CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 13649|Reply: 57

“Sekarang Kan Saya Ibu Mertua Yang Paling Dibenci..” – Ibu Aliff Aziz Anggap Kecaman Netizen Ujian Di Bulan Ramadan

  [Copy link]
Post time 8-4-2024 12:23 PM | Show all posts |Read mode






Sebelum ini, tular video ibu Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza yang didakwa telah mengaibkan menantu sendiri, Bella Astillah di hadapan rakan-rakan sekolah anaknya di Singapura.


Sewaktu ditemubual oleh pihak Melodi TV3, Hafiza sedar bahawa kini dirinya teruk dipandang hina oleh netizen dan merupakan ibu mertua yang paling dibenci.


"Sekarang kan saya ibu mertua yang paling dibenci."





Bagaimanapun, ibu kepada penyanyi tersebut menganggpa segala yang berlaku adalah ujian di bulan Ramadan.


Dalam pada itu, dia turut memberitahu hanya mahukan yang terbaik untuk kedua-dua belah pihak dan kini ujian yang dilalui oleh Aliff serta Bella merupakan tanda Allah SWT menyanyangi kedua-dua individu itu.


Bahkan, Hafiza berkata sebagai ibu dia sering menasihati Aliff untuk muhasabah diri dan sentiasa kuatkan iman agar sentiasa berada di atas jalan yang benar.


SUMBER : TikTok/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan risau    ... antara u dengan bellaa bella lebih menang peraduan paling dikecam ...
Semua bella buat x betul di mata netizen
Siyan bella.. harap lepas ni u x jd mertua bella lg
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak belum cerai dah unfollow menantu & follow skandal anak
Pastu ayat² perli menantu, mil toksik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg minta dikecam makcik bodo oiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:29 PM | Show all posts
Edited by Hoola at 8-4-2024 03:17 PM

org tua2 xyah main med soc lah...burukkkk

dgn apa yg telah berlaku, chenta tigasegi mahupun empatsegi.....  
pesanan kpd alip mahupun bella mahupun sapa2 sj rkyt marhaen diluar sana.... ujian/musibah yg ditempah sendri  = you reap what you sow
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik xrasa malu dgn besan ke acikkkk?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-4-2024 01:32 PM | Show all posts
poyo much.buruk org tua poyo.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:39 PM | Show all posts
gaya macam nak mintak kena kaki
ko sapa la kitorg nak suka punn
makcik ni buat org menyampah dgn ayat2 acah2 claim anak dia paling suci
anak dia paling baik paling alim paling segala gala nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok cyber trooper boleh masuk skg, but sori cant make me change my opinion of him,  biggest failure of all,  tolonglah muhasabah diri di bulan ramadhan ni, mungkin this is yr last  chance utk berubah, ingat we are at the last tip di akhir zaman ni, its now or never.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat mencapup jugak ye..ngalahkan artis..better diam la sama..sibujkan diri buat kuih raya ke..makcik bukan penting pon pada masyarakat kami..

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:46 PM | Show all posts
moga anak pompuan acik kene nasib yg sama mcm bella...toksik gile mil mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:49 PM | Show all posts
ye makcik sampah..bella pun ada salah..tapi org lagi jijik tengok kau..sampah sarap berulat..teruskan drama..suka betul aku tengok kau dgn anak sampah kau menggelabah..dasar sampah sarap berulat
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 01:53 PM | Show all posts
Semak lah ko mokcik!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kejap lagi masuklah geng2 acik yg bekap putik. memuji makcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:18 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 8-4-2024 06:19 AM

Takpe makcik doa banyak2 semoga kebenaran akan terbukti, jangan berhenti berdoa

Org zaman skrg mmg kalau suka puji, kalau tak suka habis sampai tak cukup tanah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 8-4-2024 05:15 AM
Anak belum cerai dah unfollow menantu & follow skandal anak  
Pastu ayat² perli menantu, mil toks ...

Yahampon dia pi follow si Ruhainies tuuuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila jgn suruh anak menikoh ye mokcik!! Buat naya anak org je. Mil fr hell.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe, acik dengan besan acik 1-1 sekarang ni. Dua2 anak dengan menantu sama2 mengungguli carta pasangan hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:43 PM | Show all posts
pERANGAI HUDUH LA MAKCIK NI SEIRING NGAN PARAS RUPA
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah...anak kau mcm setan. Angkut dia balik Temasek.semak jer. Duduk jer dgn kau, biar dia buat perangai lebih setan lagi, mcm dulu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30316 Replies : 176
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 195664 Replies : 4529
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5408 Replies : 54
Lepas ni I-Bunga kah?
JohnyEnglishLepas ni I-Bunga kah?
Views : 5377 Replies : 20
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 30524 Replies : 163
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 92711 Replies : 165
IDEA -   Alam Melayu vs  Indonesia Raya
nusarayaIDEA - Alam Melayu vs Indonesia Raya
Views : 4465 Replies : 1
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 30198 Replies : 185
[tvN/Viu 2024] THE MIDNIGHT ROMANCE IN HAGWON - Wi Ha Joon, Jung Ryeo Won
Rahah[tvN/Viu 2024] THE MIDNIGHT ROMANCE IN H
Views : 10307 Replies : 60
Sejauh mana 'old school'nya anda..
fahdramliSejauh mana 'old school'nya anda
Views : 56191 Replies : 148

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.087077 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list