CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 11887|Reply: 22

Afdlin Shauki ‘Tayang’ Isteri Selepas Setahun Berkahwin

  [Copy link]
Post time 5-4-2024 05:34 AM | Show all posts |Read mode





Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki akhirnya memperkenalkan isterinya, Datin Marcella kepada media.


Memetik laporan Harian Metro, pasangan tersebut merahsiakan perkahwinan mereka kerana menghormati permintaan arwah ayah Marcella.


"Ayah saya meninggal April tahun lalu. Itu pun salah satu sebab juga kenapa kami jaga privasi. Sebabnya, ayah saya sakit dan itu adalah permintaannya sebelum dia meninggal."


"Alhamdulillah, kami dapat tunaikan. Dia memang minta untuk percepatkan dan alhamdulillah dapat ditunaikan sebelum dia meninggal dunia."


"Saya dahulu, memang saya doakan nak seseorang yang seperti ayah saya. Alhamdulillah, ciri-ciri itu ada dalam keperibadiannya."







Disoal mengenai kehidupan selepas bergelar isteri, Marcella berkata, ini adalah pengalaman baharu buatnya. Tambah Marcella dia akan melaluinya dengan tenang memandangkan sudah mengenali sikap Afdlin yang menjaga privasinya.


"Alhamdulillah bahagia. Tak tahu nak cakap apa sebab kali pertama berkahwin dan ini satu pengalaman baharu.


"Saya okay sahaja sebab Abang Afdlin memang dari dahulu. Saya memang bekerja dengannya sebelum ini dan dia memang menjaga privasi. Jadi, saya pun macam biasa, okay."


Berbicara lebih lanjut, Afdlin memberitahu bahawa isterinya kini menguruskan salah satu perniagaannya.


"Sebelum ini, dia bekerja dengan saya. Tapi, sekarang dia dah jadi bos dan menguruskan salah satu perniagaan saya."


Marcella berkongsi, ini adalah pengalaman baharu buatnya, namun melaluinya dengan tenang memandangkan sudah mengenali sikap Afdlin yang menjaga privasinya.


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2024 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
till jannah….

dh tua tua bercerai..dpt pula pucuk x tua x muda…
h
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin tu pon jadi tin laki tok yg mupplis
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszclassique at 5-4-2024 06:07 AM
jalfa replied at 5-4-2024 05:45 AM
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin:lol ...


Kalau u tengok thread2 lama katanya ini pun saspek hasil sondolan jugakk
Sampai kesudah tak disclose tarikh sebenar kahwin

Reference: https://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5224898&extra=&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu dia bini seropa muka anak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 4-4-2024 09:45 PM
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin:lol ...

Si Marcella ni memang sondol lah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-4-2024 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sauki punya tahap hoarder ni sampai karang gigi pon tak buang ye.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-4-2024 07:01 AM
Tu dia bini seropa muka anak.

Haha...lawak komen ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2024 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya dah kenal lama. Hmmmmm apakah
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 5-4-2024 05:36 AM
till jannah….

dh tua tua bercerai..dpt pula pucuk x tua x muda…

Muda jg tu belum 30 pun tp xnpk mcm under 30
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 08:42 AM | Show all posts
taste afhlin ni yang putih gebu ye

ex wife dia pun jenis putih gebu mix omputih gitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
macam bapak ngan anak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman baru?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal dari PA terus jadi isteri..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizzmimi at 5-4-2024 01:53 PM

Takdenye baru setahun. Anniversary pernah up, tapi tak pernah bgtau tahun bila. Kat thread dulu tu ada je kata deols dah lama nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 06:45 PM | Show all posts
akhir zaman... kawin senyap2... cerai heboh satu malaysia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahhhhhh memang kawin dgn kawan anak dia??? Hawauuu

  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pehal ayah ko sebelum mati pesan suruh rahsia bila menikah?? Ke mintak suruh cepat kawen? Tak faham? Aib ke kawen sampai kena rahsia rahsia? Permintaan kalau pelik rasanya tak payah ikut kot??
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-4-2024 03:54 PM
Lahhhhhh memang kawin dgn kawan anak dia??? Hawauuu

ewww

nasib para isteri zaman skrg, tak cukup pempuan lain, kena aware jugak lelaki lain and kawan anak2 sama tak menyondol laki sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 24-4-2024 04:31 PM
Pehal ayah ko sebelum mati pesan suruh rahsia bila menikah?? Ke mintak suruh cepat kawen? Tak faham? ...

Kawen dgn bapak kawan sendiri harus lah rahsia rahsia .. eyuuuuu pergi rumah kawan sambil menyondol bapaknya... Tua obese pun menyelera...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 173422 Replies : 2877
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 5608 Replies : 25
Setia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datuk Hans Isaac, Ebby Yus, Datuk Syafinaz Selamat dan Nasha Aziz
chaconSetia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datu
Views : 26677 Replies : 80
Menteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Inggeris dari Singapura akan mengajar di kawasan pedalaman termasuk Sabah dan Sarawak.Anda setuju?
YgBenarMenteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Ing
Views : 36505 Replies : 17
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91939 Replies : 804
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 259744 Replies : 291
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38155 Replies : 297
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28395 Replies : 32
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34643 Replies : 215
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19879 Replies : 294

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.542937 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list