CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: CARI-HBZ

Mercun Meletup Di Dataran Jam Besar Angkara Penjaja Tepi Jalan

[Copy link]
Post time 10-4-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Puas ati nengok kebodohan gini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 06:54 PM | Show all posts
semoga tahun ni takda berita budak2 (dan org tua) cacat seumur hidup akibat main mercun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 09:42 PM | Show all posts
Skuau replied at 9-4-2024 05:35 PM
awai hang raikan '4th of july'....naa...

4th of July kat Msia ni utk Aidilfitri
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 09:42 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 05:48 PM
Bodohnya la kan
Lg satu kes mercun, pi letup keter jiran kat puncak alam..smpi terbakar hancur keter ...

Dorg letupkn kreta Audi? Dh boleh d bantai c plaku smpai mmpus
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-4-2024 09:42 PM
Dorg letupkn kreta Audi? Dh boleh d bantai c plaku smpai mmpus

Tak tau sapa pelakunya..katanya bebudak
Kat area puncak alam ms tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-4-2024 11:56 PM
Ni yang cebisan kaki dia terpelanting dekat kedai seberang traffic light tu kan..

Yes sampai la n ...

Yang tu yang kereta penuh bawak mercun, tapi drebernya hisap rokok tak silap.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-4-2024 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Meriah betul tepi2 jalan org jual mercun tahun ni.. family aku tak dpt stok mercun yg besar tu tahun ni so downgrade sket lawan kampung sebelah pakai mercun marhaen aje
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway mercun mercun ni banyak Ayahanda yg menjual ye. Kampung iols pula byk cina yg menjual, maybe nak cuci duit haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:52 PM GMT+8 , Processed in 0.169979 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list