CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: watachiwa

Norjuma didakwa tendang, cakar dan tampar tiga individu

  [Copy link]
Post time 5-5-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 2-5-2024 12:22 AM
Umpama binatang buas terlepas dak juma ni..

Bankrap pula tu
Amount Yg di tuntut 300k
Che puan bongsu tak kan tak ada banyak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.facebook.com/share/v ... yh/?mibextid=oFDknk

Cukai ~4juta utk jualan 77juta
Terror
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 10:23 AM | Show all posts
Heydidle replied at 1-5-2024 02:53 AM
Dgn AMH pun dia berkonflik ke? Ingat dgn kak mala je sbb rebut tokjim..

dia kan masa tu duk gebang2 sana sini n jadi hot stuff tuk report magazine nak temubual sbb kawen dgn adik PM. kecoh wedding of the year.
AMH gelak2 je la time tu WOTY sgt.
skalo amik ko masuk front page kawan ni kawen SB
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cantik..syg betoi..patutnya dah tua2 hidup aman tenang je..enjoy lavish lifestyle..ini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
youell replied at 12-5-2024 04:24 PM
Muka cantik..syg betoi..patutnya dah tua2 hidup aman tenang je..enjoy lavish lifestyle..ini...

Still drive Bentley
Tak tahu la for how long
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2024 08:43 AM | Show all posts
bioessence replied at 12-5-2024 09:41 PM
Still drive Bentley
Tak tahu la for how long

sis ade jugak la soft spot kat kak juma ni. maklumlah senior back kat UIA dulu. tapi x de la sama course.
tengok dia lain maciam je cakap mcm merapik2.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 10:45 PM | Show all posts
kelakor...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Man in the pic on the right
Pak dia ke

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-5-2024 12:37 PM | Show all posts
bioessence replied at 14-5-2024 12:09 PM
Man in the pic on the right
Pak dia ke

yea apaknya lah tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2024 12:39 PM | Show all posts
bioessence replied at 14-5-2024 12:09 PM
Man in the pic on the right
Pak dia ke



kuar dak gambar ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bioessence at 14-5-2024 03:49 PM
watachiwa replied at 14-5-2024 12:39 PM
kuar dak gambar ni?


Ya sama. Versi tua badan senget vs versi muda badan tegak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 13-5-2024 08:43 AM
sis ade jugak la soft spot kat kak juma ni. maklumlah senior back kat UIA dulu. tapi x de la sama  ...

Kat uia dulu dia merapik2 jgk x?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 14-5-2024 12:09 PM
Man in the pic on the right
Pak dia ke

Pak dia mcm x sihat je.. juma x kesian ke kat parents yg dah tua.. tlg lah berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 03:06 PM | Show all posts
Sick la dia ni. A menace to society. Go la seek treatment for anger management and other masalah kesihatan mental yang lain. Bawak bertenang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 08:18 PM | Show all posts
Masalah tidak mau kalah dia ni
abis semua orang dia marah cakar baling
marah pula tak boleh bawak bincang
apa dia dia wolverine ka hapa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2024 07:42 AM | Show all posts
xAthenax replied at 29-5-2024 08:18 PM
Masalah tidak mau kalah dia ni
abis semua orang dia marah cakar baling
marah pula tak boleh bawak bi ...

kene join fathia jugak ni seek for help maybe?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2024 08:54 PM | Show all posts
watachiwa replied at 30-5-2024 07:42 AM
kene join fathia jugak ni seek for help maybe?

I guess..
tapi jenis EGO dia ni
mana mau seek help or treatment
Ingat dia sentiasa betul

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 30-5-2024 08:54 PM
I guess..
tapi jenis EGO dia ni
mana mau seek help or treatment

Kalau mcm tu sampai hujung nyawa la tak berubah
Seram
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
benang juma selalu cpt sendu walhal citer dia sgt panas
xde new update ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2024 08:51 AM | Show all posts
xAthenax replied at 30-5-2024 08:54 PM
I guess..
tapi jenis EGO dia ni
mana mau seek help or treatment

zmn uia dr matrik lagi dia mcm lone rangers.'bila masuk main camp di Gombak dia join silat cekak ke ape ntah geng2 dia yg bukan lawa sgt la yg chubby2 mcm tu so mmg sheols nampak lagi menonjol.

kalo kua pon naik bas sorg2 je kuar g town tp dressing dia dr dulu tdg bawal simpol depan n either kurung cotton or blouse cotton gitu.

n kwn2 dia mebi ade dlm group debate la kot. cume bila dia dump abang angkat aka booipreng chinese muslim tu rs geng2 debate dh slow down kot dgn dia? tu cita 20 tahun lampau zmn uni. dia mendonia ujung2 sem time dia dh intern ke ape kat TV3 lps mng PJN
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:00 PM GMT+8 , Processed in 0.111488 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list