CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: CARI-HBZ

Ibu Aliff Aziz Jawab Tindakan ‘Unfollow’ Bella Astillah, Ajak Orang Ramai Cari Pahala Di 10 Malam Terakhir Ramadan

  [Copy link]
Post time 6-4-2024 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha kan, u-turn pulak. Haritu perli2 kat socmed. Diam ckp no komen taknak campur dari awal, sudah. Nak sokong anak berpada-pada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2024 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 5-4-2024 09:18 AM
Like mother ... like son!
Sheols enabler tu psl la si Alip jadi camtu. Dapat plak bini lembek bekal ...

Setuju dgn uol
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia berlagak ni..bak kata xixi hati hitam blh tutup dgn jubah..Siot je..Sy hanya mak alif tu pun dh terang terang mak mertua jahat.Ni mesti dia pandang rendah mak bella..Mak bella kan soft spoken.Asal plk bornea...Jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 6-4-2024 03:51 PM
Ha kan, u-turn pulak. Haritu perli2 kat socmed. Diam ckp no komen taknak campur dari awal, sudah. Na ...

Kann, dari awal kalau dia diam kan elok. Bagi nasihat yg baik2 secara personal kat anak menantu tu sudahlah, ni sebok membekap anak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia komen nanti saya rotan anak saya masa mula2 dulu, tentu netizen suka kat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik halijah mesti dah text islamic quotes kat semua kawan2 sekolah alip tu. Mesti dok berteka-teki kat umah flat siapa la yg jadi the mole tu. Esah & kembar mesti dah sekolah kan halijah sebab buat keje tak clean sampai kantoi. Takpe lah acik. Raya tahun ni alip confirm balik temasek. Bole la amik gambar boria upload kat socmed. Mesti acik halijah da google siap2 islamic quotes. Jgn lupa nnt simpan anak jantan acik tu celah ketiak. Ketiak lagi satu bole letak kemut sekali.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-4-2024 12:08 PM | Show all posts
Bella dah tersilap langkah. Sakit hati dgn Aliff, nak balas dendam, rasa terabai punca dia merapatkan diri dgn mamat Muaz tu
Biasa lah ppuan tengah dlm masalah, bila ada yg simpati terus cair lah
Tapi sheols kata pastu Aliff, family dia dgn family Aliff dah tau kan & dah settle pun benda tu but leak jugak hal tu kat public
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:43 AM GMT+8 , Processed in 0.048486 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list