:41 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 16-5-2024 11:47 PM
Rahah replied at 4-4-2024 05:42 AM
Yes... tak sabar nak tengok wiwiwi berlakon romance drama...

Me too sis. Best dpt tgk his smile.
Suke vibe cite ni. Ahn Pan Seok ni kalu drama die mesti OST lagu omputih.

Pastu pelakon extra org yang sama kebanyakkanya.



Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 10:11 AM | Show all posts
Rahah replied at 16-5-2024 08:08 PM
Itulah pasal... surprise...

Iols rasa dari prospect kerjaya cikgu tuisyen ni okay jer... se ...

kann...teringat drama CCIR...jung kyung ho jd cikgu tuisyen ajar math...jadi buruan parents and mmg bole buat duit...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2024 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 16-5-2024 11:41 PM
Me too sis. Best dpt tgk his smile.
Suke vibe cite ni. Ahn Pan Seok ni kalu drama die mesti OST lag ...

Jarang dapat tengok smile dia tu kan...

Oh... patutlah 1st OST omputih... iols 1st time  tengok drama PD Ahn Pan Seok ni... so far iols suka citer ni sebab chemistry between ML & FL... cuma dialog la panjang...

sebab PDnim dah selesa keje dengan pelakon2 tu... tu yang ambil orang sama je...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-5-2024 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
best ke.. tgh cdg nk tgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-5-2024 04:10 PM
best ke.. tgh cdg nk tgk

Best...
Try dulu tengok 2 episod...

Btw citer ni slow burn romance... genre melodrama...

Tapi ada wiwi... tak rasa slow sangat... enjoy je tengok citer ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 12:59 PM | Show all posts
Rahah replied at 17-5-2024 07:29 PM
Best...
Try dulu tengok 2 episod...

sebab suka wi wi wi.. dia punya fan servis.. rajin like posting psl dia..  terbaik la
jung ryeo won ni mmg anak orka.. belajar pun kat australia asalnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2024 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 19-5-2024 05:14 PM
zehra2 replied at 19-5-2024 12:59 PM
sebab suka wi wi wi.. dia punya fan servis.. rajin like posting psl dia..  terbaik la
jung ryeo wo ...


Ada nampak wiwiwi like posting fans... bagus fans service dia... patutlah ramai fans...

Rasanya parents Jung Ryeo Won ni pun stay kat Aussie... sebab dia ada pergi sana jumpa parents dia...  dia punya style pun nampak orka... simple jer tapi nampak elegant...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2024 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Omo... feel butterflies tengok Seo Hye Jin chatting dengan Junho...

Junho ni sweet talker betul la... smooth jer cara dia... nak pindah rumah pun bagitau Hyejin... nak cari dekat2 senang nak carpool... bila dah sampai rumah suruh message...

Pasal joint lecture tu pun awal2 Hyejin tak setuju dengan suggestion Junho... hujung2 setuju... sebab bagi benefit untuk Daechi Chase jugak... cuma tak tau la plan ni success @ tak...

Tak sabar nak tengok Junho & Hyejin joint lecture... compete dengan academy white haired witch...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2024 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak betul tengok Junho & Hyejin sorok2 sebab Ms Nam tiba2 datang semula kat Daechi Chase...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 09:08 AM | Show all posts
Rahah replied at 19-5-2024 05:17 PM
Lawak betul tengok Junho & Hyejin sorok2 sebab Ms Nam tiba2 datang semula kat Daechi Chase...

iols pun ikut mengekek tgk diorg gelak main sorok2 tu...setakat ni takde tunjuk pun love line diorg..belum lg..tp pun dah nmpk sweet...hhehehe...

tapi ms nam tu sesuatu...ko br msk keje..kena la tgk company aturkan mcm mana...ni nk compete dgn senior....tp harap ms nam just ambitios person laa...terkejut gak dia pagi tu nmpk poster junho-hyejin
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 09:09 AM | Show all posts
pagi2 td nk tgk epi 4...eh takde subtitle plak kat viu...tak tau la dh ok ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 09:11 AM | Show all posts
Rahah replied at 19-5-2024 05:13 PM
Omo... feel butterflies tengok Seo Hye Jin chatting dengan Junho...

