CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

“Sekarang Kan Saya Ibu Mertua Yang Paling Dibenci..” – Ibu Aliff Aziz Anggap Kecaman Netizen Ujian Di Bulan Ramadan

  [Copy link]
Post time 8-4-2024 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgr suara acik ni cakap pun dah tahu dia jenis MIL from hell
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2024 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MINNIElove replied at 8-4-2024 02:15 PM
kejap lagi masuklah geng2 acik yg bekap putik. memuji makcik ni

Ada eh orang bekap dia?
Doa bebanyak anak memasing tak dapat mil toxic macam ni
Tak kisah la anak korang perempuan or lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anak kau kote kecik insan yg dibenci. kemut pun lebih aku benci. bella kemek lagiiiiiii aku benci si sundal dua ekor tu. kau pun aku benci
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
acik oiii org tak heran sbb memang byk masalah si kontol kontot ni..tapi bila acik konpiden giler anak acik terpaling baik xde salah..semua salah org lain..tu dah mengarut memang membawak sampai mati la perangai tak berubah sbb acik yg akan protect dia - sayang anak berpada2 acik oiii..dosa pahala tetap ada betul salah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik nti bwkla ank Makcik ni blk sgapore sna. Yg producer/TV Msia pon sudah2 la amik mamat perangai hazabedah ni. Mcm xde pelakon lain..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus makcik sedar diri.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-4-2024 09:30 PM | Show all posts
makcik, u need to learn to shut the fuck up...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah opah sedar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2024 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 8-4-2024 02:22 PM
Sila jgn suruh anak menikoh ye mokcik!! Buat naya anak org je. Mil fr hell.

Eloklah kahwin dgn kemut. Deserve each other
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tetap nak berbunyik lagi ke acik ni. Manala anak tak jadi gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 8-4-2024 05:15 AM
Anak belum cerai dah unfollow menantu & follow skandal anak  
Pastu ayat² perli menantu, mil toks ...

Persediaan awal kot sis, mana tau kot2 alip berjodohan dgn si skandal, so follow siap2. Nnt senang sesama nak share tips rumahtangga bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mertua from hell + menantu hantu. Bagus la tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 10:57 PM | Show all posts
*grabs popcorn*
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nengok perangai AA yg kasanova , pnh ada kes high ( ditekap polis) xyah le feeling suci sgt. Anak tu cerminan didikan ibu bapa jgk kdg2. Si B tu pun ada x betul nye jgk. So ni mcm buku bertemu ruas la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Betullah macit..kalo saya dapat menantu garitl pon saya kutuk....hahaha tapi makcik jgn lupa sagat anak macit sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
haah mokcik, aku benci kau.. mak mentua dari neraka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 01:51 AM | Show all posts
singapork kan memang problem
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Semuanya bermula apabila kau backup kmungkaran dlakukan anak kau lah, lpas tu kena kecam mulalah nak panas telinga mrah netizen bagai, cuba kau tngk besan kau, cool ja, contohi dia, bila kau unfollow acc menantu kau kat situ pun dah nampak 'something wrong'
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasyat konfiden acik ni. Kalau mak org lain no komen dah kot perangai sendiri dan anak hauk. Ni rajin pulak komen siap peluk reputz tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mertua tolong la jangan campur hal rumah tangga anak menantu. Mengutuk menantu xpandai itu inila, apo?!!!

Cuba muhasabah diri tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.056449 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list