CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-HBZ

“Sekarang Kan Saya Ibu Mertua Yang Paling Dibenci..” – Ibu Aliff Aziz Anggap Kecaman Netizen Ujian Di Bulan Ramadan

  [Copy link]
Post time 9-4-2024 07:51 AM | Show all posts
serius toksik makcik ni. tak nampak langsung silap sendiri. betul menunggang agama weh. dia burukkan menantu dia je. anak dia punya taik dia pejam mata je. pastu kata dugaan bulan romadhon dibenci. org marah kau tu bersebab acik oi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pi kutip anak ko bawak balik singapore
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 8-4-2024 01:03 PM
Jangan risau    ... antara u dengan bellaa bella lebih menang peraduan paling dikecam ...
Semua bel ...

Dah jalang ngatttt
Harus kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts


Mak2 artis lain pun ramai je ada socmed sendiri tp bleh nampak beza apa yg dorang post kat socmed berbanding acik fizah ni.
Acik baik post pasal masakan la drpd duk quote pakal agama sampai netizen pun nganjing acik.
Tak pun mcm mak ND tu post kat ig hanya tuk wish besday org2 yg dia kenal je.
Nk ngata nantu ke apa pi la ngata depan2, nantu acik lagi berani drpd acik sendiri bila dia tak puas hati ngn perangai acik yg kata belakang2 kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
mana video tu? mana?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 9-4-2024 08:39 PM

padam ah. boring sembang topik peel jantan ni ulang2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-4-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 9-4-2024 12:25 AM
Mak2 artis lain pun ramai je ada socmed sendiri tp bleh nampak beza apa yg dorang post kat socmed  ...

.
.
.
ada sorg lg mak retis yg main socmed utk kutuk anak retis lain....mak retis tu yg tu x tgk ke muka anak dia mcm pisang?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh. Pdahal dok kutuk menantu kt kwn2 ank. Geli
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 9-4-2024 05:21 PM
.
.
.

Mak artis mana plak?
Aku ni tak follow mana2 mak artis
Bila ada benda nak kena jenguk ig mak artis tu baru la aku bukak ig dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak ko kaki maksiat makcik
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemek pon menantu from hell gak. Sesuwei la ngam mil from hell. Mcm la kemek tu suci bethul. Just because pihak alipjis takda bukti bersuara, that doesn’t mean kemek takda mengutuk mil.

Korang ni asyik cakap putik 2 inci je. Abis, si kemek dada tulang tu korang rasa sedap ke? Saiz 32A, masih muat satu jari masuk dalam bra dia. Rata sangat.

Pakai baju kinky merah tak nampak pon sexy. Nampak mcm underage kat rumah tumpang 2 jam. Cuma gigi jer jelas purba.

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sinjaporean mana nak kalah sebab currency tinggi maaa, walau hidup merepot dalam flat hdb.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 03:29 PM | Show all posts
eh kutip balik pendatang2 spore ni balik negara sendiri.. p menyanyi sana.. apa sebok menyanyi tmpt org?? angkut sekali semua balik.. mcm bagusssss
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak cerminan ibu bapa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mertua dari syurga hanya seorang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-4-2024 10:30 PM
Kemek pon menantu from hell gak. Sesuwei la ngam mil from hell. Mcm la kemek tu suci bethul. Just be ...

Hahahaha betul!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-4-2024 10:30 PM
Kemek pon menantu from hell gak. Sesuwei la ngam mil from hell. Mcm la kemek tu suci bethul. Just be ...

Yaaaaaa..aq setuju dengan penyataan ini
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane yg dia kutuk bella kat sekolah tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 02:41 AM GMT+8 , Processed in 0.059249 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list