CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Sambutlah Tangan Allah SWT..Ya Allah, Ubatilah Hati Bella’ – Shuhada Shukri

  [Copy link]
Post time 5-4-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ape makin mengarut ~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2024 04:15 PM | Show all posts
astagaaaaa.. kepamnya gambo pakai baju purple tu. tu kebaya ke??
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca tred ni tertanya kenapa ada byk komen org2 CI
Rupanya mmg kat CI
Isu semasa eh ni
Komen ex bini artis
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 04:29 PM | Show all posts
B40tastePosh replied at 5-4-2024 10:18 AM
Allah dah bertangan pulak untuk bersambutlah kasih pelbagai...lepasni Allah ada mulut un ...

ayat allah maha baik tu pun dh cringe kedengaran
mcm kawan2 dia pulak allah tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-4-2024 08:52 AM
Mmg la dah dia mak ank 2

Ala...klu dah jd mak pun, takkn style pun kena mak² jugak...
Style dia tu mcm mak² jual jamu perapat uolls....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak min ke mod ke turunkan thread ni dari muncul kat homepage? Uiii rengsa mata aku nengok pose perasan lawa si ngai ni. Takpun tolong blurkan muka ngai kat gambar tu. Tepek gambar mak atashinci pun ok
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-4-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 5-4-2024 04:24 PM
Aku baca tred ni tertanya kenapa ada byk komen org2 CI
Rupanya mmg kat CI
Isu semasa eh ni

Banyak makhluk CI
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Botol dah bunyikk.... Botol dah bunyikkkkk...
.
.

.
Diamlah fugly!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2024 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 5-4-2024 06:46 AM
Boleh tak kalau dah nak kepada agama tak payah posing2 macam ni?


Mcm makcik nk pegi pasar. Kelakar giler tgk dia punye konfiden posing gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 5-4-2024 06:46 AM
Boleh tak kalau dah nak kepada agama tak payah posing2 macam ni?


Isshhh...tunjuk kaki sikitttt

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 5-4-2024 04:29 PM
ayat allah maha baik tu pun dh cringe kedengaran
mcm kawan2 dia pulak allah tu

Dia ada je komen Allah dah janji dgn shu,Allah bisik dgn shu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun..masa mula2 tgk..aku ingatkan bella & shu.

Btw, ramai org kata bella mcm tokti.. kecik x hati tokti erk..? Jauh sgt tu...
  
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 08:55 AM | Show all posts
pi la spam bod gossip sana

ni bukan isu semasa TT uiii

semoga di sambar pelirrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 5-4-2024 02:41 PM
Now you know why alep skeri makin kaya di dunia. Belum lagi kaya pahala di akhirat.

Kan..tapi mmg si alip sotong kurita tu selayaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 5-4-2024 07:17 AM
Eh bodohla perempuan.  ALLAH mana ada tangan..jgn fitnah Allah samakan Allah dgn manusia sifatnya

Kan. Punya la nak puitis bila menulis tu. Pandai2 je dia  tokok tambah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa seperti selena gomez slim version
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2024 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 5-4-2024 06:46 AM
Boleh tak kalau dah nak kepada agama tak payah posing2 macam ni?

Buruksssnyeeee
Seram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2024 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan dah hampir sambut bibir muaz ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion: busuk betul muka dia ni..eeuuw ...

Arwah baru mninggal.. mohon hormat dgn tukar gambar profile.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2024 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 5-4-2024 12:17 PM
Den ni mls nk mencapub..tp ko dik..kalau la iya pun nk guna ayat yg mutasyabihat..biarlah perangai p ...

tkde ke org terdekat dia atau org yg reti agama nak bgtahu dia macam yg u ckp ni? mak ayah adik beradik pun biar aje? ke sebab semua org pun dah ignore dia , buat tak wujud? porom sini je yg bagi perhatian . siap masuk c.i. lagi... dulu (arwah) sohai merapu je keje kalau ckp kat press/socmed. now dah ada pengganti... kesian gak sbb jahil nau nau boleh pulak sebut "sambutlah tgn Allah" tkde org bgtahu benda ni salah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 04:17 PM GMT+8 , Processed in 0.075975 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list