Junho ni sweet talker betul  ...

muncul plak white haired witch ni..mcm gitu sekali ek diorg serius dgn tuition academy ni....target sekolah2...siap ada meeting pengarah2...fuhhhh...baru la tau..sblm ni tgk yg drama cikgu tuition takde la tnjuk sistem diorg ni mcm mana kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2024 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 20-5-2024 09:33 PM
lynn_dmm replied at 20-5-2024 09:08 AM
iols pun ikut mengekek tgk diorg gelak main sorok2 tu...setakat ni takde tunjuk pun love line dior ...


Lawak betul... sebab takut kantoi... kan secret lagi... hahaha... Haah takde loveline lagi... tapi bila diorang berdua je iols rasa sweet... berbunga2 iols tengok diorang...

Iols ingatkan iols sorang je annoying dengan Ms Nam... tak suka la cara dia... mula2 iols husnuzon ingat dia terasa hati ke kan... ni over pulak mintak nak ajar student Hyejin pulak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-5-2024 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 20-5-2024 09:09 AM
pagi2 td nk tgk epi 4...eh takde subtitle plak kat viu...tak tau la dh ok ke tak

Malam semalam tengok separuh episod okay jer uols... lepastu sambung pagi tadi... iols pernah jugak kena macam tu, takde sub... tapi Netflix...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 20-5-2024 09:43 PM
lynn_dmm replied at 20-5-2024 09:11 AM
muncul plak white haired witch ni..mcm gitu sekali ek diorg serius dgn tuition academy ni....targe ...


Yup... sebab drama lain tak fokus pasal cikgu2 tuisyen... tu kita tak tau... diorang serious sebab ni business... kalau tak competitive nanti bungkus academy ni... tengok jela building academy tu... study material pun bagus... plus kena ada cikgu yang ada excellent skills & talent untuk teaching...

Yang iols perasan kat Korea memang serious pasal education... tengok jela retis2 sana... mostly memang ada degree... kalau takde degree pun diorang masuk institution macam arts school tu... sebab nak jadi actor/actress...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tengok Hyejin & Junho... bersungguh2 diorang buat preparation untuk free lecture tapi sorang je student Heewon High datang... tapi bagus mindset Junho ni... never give up... eventhough sorang je datang tapi dia still nak teruskan free lecture tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 09:00 PM | Show all posts
Rahah replied at 20-5-2024 09:41 PM
Kesian tengok Hyejin & Junho... bersungguh2 diorang buat preparation untuk free lecture tapi sorang  ...

Tgk teaser utk ep 5 mcm Hye Jin tu kene fire dgn CEO Daechi Chase. And then White Haired Witch tu approach Hye Jin tuk join her academy.
Nyampah plak I dgn CEO tu. Time Hye Jin on top ke main support. Bila org tu failed skit trus kene fire. Competitive sgt.

But I dont think Hye Jin akan accept White Haired Witch.

Anyway Ahn Pan Seok ni kalu cerita die mesti romance scene mula2 tu agak subtle. Tak obvious sgt tp lepas tu paham2 je lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 35846 Replies : 42
Warga KL paling murung, stress
JoyahMengayahWarga KL paling murung, stress
Views : 7417 Replies : 72
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 247321 Replies : 4493
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92647 Replies : 1029
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 30219 Replies : 43
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 82658 Replies : 161
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85263 Replies : 3812
‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbangan syarikat arak’
Abahmung‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbang
Views : 7167 Replies : 8
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21106 Replies : 347
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3990 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:08 PM GMT+8 , Processed in 0.502727 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list